Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Αν βλέπεις μια τεράστια σταγόνα νερού… τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Δεν φαντάζεσαι τι είναι!

1 Νοεμβρίου 2019 12:11
Αν βλέπεις μια τεράστια σταγόνα νερού… τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Νομίζεις ότι βλέπεις μια τεράστια σταγόνα νερού σε ένα πιάτο; Κάνεις σίγουρα λάθος! Είναι ένα φαγητό..και όμως!

Δείτε επίσης: Πήγαν για κινέζικο και θα το μετανιώνουν μια ζωή! Δείτε τι βρήκαν μέσα στο φαγητό τους!

Αυτό είναι Mizu Shingen Mochi ένα νέο ιαπωνικό κέικ ρυζιού που σίγουρα θα ξεγελάσει το μάτι σας, υποτίθεται είναι και νόστιμο…

Αν βλέπεις μια τεράστια σταγόνα νερού… τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Για την παρασκευή του χρησιμοποιούν νερό ακόμη και από τις Ιαπωνικές Άλπεις κι όση το έχουν δοκιμάσει λένε ότι μοιάζει σαν ένα παραδοσιακό Mochi , είναι γλυκό και σερβίρετε με σκόνη σόγιας και καφέ σιρόπι.

Αν βλέπεις μια τεράστια σταγόνα νερού… τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Αυτό το επιδόρπιο είναι πολύ δροσιστικό, νόστιμο και προορίζεται για να λιώνει στο στόμα. Αν το παραγγείλετε και θέλετε να ανεβάσετε μια φωτογραφία του στο Instagram πρέπει να το κάνετε γρήγορα γιατί μετά από 30 λεπτά επανέρχεται σε υγρή μορφή!

Αν βλέπεις μια τεράστια σταγόνα νερού… τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Αν βλέπεις μια τεράστια σταγόνα νερού… τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Την κέρασαν ένα μπουκάλι νερό! Που να το φανταστεί όμως ότι αυτό το νερό θα ήταν η αφορμή να…

Προκειμένου κάποιος να τραβήξει την προσοχή ενός μεγάλου κοινού, τις περισσότερες φορές πρέπει να τους πιάσει απροετοίμαστους ή να τους ξεγελάσει με κάποιον άλλο τρόπο. Και αυτό ακριβώς έκαναν οι άνθρωποι πίσω από την οργάνωση «The Water Project Foundation«.

Γνωρίζοντας ότι σπάνια οι άνθρωποι θα πουν όχι σε ένα δωρεάν μπουκάλι νερό, έδωσαν σε όλους τους θεατές ενός κινηματογράφου από ένα. Δευτερόλεπτα αργότερα, οι περισσότεροι από αυτούς τρελάθηκαν, γιατί δε μπορούσαν να ξεβιδώσουν το καπάκι!

Παράλληλα, στην οθόνη του κινηματογράφου εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: «Αν νομίζετε πως είναι απαράδεκτο να καταβάλετε την ελάχιστη προσπάθεια προκειμένου να πιείτε νερό, φανταστείτε πως νιώθουν αυτά τα παιδιά.» Σκοπός τους είναι να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σε όλο τον πλανήτη, για περιοχές στις οποίες οι άνθρωπο δεν έχουν ΚΑΜΙΑ πρόσβαση σε καθαρό νερό…

Ο σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να ξαναβάλετε ποτέ το λαστιχάκι των μαλλιών στον καρπό σας!

Το λαστιχάκι μαλλιών είναι ίσως το πιο πρακτικό και εύχρηστο αξεσουάρ στην καθημερινότητά σου από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου.

Ο 22χρονος που πάσχει από σελφίτιδα!

Από μικρό κοριτσάκι βάζεις το λαστιχάκι των μαλλιών σου στον καρπό όχι μονό γιατί το έχεις εύκαιρο ανά πάσα στιγμή αλλά επειδή εκεί δεν πρόκειται να χαθεί, αφού είμαι σίγουρη έχεις σκεφτεί πολλές φορές πως είναι δυνατόν τα δεκάδες λαστιχάκια που αγοράζεις απλά να εξαφανίζονται.

Η ιστορία της Όντρει Κόππ, που θα διαβάσεις παρακάτω, θα σε κάνει να ξανασκεφτείς αυτή την ασυναίσθητη κίνηση που κάνεις με το λαστιχάκι των μαλλιών σου.

Η Όντρει παρατήρησε κάποια στιγμή ένα οίδημα στον καρπό της, το οποίο μεγάλωνε συνεχώς. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε να παίρνει αντιβίωση αυτό δεν σταμάτησε να διογκώνεται και να πρήζεται, γεγονός που την έκανε να τρέξει να επισκεφτεί τα επείγοντα.

mallia

Εκεί έμαθε και την πραγματική αιτία αυτού του οιδήματος που όσο απίστευτο κι αν σου ακούγεται οφειλόταν σε αυτό το μικροσκοπικό λαστιχάκι που είχε στον καρπό της και έπιανε τα μαλλιά της.

Σύμφωνα με την Dr. Αμίτ Γκούτπα, η οποία εγχείρησε την Όντρει, τα βακτήρια που είχε πάνω το λαστιχάκι, που είναι δύσκολο να πλύνεις, εισέβαλαν στο εσωτερικό του δέρματος μέσα από τους ανοιχτούς πόρους και τους θύλακες των τριχών.

mallia

Αυτό όμως που κάνει ακόμα πιο τρομακτικό το συμβάν είναι ότι η Όντρει θα μπορούσε να είχε πάθει πολύ σοβαρότερα πράγματα από ένα οίδημα.

Αν δεν επισκεπτόταν έγκαιρα το νοσοκομείο, η μόλυνση θα μπορούσε να μετατραπεί σε σήψη, δηλαδή τα βακτήρια να μεταφέρονταν σε όλο τον οργανισμό μέσω του αίματος με τραγικές συνέπειες για την υγεία της.

mallia

Ίσως έχεις ακούσει ότι υπάρχουν πιθανότητες για σοβαρές μολύνσεις με συνέπειες ανεπανόρθωτες που μπορούν να προέλθουν από τα εργαλεία μακιγιάζ, όπως τα πινέλα. Αυτή η περίπτωση όμως ξεπερνά τη φαντασία και προφανώς τους άτυπους κανόνες πρόληψης για μολύνσεις που προέρχονται από τέτοιους είδους συνήθειες.

Μήπως είναι προτιμότερο να χάνεις το λαστιχάκι σου τελικά; Ευτυχώς μπορείς εύκολα να το αντικαταστήσεις.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share