Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Πήρε την εκδίκησή της 25 χρόνια μετά για το μπούλινγκ που είχε υποστεί!

Έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

8 Νοεμβρίου 2019 20:55
Πήρε την εκδίκησή της 25 χρόνια μετά για το μπούλινγκ που είχε υποστεί!

Βία δεν είναι μόνο η σωματική αλλά και η ψυχολογική. Μιας τέτοιας μορφή βία είναι και το μπούλινγκ. Ο εκφοβισμός αυτός, δυστυχώς δεν συναντάται μόνο σε νεαρές ηλικίες ή μόνο σε σχολεία αλλά συνεχίζεται και στην ενήλικη ζωή.

Απίστευτη ιστορία: Έκανε υπομονή 50 χρόνια για να σκοτώσει τον συμμαθητή που του έκανε bullying!

Όταν η Σάρα Σαπόρα από την Νέα Υόρκη ήταν μόλις 13 ετών, είχε πάει για κάμπινγκ για πρώτη φορά. Μία μέρα, όταν όλοι έβαλαν τα μαγιό τους για να πάνε στην παραλία, κάποια παιδιά άρχισαν να την πειράζουν για το σώμα της. Την πόνεσε πολύ αυτή η εμπειρία και ορκίστηκε να μην εκθέσει ποτέ ξανά το σώμα της.Ξεκίνησε να μισεί το σώμα της και δεν ήθελε να φορέσει μαγιό. Κουβαλούσε αυτά τα συναισθήματα ντροπής και θλίψης μαζί της μεγαλώνοντας. Όταν όμως έγινε 38, η οπτική της άλλαξε – είχε κουραστεί από αυτό το μαρτύριο.

Αποφάσισε να σταματήσει να κρύβει το σώμα της και ξεκίνησε να κάνει πράγματα που της αρέσουν, συμπεριλαμβανομένου και του να πηγαίνει για μπάνιο. Ξεκίνησε επίσης και το δικό της blog και γράφει για τις εμπειρίες της και το πώς αντιμετώπισε τον φόβο και την ανασφάλεια για το σώμα της και το πώς αντιμετώπισε όλο τον αρνητισμό από τους ανθρώπους.

Θέλοντας να δοκιμάσει τον εαυτό της, αντιμετώπισε τον μεγαλύτερό της φόβο – το να φωτογραφηθεί με μπικίνι και να ανεβάσει στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες.


Οι φωτογραφίες της κοινοποιήθηκαν χιλιάδες φορές και πάρα πολλοί άγνωστοι την επαίνεσαν για το κουράγιο της.

Συγχαρητήρια Σάρα! Ότι και να σου πούνε όσοι θέλουν να σε χτυπήσουν, μην δίνεις σημασία. Είσαι μια χαρά!

6χρονος κάνει πλαστική επέμβαση και γίνεται αγνώριστος! Επί χρόνια δεχόταν bullying για τα αυτιά του που έμοιαζαν με ξωτικού (Photo & Video)

Αυτός ο μαθητής της πρώτης τάξης έπεφτε συχνά θύμα bullying και οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν, λόγω των «ξωτικών» αυτιών του. “Πως τιμώρησα την κόρη μου, όταν έμαθα πως κοροϊδεύει τους συμμαθητές της”

Φοβόταν να πάει στο σχολείο, και σταδιακά άρχισε να χάνει την αυτοεκτίμησή του. Ανησυχώντας για το παιδί τους, οι γονείς του πήραν τη δύσκολη απόφαση.

6χρονος κάνει πλαστική επέμβαση και γίνεται αγνώριστος - Επί χρόνια δεχόταν bullying για τα αυτιά του που έμοιαζαν με ξωτικού

Αυτό το 6χρονο αγόρι με το όνομα Γκειτζ Μπέργκερ, φοβόταν να πάει στο σχολείο, επειδή τα άλλα παιδιά του έλεγαν ότι μοιάζει με ξωτικό, και ότι είχε περίεργα αυτιά.

«Απλά τους αρέσει να γελάνε μαζί μου», δήλωσε ο Γκειτζ, ο οποίος συχνά έσπρωχνε προς τα πίσω τα αυτιά του στον καθρέφτη για να δει πώς θα ήταν χωρίς αυτά, σύμφωνα με τους γονείς του, τον Τιμ και την Κάλι Μπέργκερ από Γιούτα.

6χρονος κάνει πλαστική επέμβαση και γίνεται αγνώριστος - Επί χρόνια δεχόταν bullying για τα αυτιά του που έμοιαζαν με ξωτικού

Οι γονείς του ανησύχησαν ότι ο χλευασμός από τα άλλα παιδιά θα έβλαπτε την αυτοεκτίμησή του αγοριού τους και πως θα τον επηρέαζε για μια ζωή.

«Τον ρίχνει πολύ ψυχολογικά αυτό και λέει συχνά,”δεν είμαι πολύ όμορφος,”» είπε η μαμά του Γκειτζ.

Οι γονείς του ήθελαν να δώσουν ένα τέλος στη στενοχώρια του γιου τους, μια και καλή. Έτσι, πήραν τη σκληρή απόφαση να πάρουν το αγόρι τους στον πλαστικό χειρουργό.

6χρονος κάνει πλαστική επέμβαση και γίνεται αγνώριστος - Επί χρόνια δεχόταν bullying για τα αυτιά του που έμοιαζαν με ξωτικού

Ο Δρ. Steven Mobley από το Salt Lake City, που πραγματοποίησε τη χειρουργική επέμβαση, είπε στους γονείς ότι πιστεύει πως μερικές φορές οι χειρουργικές επεμβάσεις στα αυτιά είναι απαραίτητες στα παιδιά. «Συχνά τα παιδιά έχουν όχι και τόσο ωραία αυτιά, όπως τα “αυτιά της νυχτερίδας” ή τα “αυτιά των ξωτικών,” τα οποία είναι ο εφιάλτης τους μέχρι το γυμνάσιο και το λύκειο.»

Παρά το γεγονός ότι η χειρουργική επέμβαση μπορεί μερικές φορές να είναι μια τρομακτική εμπειρία για ένα παιδί της πρώτης τάξης, τα αποτελέσματα της επέμβασης του Γκειτζ όμως τον δικαίωσαν, αφού ήταν αυτά ακριβώς που επιθυμούσε.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση δύο ωρών, ο Γκειτζ έπρεπε να περιμένει για δύο ακόμη ημέρες πριν δει τη νέα του εμφάνιση.

6χρονος κάνει πλαστική επέμβαση και γίνεται αγνώριστος - Επί χρόνια δεχόταν bullying για τα αυτιά του που έμοιαζαν με ξωτικού

«Θεέ μου!» αναφώνησε ο Γκειτζ βλέποντας την μεταμόρφωσή του μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τώρα αυτό το αγόρι είναι πολύ χαρούμενο, το ίδιο και οι γονείς του.

«Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφα!» είπε ο μπαμπάς του.

Δεν έχει σημασία αν έχουμε μεγάλα αυτιά ή τεράστια μύτη, το μόνο που μετράει είναι να έχουμε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μας! Αυτό το παιδί μπορεί πλέον να χαμογελάει! Τι είναι σημαντικότερο, άλλωστε, από την ευτυχία ενός παιδιού;

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share