Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα τρελαθείτε: Αυτό είναι το πιο περίεργο αντικείμενο που πωλείται στα IKEA της Ιαπωνίας!

Έχει κάνει θραύση!

20 Νοεμβρίου 2019 11:38
Θα τρελαθείτε: Αυτό είναι το πιο περίεργο αντικείμενο που πωλείται στα IKEA της Ιαπωνίας!

Ψάξαμε και βρήκαμε το πιο περίεργο αντικείμενο από τα IKEA της Ιαπωνίας που έχει κάνει θραύση!

Πολλά έχουμε δει στην Ιαπωνία και τίποτα πλέον δε μας κάνει εντύπωση. Αυτή τη φορά τα ΙΚΕΑ στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου έκαναν τη διαφορά λανσάροντας τα... 'Ninja Dogs'! Έχετε δει το πιο γρήγορο συνεργείο καθαρισμού στον κόσμο; Θα πάθετε σοκ! (Video)

Περί τίνος ακριβώς πρόκειται; Είναι μαύρα hot dog, στα οποία έχει χρησιμοποιηθεί βρώσιμος άνθρακας από μπαμπού!

Μπορεί να μοιάζουν κάπως παράξενα στην όψη, ωστόσο όλοι λένε πως είναι πεντανόστιμα, ενώ ο βρώσιμος άνθραπας είναι και πολύ υγιεινός καθώς προστατεύει από τροφικές δηλητηριάσεις και βοηθά στο detox.

Φυσικά, αποτελεί ένα από τα trends στα social media για τους Ιάπωνες χρήστες. Δείτε τις εικόνες στο AthensMagazine.gr:

Ιαπωνία: Απαγορεύονται οι φωτογραφίες τουριστών με γκέισες!

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, οι αρχές μιας επαρχίας της Ιαπωνίας απαγόρευσαν τις φωτογραφίες τουριστών με τις γκέισες, καθώς ειπώθηκαν παράπονα για παρενόχληση και κακή συμπεριφορά!

Απίστευτο: Απλό, εντυπωσιακό αλλά και συνάμα το πιο περίεργο σπίτι του κόσμου!

Η απαγόρευση ξεκίνησε πρόσφατα να εφαρμόζεται σε ιδιωτικούς δρόμους στην περιοχή του Γκιον και το πρόστιμο αν επιχειρήσει κάποιος να τραβήξει φωτογραφία ανέρχεται στα 10.οοο γιεν, δηλαδή περίπου 80 ευρώ, μιας και το Κιότο όπως και άλλες περιοχές, ετοιμάζονται να δεχτούν μαζικά επισκέπτες με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

H «τουριστική ρύπανση» είναι ένα αναπτυσσόμενο πρόβλημα της περιοχής του Κιότο, στην οποία οι επισκέπτες φτάνουν κατά ορδές στα αρχαία μνημεία και τους ναούς και στην Γκιον, για να δουν τις γκέισες, που τοπικά ονομάζονται γκέικο.

Γι΄ αυτό, προσοχή με τις κάμερες αν βρεθείτε στο Κιότο…

Ινδία: Ένα περίεργο φεστιβάλ με... περιττώματα αγελάδας!

Σε ένα χωριό της Ινδίας μία φορά το χρόνο διοργανώνεται το φεστιβάλ "Γκόρε Χάμπα" κατά τη διάρκεια του οποίοι οι κάτοικοι πετούν ο ένας στον άλλον μπάλες από... κοπριά αγελάδας!

Σοκ στην Ινδία: Κοριτσάκι γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια! (photos)

Μπορεί να ακούγεται άκρως αποκρουστικό και αηδιαστικό, για εκείνους όμως πέρα από τη "διασκέδαση" που τους προσφέρει θεωρούν πώς αυτός ο "πόλεμος" έχει και θεραπευτική επίδραση.

Σύμφωνα με το Russia Today, η «μάχη» με πυρά από κόπρανα αγελάδων είναι μια καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών του φεστιβάλ Γκόρε Χάμπα, στο χωριό Γκουματαπούρα της νότιας Ινδίας. Κάθε χρόνο, μετά τον εορτασμό του Ντιβάλι, οι χωρικοί (και οποιοσδήποτε θέλει να... μοιραστεί την πρωτότυπη εμπειρία) συμμετέχουν στον «κοπριο-πόλεμο».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αγελαδινή κοπριά «αξιοποιείται» από κατοίκους αγροτικών περιοχών της Ινδίας για πολλούς σκοπούς, από τη μόνωση των σπιτιών μέχρι την χρήση της σε φούρνους ως «καύσιμο». Πριν τη διεξαγωγή του φεστιβάλ, στο συγκεκριμένο χωριό η κοπριά στοιβάζεται σε μεγάλους σορούς, ώστε όσοι συμμετέχουν στη μάχη να μην «ξεμείνουν» νωρίς από πυρομαχικά. «Αν και δείχνει αρκετά ανθυγιεινό να πασαλείβεις το σώμα σου από πάνω μέχρι κάτω με περιττώματα, οι συμμετέχοντες πιστεύουν ότι όχι μόνο είναι αβλαβές, αλλά μπορεί να θεραπεύσει και ασθένειες», αναφέρει το RT.

Ένας από τους χωρικούς, ονόματι Πραμπού δήλωσε στο ρωσικό μέσο: «Η αγελαδινή κοπριά είναι ένα πολύ φυσικό υλικό και έχει πολλά ιατρικά οφέλη. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι πετώντας κοπριά ο ένας στον άλλον κινδυνεύουμε από μολύνσεις και αρρώστιες. Ωστόσο πιστεύουμε στο θεό Beereshwara και παίζουμε με την κοπριά, χωρίς να παθαίνουμε τίποτα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το φεστιβάλ προωθεί την ισότητα, αφού μπορεί να συμμετέχουν όλοι, ανεξάρτητα από την κάστα που ανήκουν. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να λάβουν μέρος στη μάχη, αλλά τους επιτρέπεται να την παρακολουθήσουν ως θεατές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share