Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτές είναι μερικές από τις χειρότερες και πιο άχρηστες εφευρέσεις!

Ειδικά η 4η είναι απλά... Τραγική!

10 Νοεμβρίου 2019 14:12
Αυτές είναι μερικές από τις χειρότερες και πιο άχρηστες εφευρέσεις!

Κάποιοι άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας έχουν φαεινές ιδέες για την δημιουργία περίεργων αντικειμένων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Δυστυχώς για αυτούς κι ευτυχώς για εμάς τις παρακάτω εφευρέσεις δεν τις έχουμε συναντήσει σε κάποιο κατάστημα μιας και απέτυχαν παταγωδώς!

Επιτέλους! Η χαρά όσων λατρεύουν το παγωτό - Ανακαλύφθηκε εκείνο που δεν λιώνει! (video)

1. Προκαθαρισμένες μπανάνες


Για να μην σπαταλάτε χρόνο να τις ξεφλουδίσετε!


2. Πέτρα κατοικίδιο

Ναι, είναι μια πέτρα μέσα σε ένα κουτί. «Σχεδιάστηκε» από τον διαφημιστή, Gary Dahl πίσω στα ‘70s. Η πέτρα συνοδευόταν από οδηγίες χρήσης και όπως καταλάβατε, είναι… κατοικίδιο!


3. Το σχοινάκι χωρίς…σχοινί

Ονομάζεται JumpSnap και αντί για σχοινί, βγάζει κάποιο ήχο!


4. Γυάλα ψαριών με ροδάκια


«Παρατηρούσα τα χρυσόψαρά μου, Malcolm and Ethel, να κάνουν κύκλους στη γυάλα, μοιάζοντας να βαριούνται… Έτσι αποφάσισα να τα βγάζω έξω βόλτα». Τάδε έφη ο μεταλλεργάτης, Mick Madden.


5. Χρυσά χάπια

Για 425 δολάρια είναι δικά σας…


6. Ομπρέλες παπουτσιών

Αυτή η «εφεύρεση» μας ήρθε από την Ιαπωνία και σκοπός της είναι να κρατά τα παπούτσια σας στεγνά!


7. Σέλα για καβάλημα Γονιών

Ονομάζεται The Daddle… και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι: καημένοι γονείς!


8. Το ποδήλατο-διάδρομος

Σας δίνει ένα δυνατό κίνητρο: να κάνετε διάδρομο ενώ κινείστε!

Απίστευτο! Αυτός ο άντρας πίνει 3,5 λίτρα βενζίνης τη μέρα για τον πονοκέφαλο!

Εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη βενζίνη στα μηχανοκίνητα οχήματα... εκτός από τον Τσεν Ντεζούν από την Κίνα, ο οποίος εδώ και 42 χρόνια τη χρησιμοποιεί ως φάρμακο, πίνοντας την! Και ναι, νιώθει υγιέστατος!

Έβαλαν 40 ευρώ βενζίνη και τον πλήρωσαν με πεντάλεπτα! (Video)

Ο 71χρονος Τσεν Ντεζούν ζει μόνος του σε μια καλύβα σε ένα λόφο του Σούιγιανγκ της Κίνας. Γι' αυτό που είναι γνωστός, όμως, στη μικρή κοινωνία που.κατοικεί, είναι για την ιδιαίτερα σπάνια συνήθεια του να γιατρεύει τους πόνους του με την κατάποση... βενζίνης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδίου, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει περίπου ενάμιση τόνο καυσίμων αφού ανά μήνα πίνει 3 με 3,5 λίτρα βενζίνης!

Όσο περίεργο και να φαίνεται σε όσους το μαθαίνουν, ο ίδιος, υποστηρίζει ότι η βενζίνη είναι το φάρμακο του, παρόλο που αρχικά είχε δοκιμάσει κηροζίνη, μετά από έντονο πόνο στο στήθος του.

Η πρόταση έγινε από τους πρεσβύτερους και «σοφούς» του χωριού του, το 1969, οι οποίοι του πρότειναν την κατάποση κηροζίνης, ως αντίδοτο στην αρρώστια του, που όπως έκριναν ήταν φυματίωση. Έτσι, ακολούθησε τις προτροπές και ήπιε το πρώτο ποτηράκι. Μετά από μερικές ώρες είχε νιώσει πάλι υγιέστατος.

Από το 2001 όμως αντικατέστησε την κηροζίνη με βενζίνη, επειδή ήταν δύσκολο να βρει μεγάλες ποσότητες της(!).

To πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι, σύμφωνα με τον Φενγκ Σου, το γιατρό που τον παρακολουθεί στο Νοσοκομείο του Chongqing, είναι ότι ο 71χρονος χαίρει άκρας υγείας!

Όπως υποστηρίζει, ο οργανισμός του Ντεζούν πρέπει να έχει αναπτύξει ενός είδους ανοσία στη βενζίνη, αφού υπό διαφορετικές συνθήκες, η κατάποση της θα τον είχε οδηγήσει σε θάνατο.

Το έχεις παρατηρήσει ποτέ; Τι είναι αυτό το βελάκι δίπλα από τον μετρητή βενζίνης;

Υπάρχουν διάφορα πράγματα στην καθημερινότητα μας που μπορεί να τα βλέπουμε αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι. Στην πραγματικότητα δεν μας κάνουν καν εντύπωση και έτσι δεν τα παρατηρούμε καν!

Κάτι τέτοιο λοιπόν, είναι το βελάκι δίπλα από τον μετρητή βενζίνης που απλά δεν βλέπουμε! Ίσως παρατηρούμε το δείκτη δίπλα, το δείκτη που μας δείχνει ότι δεν έχουμε βενζίνη.

Αυτό το μικρό ή και ασήμαντο βελάκι κάνει μια χρήσιμη δουλειά!

Το βέλος κοντά στο μετρητή βενζίνη σαν βοηθάει να μάθετε σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου είναι το πορτάκι της βενζίνης ενώ οδηγείτε. Εάν δείχνει προς τα αριστερά, η δεξαμενή αερίου βρίσκεται στην αριστερή πλευρά.

Αυτό είναι το μυστικό για να καίμε λιγότερη βενζίνη!

Από τότε που η τιμή της βενζίνης εκτινάχθηκε ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη οικονομία στα καύσιμα του αυτοκινήτου.

Μερικές από τις λύσεις που σκέφτηκαν οι άνθρωποι είναι αυτές στο παρακάτω άλμπουμ

Αν όμως δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μετατροπή του κινητήρα ή να αλλάξεις όχημα, τότε η λύση που σου προτείνουμε είναι άλλη. Ιδιαίτερα μάλιστα αν λατρεύεις να το... πατάς λίγο παραπάνω. Δες την πρότασή μας στο παρακάτω άλμπουμ:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share