Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Μητέρα κήδεψε τον γιο της, αυτό που συνέβη τέσσερις ημέρες θα το θυμάται για πάντα! (photos)

Σοκ!

13 Σεπτεμβρίου 2019 18:39
Μητέρα κήδεψε τον γιο της, αυτό που συνέβη τέσσερις ημέρες θα το θυμάται για πάντα! (photos)
Follow us on Google News

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της μια 62χρονη μητέρα από την Ρωσία. Αυτό που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα της λίγο έλειψε να την στείλει στον άλλο κόσμο. Τι άλλο θα δούμε! Γυναίκα πενθούσε για 14 χρόνια σε κάθε εύκαιρη κηδεία για να... τρώει τζάμπα!

Η Αντονίνα Μικαιλοβα, στις 18 του περασμένου Μαρτίου δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της, Κωνσταντίν και λίγες ημέρες μετά, έλαβε ένα τηλεφώνημα που αποτελεί εφιάλτη για κάθε μάνα.

Ένα τηλεφώνημα από τις αστυνομικές αρχές με το οποίο την καλούσαν να αναγνωρίσει αν το πτώμα ενός άνδρα που είχαν βρει ήταν του 43χρονου εξαφανισμένου της γιου.

undefined

Τελικά η 62χρονη μετέβη στο νεκροτομείο και… επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός άνδρας δεν ήταν άλλος από τον γιο της. Στην συνέχεια μαζί με τη νύφη και την εγγονή της, οργάνωσαν την κηδεία και την ταφή του.

Πριν από λίγες μέρες και ενώ βρισκόταν ακόμα σε βαρύ πένθος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της. Άνοιξε και μετά από αυτό που είδε κατέρρευσε.

Ήταν ο γιος της που δεν είχε πεθαίνει και τελικά η μητέρα του μέσα στον πανικό καοι την θλίψη της είχε κάνει λάθος στο νεκροτομείο.

undefined

Στην κηδεία του άντρα της έμαθε ότι ήταν έγκυος! Λίγο αργότερα μαθαίνει την σοκαριστική αλήθεια...

Στην κηδεία του άντρα της έμαθε ότι ήταν έγκυος! Λίγο αργότερα μαθαίνει την σοκαριστική αλήθεια...

Οι στιγμές στη ζωή μας που προκαλούν ταυτόχρονα συναισθήματα χαράς και λύπης είναι λιγοστά, αλλά αυτό ακριβώς είναι που βίωσε η Κόρτνει Χιλ!

Η Κόρτνει και ο άντρας της Μπράιαν είχαν γνωριστεί κατά τύχη μέσα σε μια χιονοθύελλα το 2011. Δείτε άλλη μια περίεργη ιστορία με έναν άντρα που γύρισε σπίτι δύο μήνες μετά την κηδεία του...

Η τυχαία γνωριμία εξελίχτηκε σε ένα αξέχαστο ρομάντζο που οδήγησε σε ένα γάμο 5 χρόνων και τη γέννηση ενός πανέμορφου παιδιού.

Ωστόσο το “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος” ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή τους, όταν ο άντρας της πέθανε σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 2 Φεβρουαρίου του 2016.

Ήταν εντελώς συντετριμμένη όταν δέχτηκε εκείνο το τηλεφώνημα… 6 εβδομάδες αργότερα, δεν το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ακόμα.

undefined

Αλλά τη μέρα της κηδείας της όμως, έγινε κάτι που την βοήθησε πολύ να αντιμετωπίσει τον πόνο. Εκείνη και ο άντρας της προσπαθούσαν για καιρό να κάνουν ακόμα ένα παιδί.

Έτσι, αποφάσισε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης – και βγήκε ΘΕΤΙΚΟ. Θα γεννούσε άλλο ένα παιδάκι (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε)!

Όσο ήταν στην κηδεία του, έπιασε το χέρι του άντρα της και του είπε τα ευχάριστα νέα πριν τον αποχαιρετήσει για πάντα. Αλλά δεν ήξερε ακόμα όμως την πραγματική διάσταση της κατάστασής της.

