Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι πιο περίεργες κηδείες όλων των εποχών!

Σεβάστηκαν την τελευταία επιθυμία τους!

14 Νοεμβρίου 2019 09:01
Οι πιο περίεργες κηδείες όλων των εποχών!

Μπορεί στην Ελλάδα τα γραφεία τελετών να είναι κλασσικά και παραδοσιακά, στην Αμερική όμως τα πράγματα δεν είναι ίδια και οι κηδείες είναι λίγο πιο... ευφάνταστες!

"Βγάλτε με έξω, είναι σκοτεινά εδώ": Άνδρας φώναζε από τον τάφο στην κηδεία του!

Ένα γραφείο τελετών στην Νέα Ορλεάνη έχει βαλθεί να ζωντανέψει τους νεκρούς ανάλογα με τις συνήθειες τους αλλά και με τις «παραγγελίες» που κάνουν οι συγγενείς τους. Αν κάποιος για παράδειγμα, είναι λάτρης της μηχανής, όπως ο Ντέιβιντ Μοράλες, μπορεί να κηδευτεί πάνω στην αγαπημένη του μηχανή.

Αν από την άλλη αγαπάτε τη τζαζ, μπορείτε να κάνετε και την ανάλογη εμφάνιση!

Η συγκεκριμένη γυναίκα όσο ζούσε ήταν λάτρης της σαμπάνιας, του τσιγάρου και της κομψότητας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μπει σε ένα απλό φέρετρο!

Υπάρχουν βέβαια και οι λάτρεις των ακριβών αυτοκινήτων που δεν θα μπορέσουν να τα αποχωριστούν πολύ εύκολα.

Από την άλλη υπάρχει και ο επαναστάτης Τσε Γκεβάρα μαζί με το πούρο του και το ανάλογο καπέλο.

Κροίσος έθαψε τη λιμουζίνα του για να μπορεί να την οδηγεί και μετά θάνατον!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Βραζιλία, ο Θαν Τσικίνιο Σκάρπα, όταν αποφάσισε να θάψει την λιμουζίνα του, έτσι ώστε να μπορεί να το οδηγεί και στη μετά θάνατον ζωή του! Έκανε κανονική κηδεία!

Διαβάστε επίσης: Μητέρα κήδεψε τον γιο της, αυτό που συνέβη τέσσερις ημέρες θα το θυμάται για πάντα! (photos)

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, ο μεγιστάνας προκάλεσε την οργή των περισσότερων ΜΜΕ, με τους περισσότερους δημοσιογράφους να τον επικρίνουν για σπατάλη και υπερβολή.

Πολλοί ήταν και εκείνοι που όταν ενημερώθηκαν για την ομολογουμένως περίεργη πρωτοβουλία του Θαν Τσικίνιο Σκάρπα αναρωτήθηκαν πώς ένας άνδρας με τέτοια περιουσία δεν προθυμοποιήθηκε να χαρίσει το αυτοκίνητο σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.

Ο δισεκατομμυριούχος, απαντώντας στις κατηγορίες που του προσάπτουν, λέει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι με επικρίνουν επειδή ήθελα να θάψω μια Bentley, αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι θάβουν πράγματα που είναι περισσότερο πολύτιμα σε σχέση με το αυτοκίνητό μου. Θάβουν την καρδιά, το συκώτι, τους πνεύμονες, τα μάτια, τους νεφρούς. Αυτό είναι παράλογο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι περιμένουν για μεταμόσχευση και εσείς θάβετε υγιή όργανά που θα μπορούσαν να σώσουν τόσες πολλές ζωές.

Τι άλλο θα δούμε! Γυναίκα πενθούσε για 14 χρόνια σε κάθε εύκαιρη κηδεία για να... τρώει τζάμπα!

Είναι από τα πάγματα που σου φαίνονται απίθανα αλλά μια γυναίκα για 14 χρόνια πήγαινε σε κάθε κηδεία για να τρώει τζάμπα.

