Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βρέθηκε το χταπόδι δολοφόνος! Μην το αγγίξετε αν το δείτε θα σας σκοτώσει! (Video)

Μπορεί το μέγεθος του να σας ξεγελάει αλλά είναι άκρως επικίνδυνο!

7 Νοεμβρίου 2019 15:40
Βρέθηκε το χταπόδι δολοφόνος! Μην το αγγίξετε αν το δείτε θα σας σκοτώσει! (Video)

Αν βρεθείτε ποτέ κοντά του τρέξτε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Βρέθηκε το χταπόδι δολοφόνος που με ένα άγγιγμα του σας σκότωσε! Μπορεί το μέγεθος του να σας ξεγελάει και να λέτε πόσο γλυκό είναι αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη! Απίστευτο: Χταπόδι γραπώνεται στους γλουτούς πανέμορφης κολυμβήτριας (video)

Ένας από τους τουρίστες ανήρτησε το βίντεο από το επικίνδυνο παιχνίδι στο Facebook και πολύ γρήγορα έγινε viral. Τα σχόλια που δέχθηκε, ωστόσο, δεν ήταν πολύ κολακευτικά.

Οι Ρος Σάουντερς και Λένον αποτυπώνονται να παίζουν με το μικρό χταπόδι, αφήνοντάς το να τους αγγίζει. Δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι ένα δάγκωμά του μπορεί να τους οδηγήσει σε έναν επώδυνο θάνατο.

Σύμφωνα με το odditycentral, οι τουρίστες είχαν πάει για ψάρεμα όταν βρήκαν το μαλάκιο.

«Ήταν ένα ενδιαφέρον διήμερο γνωριμίας με το ψάρεμα», έγραψε ο Σάουντερς στο Facebook. «Είδα δύο υπέροχα ηλιοβασιλέματα, είδα δελφίνια και έπιασα ένα χταπόδι με μπλε πλοκάμια, ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα στον κόσμο και δεν το κατάλαβα καν».

Posted by Ross Saunders on Friday, July 12, 2019

Το χταπόδι έχει αρκετό δηλητήριο στα πλοκάμια του για να σκοτώσει δεκάδες άτομα και οι ειδικοί τονίζουν ότι τα θύματά του μπορεί να μην καταλάβουν καν το δάγκωμα. Μερικά λεπτά μετά, όμως, επέρχεται πλήρης παράλυση και... θάνατος.

«Σε μερικά λεπτά εμφανίζονται τα συμπτώματα, που περιλαμβάνουν μούδιασμα των χειλιών και της γλώσσας, δυσκολία αναπνοής και στη συνέχεια πλήρης παράλυση των αναπνευστικών μυών. Τα θύματα χάνουν τις αισθήσεις τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αυστραλιανού μουσείου για το χταπόδι και τις επιπτώσεις του δαγκώματός του.

Σοκ: Προσπάθησε να φάει χταπόδι και έχασε ένα κομμάτι από το δέρμα της! (Video)

Μία Κινέζα vlogger η οποία αποφάσισε να… φάει ένα χταπόδι σε ζωντανή μετάδοση και το μετάνιωσε.

Η κοπέλα δεν σκέφτηκε ότι το μαλάκιο θα αντιστεκόταν χρησιμοποιώντας τα πλοκάμια και τις βεντούζες του πάνω στο πρόσωπό της.

Το βίντεο όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές βρήκε τον δρόμο του για τον «αέρα» του διαδικτύου, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας σύντομων βίντεο Kuaishou.

Η ίδια φαίνεται να αρέσκεται πολύ να τρώει θαλασσινά στα βίντεό της, αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε.

Γιγαντιαίο χταπόδι καταπίνει δύτη! (Βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο με ένα γιγάντιο χταπόδι κατέγραψε ο δύτης Ντένις Τσόου στο Ντίλον Ροκ, κοντά στη νήσο Βανκούβερ, που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral σε όλο τον κόσμο!

Δείτε επίσης: Μυρμήγκια τα έβαλαν με φίδι και κατάφεραν να το σκοτώσουν! (Βίντεο)

Ενώ εξερευνούσαν τον βυθό κατά την διάρκεια μιας κατάδυσης ο Ντένις, η Σαζ και ο Γουές παρατήρησαν έναν γιγάντιο χταπόδι να κρύβεται ανάμεσα στους βράχους.

Αν και το συγκεκριμένο είδος μπορεί να φτάσει τα 5 μέτρα μήκος και τα 50 κιλά η Σαζ αποφάσισε να το προσεγγίσει από κοντά καθώς παρότι είναι σαρκοβόρο δεν συμπεριλαμβάνει ανθρώπους στο διαιτολόγιο του.

Όμως όταν πλησίασε το χταπόδι άρχισε να εκτείνει τα πλοκάμια του και σιγά σιγά να καταπίνει την Σαζ η οποία προστάτευε την μάσκα της και την παροχή οξυγόνου ενώ κατάφερε να διατηρήσει και την ψυχραιμία της.

Σε αυτό το σημείο επενέβη ο Γουές που άρχισε να ξεκολλάει προσεκτικά το χταπόδι από την σύζυγό του ώστε και αυτή να ελευθερωθεί και να μη προξενήσουν κάποιο τραύμα σε αυτό.

Δείτε το απίστευτο video:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share