Δύο εβδομάδες πριν, είχε κάποιες επιπλοκές που τρόμαξαν την οικογένεια. “Νομίζαμε πως θα έχανε το μωρό,” είπε ο πατέρας της.

Ωστόσο, γινόταν ακριβώς το αντίθετο. Θα γεννούσε τρίδυμα!!!Δεν μπορούσε να το πιστέψει με τίποτα. Ένιωθε πραγματικά ευλογημένη για την εξέλιξη αυτή.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα έχω 3 ακόμα χαμόγελα να μου τον θυμίζουν τον άντρα μου.”

Σε αυτόν τον τάφο τα φέρετρα κουνιούνται μόνα τους!

Ένας από τους πιο διάσημους θρύλους στα Μπαρμπέιντος είναι αυτός για φέρετρα που μετακινούνται από «ανεξήγητες δυνάμεις«. Το φαινόμενο εκδηλώθηκε στον ημιυπόγειο οικογενειακό τάφο των Chase, οι οποίοι τον αγόρασαν χωρίς να απομακρύνουν το ξύλινο φέρετρο με τη σορό της προηγούμενης ιδιοκτήτριάς του, Thomasina Goddard, τον Ιούλιο του 1807. Ανεξήγητη είναι επίσης και η ιστορία, της οικογένειας που ήθελε να επισκεφτεί την νεκρή στο νεκροταφείο και δεν την βρήκε εκεί!

Από το 1809 έως και το 1812 πεθαίνουν οι δύο κόρες της οικογένειας η μόλις δύο ετών Mary Ann Chase και η μεγαλύτερη αδελφή της Dorcas. Λίγες εβδομάδες αργότερα πεθαίνει και ο πατέρας Thomas Chase, ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο μισητούς άνδρες στην περιοχή.

Όταν ανοίχτηκε ο τάφος για την κηδεία του πατέρα, κανένα από τα φέρετρα δεν ήταν στη θέση του...

Αρχικά επικράτησε η θεωρία ότι επρόκειτο για έργο βανδάλων, ωστόσο το πρόβλημα ήταν ότι η είσοδος στον τάφο, ήταν σφραγισμένη με τσιμέντο! Το φέρετρο του πατέρα Thomas Chase τοποθετήθηκε μέσα στο τάφο ο οποίος σφραγίστηκε κατά τη συνήθη διαδικασία. Τον Σεπτέμβριο του 1816, ο τάφος ξανα-άνοιξε για την κηδεία του 11χρονου Charles Brewster Ames.

 Σε αυτόν τον τάφο τα φέρετρα κουνιούνται μόνα τους!

Όλοι αντίκρισαν ξανά την ίδια εικόνα. Τα φέρετρα είχαν μετακινηθεί, ανάμεσά τους και το φέρετρο (βάρους 120 κιλών) του πατριάρχη της οικογένειας, Thomas Chase. Έκτοτε όσες φορές άνοιξε ο τάφος, η εικόνα ήταν πάντα η ίδια, στο εσωτερικό τα φέρετρα πεταμένα δεξιά και αριστερά. Τον Ιούλιο του 1819, όταν παρουσία του κυβερνήτη διαπιστώθηκε η ίδια εικόνα, διέταξε να σφραγιστεί, ενώ ο ίδιος έριξε άμμο στο πάτωμα ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρχαν εισβολείς.

Τον Απρίλιο του 1820 με διαταγή του κυβερνήτη ο τάφος άνοιξε και τίποτα δεν είχε αλλάξει από τις προηγούμενες φορές.
Τα φέρετρα ξανά άνω-κάτω και αναποδογυρισμένα. Στην άμμο δεν υπήρχαν ανθρώπινα ίχνη.

Με εντολή του κυβερνήτη ο τάφος άδειασε και οι σοροί μεταφέρθηκαν σε άλλο νεκροταφείο. Οι θεωρίες του πλημμυρισμένου τάφου ή του σεισμού φάνηκαν ως πιθανές εξηγήσεις, αλλά γρήγορα εξασθένησαν, καθώς αίνιγμα παραμένει μέχρι και σήμερα γιατί σε όλες τις περιπτώσεις το ξύλινο φέρετρο της πρώτης ιδιοκτήτριας του τάφου ήταν ανέπαφο και στη θέση του...

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share