Σε έναν καλό μπουφέ λίγοι μπορούν να αντισταθούν, το θέμα όμως είναι πόσο μακριά είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για λίγα λαχταριστά καναπεδάκια.

Μετά την κηδεία της γιαγιάς της τράβηξε αυτήν την φωτογραφία. Όταν την κοίταξε πιο προσεκτικά, της σηκώθηκε η τρίχα…

Τόσο μακριά όσο έφτασε αυτή η μονίμως πενθούσα που έχυνε καντάρια δάκρυα στις κηδείες αγνώστων και παρηγορούσε ακόμα και τις τεθλιμμένες οικογένειες;

Στην τελευταία μάλιστα κηδεία που την έκαναν τελικά τσακωτή, τη βρήκαν να έχει χιμήξει στον μπουφέ «σαν να μην υπάρχει αύριο»!

Γνωστή εδώ και χρόνια στον τοπικό πάστορα Νοα Κόνολι ο οποίος είπε στη «Mirror» πως η γυναίκα ένιωθε «πως ήταν καθήκον της να προσέρχεται σε κάθε μυστήριο της εκκλησίας», η τύπισσα δεν έχανε κηδεία. Μόνο που ο παπάς δεν μπορούσε να τη διώξει, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνάδει όπως είπε με το πνεύμα του χριστιανισμού.

Το συμβάν λάμβανε κατ’ εξακολούθηση χώρα σε κωμόπολη του Μπέρκσαϊρ και όλοι έβλεπαν τη θρησκευόμενη καθολική να πηγαίνει στην κηδεία κάθε ενορίτη και να χυμά κατόπιν στον μπουφέ: «Σε κάθε κηδεία που έχουμε έρχεται πάντα, κι αν υπάρχει μετά δεξίωση, βρίσκει τον δρόμο της εκεί χωρίς πρόσκληση», συνέχισε ο ιερωμένος, ο οποίος ορκίζεται πως στα 14 χρόνια που είναι εφημέριος στον τοπικό ναό δεν θυμάται να μην την έχει δει έστω και σε μία κηδεία.

Η μυστηριώδης μοιρολογίστρα, που δεν κατονομάζεται, επέσυρε ωστόσο προσφάτως τη μήνη μιας μητέρας που είχε χάσει την κόρη της. Η Καθριν Γουάιτχεντ έφυγε από τη ζωή στα 42 της και τρεις εβδομάδες αργότερα η οικογένεια παρέθεσε ένα δείπνο στη μνήμη της, όπου όλοι είδαν την εν λόγω κυρία να καταφτάνει καβάλα στο ποδηλατάκι της και να συνομιλεί με τους οικείους.

Η μητέρα Μάργκαρετ είπε στην εφημερίδα πως «έβαλε τον γιο μου Kevin να την πετάξει με το αμάξι από την εκκλησία μέχρι το Ιρλανδικό Κέντρο που θα γινόταν το τραπέζι. Ήταν πολύς κόσμος στην τελετή από τη δουλειά της Κάθριν, κι έτσι υπέθεσα πως θα ήταν κάποια συνάδελφός της».

Πήγε λοιπόν να της μιλήσει, όταν κάτι άρχισε να βρομά: «Μου είπε πως εργαζόταν μαζί με την Κάθριν ως σερβιτόρα. Η κόρη μου δεν δούλεψε ποτέ ως σερβιτόρα». Και φυσικά «έτρωγε από τον μπουφέ σαν να μην υπάρχει αύριο»!

Η χαροκαμένη μάνα ένιωσε πως η συμπεριφορά της άγνωστης ήταν απαράδεκτη: «Πηγαίνει στις κηδείες μόνο όταν υπάρχει δωρεάν φαΐ. Εισβάλει στις ζωές των ανθρώπων όταν είναι αναστατωμένοι και λυπημένοι»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share