Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίχνει γάλα και ξύδι μέσα σε μπολ... Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει! (Video)

Δεν θα πιστεύετε ότι έγινε κάτι τέτοιο!

9 Νοεμβρίου 2019 12:26
Ρίχνει γάλα και ξύδι μέσα σε μπολ... Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει! (Video)

Παρακάτω θα δείτε ένα πείραμα που δεν γίνεται πολύ συχνά! Ένας άντρας αποφασίζει να ρίξει σε μπολ γάλα και ξύδι... τότε γίνεται κάτι που κανείς δεν περιμένει! Απίστευτο: Το ξέρατε αυτό για το γάλα ΝΟΥΝΟΥ που πίνουμε τόσα χρόνια;

Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα σχέδια και σχήματα με αυτό το »σαν πλαστικό» υλικό, το οποίο χρησιμοποιούταν πολύ πρίν το πλαστικό κάνει την εμφάνισή του.

Ειλικρινά δεν είχαμε ιδέα ότι μπορεί να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο! Δείτε τι θα γίνει αν βουτήξετε ένα αβγό σε ξίδι και μετά σε σιρόπι!

Παρακολουθήστε το βίντεο και δείτε βήμα-βήμα την διαδικασία!

Ρίχνει αλάτι σε έναν πίνακα και αρχίζει να... Δείτε εδώ! (Video)

Viral έχει γίνει ο επιστήμονας που κάνει πειράματα και τα ανεβάζει στο ίντερνετ! Αυτήν την φορά πήρε αλάτι και το έριξε σε έναν πίνακα! Το βίντεο πραγματικά θα σας κάνει να κολλήσετε!

Το τελευταίο του «κόλπο» έχει ήδη γίνει viral κ δείχνει τα μοναδικά σχέδια που δημιουργεί με αλάτι σ μία πλατφόρμα που πάλλεται σε συγκεκριμένες συχνότητες. Δείτε ακόμα: Ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στην ψύξη μετά το θάνατό του!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο εδώ:

Πήρε το σίδερο και άρχισε να σιδερώνει... αλάτι! Δείτε το αμέσως! (Video)

Πήρε το σίδερο και άρχισε να σιδερώνει... αλάτι! Δείτε 7 διαφορετικές χρήσεις με αλάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι υπάρχουν. Ρίχνει ένα ποτήρι αλάτι μέσα στο νεροχύτη. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας!

Από το καθάρισμα αυγών, μέχρι και το... καθάρισμα της πλάκας στο σίδερό σας. Κόβει ένα λεμόνι και ρίχνει λίγο αλάτι! Αυτό που θα κάνει λογικά θα το δοκιμάσετε

Ρίχνει αλάτι στον καφέ: Το αποτέλεσμα δεν το χωράει το μυαλό σας!

Το να προσθέσουμε ζάχαρη στο καφέ είναι κάτι σύνηθες. Πόσοι όμως από εσάς προσθέτετε αλάτι; Βάλτε και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Δείτε επίσης: Κόψτε το λεμόνι στα 4 και ρίξτε αλάτι… Αυτό το κόλπο θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνητές απέδειξαν πως μια πρέζα αλάτι στον καφέ βελτιώνει την γεύση του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature, το αλάτι καταστέλλει την πίκρα που βγάζει ο καφές και ενισχύει την γεύση του.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα παραγγείλετε καφέ και αυτός θα σας φανεί πικρός, θυμηθείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι αντί για ζάχαρη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share