Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Έβαλε μια πατάτα στον κόλπο της και... Δεν φαντάζεστε τι έγινε!

Απίστευτο!

22 Νοεμβρίου 2019 22:12
Έβαλε μια πατάτα στον κόλπο της και... Δεν φαντάζεστε τι έγινε!
Follow us on Google News

Εντάξει έχουμε ακούσει τα απίστευτα κατά καιρούς, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία! Μπορείς να σκεφτείς πολλά για την αντισύλληψη, αλλά πατάτα στον κόλπo;

Δείτε επίσης: Βάλε φλούδες πατάτας στα μαλλιά σου και δες τι θα συμβεί!

Ο λόγος για μια 22χρονη γυναίκα στην Κολομβία η οποία έφτασε στο νοσοκομείο, έχοντας πολύ δυνατούς πόνους στο στομάχι της. Και αφού οι γιατροί της έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, τελικά ανακαλύφθηκε το απίστευτο! Βρέθηκε ότι είχε βάλει μια πατάτα στον κόλπo της, η οποία άρχισε να βγάζει ρίζες μέσα της και γι’ αυτό τον λόγο ένιωθε και αυτή την ενόχληση.

Στην πραγματικότητα, δεν ήταν η πρώτη φορά που μια γυναίκα κολλούσε μια πατάτα εκεί μέσα για τους δικούς της περίεργους λόγους, όπως δήλωσε και ο Μάθιου Ροσσομάντο γιατρός του Νοσοκομείου του Νιου Τζέρσεϊ. Πριν από μερικά χρόνια στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μία μέσης ηλικίας γυναίκα αυτή τη φορά, του παραπονέθηκε ότι ένα δέντρο μεγάλωνε μέσα της. Προφανώς ο γιατρός έπαθε σόκ!

Γυναίκα έβαλε πατάτα στον κόλπo της και... δείτε τι έγινε!

Και όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε, εκείνη σήκωσε το φόρεμα της και εμφανίστηκαν ρίζες από την συγκεκριμένη περιοχή.

Έπειτα, ο γιατρός ξεκίνησε την επέμβαση και έβγαλε από μέσα της μια λευκή πατάτα, κομμένα στη μέση. Τότε ήταν και η στιγμή που θυμήθηκε η γυναίκα ότι είχε βάλει μισή πατάτα στον κόλπo της, ώστε να την βοηθήσει με μια μόλυνση που είχε.

Κατά ειρωνικό τρόπο, μετά την συγκεκριμένη επέμβαση και όταν επανεξετάστηκε η γυναίκα, δεν είχε καμία απολύτως μόλυνση. Περίεργο και όμως αληθινό.

Έτσι όπως καταλαβαίνεις τα τρόφιμα και οι πατάτες δεν είναι και ότι πιο χρήσιμο και φυσιολογικό θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις, ώστε να αποφύγεις μία μόλυνση, σεξοuαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή ακόμη και για λόγους αντισύλληψης.

Μα καλά τόσοι τρόποι υπάρχουν, γιατί είναι ανάγκη να φυτρώσουν ρίζες μέσα σου, από κάτι τόσο ανόητο; Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!Γι’ αυτό σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις να το παίξεις γιατρός και να κάνεις τις δικές σου πατέντες.

Τοποθετήστε ένα κομμάτι σκόρδο μέσα στον... πρωκτό σας! Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!

Τι θα συμβεί εάν τοποθετήσετε ένα κομμάτι σκόρδο μέσα στον... πρωκτό σας; Μάθετε παρακάτω!

Η φύση έχει την απάντηση στις περισσότερες συνθήκες και ασθένειες, αν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Με την ευκαιρία γνωρίζετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το σκόρδο;

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες φυτά και λαχανικά που έχουν ποικίλα οφέλη για την υγεία και χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιετίες.

σκόρδο

Τα οφέλη του σκόρδου για την υγεία μας είναι τεράστια. Εξοντώνει όλες τις αρρώστιες και είναι υπερτροφή δύναμης. Πιο συγκεκριμένα αν το τοποθετήσουμε σε ένα σημείο στο σώμα μας θα δούμε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας αν τρώτε σκόρδο με άδειο στομάχι!

Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας αν τρώτε σκόρδο με άδειο στομάχι!

Φάτε σκόρδο με άδειο στομάχι και δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας. Δεν θα πιστέψετε το πόσο καλό μπορεί να σας κάνει.

Πολλές έρευνες έχουν συγκεντρωθεί στις ιδιότητες του σκόρδου, και έχουν καταλήξει ότι όταν το τρώμε με άδειο στομάχι, μετατρέπεται σε ένα πανίσχυρο αντιβιωτικό. Είναι πιο αποτελεσματικό όταν το τρώτε πριν από το πρωινό επειδή τα βακτηρίδια είναι εκτεθειμένα και δεν μπορούν να αμυνθούν και υποκύπτουν στην δύναμη του. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι θα συμβεί στο σώμα σας αν τρώτε σκόρδο με άδειο στομάχι

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share