Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτή η γυναίκα κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς.. Δείτε πώς! (Photos)

Τραγικό!

31 Οκτωβρίου 2019 13:27
Αυτή η γυναίκα κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς.. Δείτε πώς! (Photos)

Αυτή η γυναίκα από την Κορέα στα 29 της χρόνια και είχε κερδίσει σε καλλιστεία…Φυσικά μετά από αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις!

Δείτε επίσης: Γυναίκα συνελήφθη επειδή μεταμορφώθηκε από ακραίες πλαστικές επεμβάσεις!

Ναι μάλιστα ήρθε πρώτη σε διαγωνισμό ομορφιάς! Το θέμα είναι πως άλλαξε η ζωή της… Τώρα τα παιδιά που θα κάνει πως θα είναι δεν γνωρίζουμε γιατί το γονίδιο δεν πλαστικοποιείται… Όπως είναι φυσικό αυτή μεταμόρφωση έγινε αμέσως γνωστή αφού το μέγεθος της είναι μεγάλος.

Μάνα και κόρη έχουν ξοδέψει 85.000 ευρώ σε πλαστικές! Θα αηδιάσετε όταν δείτε που βρίσκουν τα χρήματα!

Μία 38χρονη γυναίκα και η 20χρονη κόρη της έχουν ξοδέψει πάνω από $86,000 σε πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσουν στο αγαπημένο τους μοντέλο, την Κέιτι Πράις. Η Τζορτζίνα Κλάρκ και η κόρη της, Κάιλα Μόρις έχουν κάνει αύξηση στήθους, botox, έχουν βάλει προεκτάσεις μαλλιών, ενέσεις στα χείλια και εμφυτεύματα στα μάγουλα. Δείτε που βρίσκουν τα χρήματα!

Δείτε επίσης: Μεταμόρφωση: 8+1 διάσημες Ελληνίδες που έχουν κάνει πλαστική στη μύτη!

Εκτός από αυτά, ξοδεύουν περίπου $8,000 τον χρόνο για να κάνουν σολάριουμ.



“Όταν η Κάιλα Μόριςμου είπε πως ήθελε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, χάρηκα γιατί ήθελα να είναι τέτοιος άνθρωπος. ” είπε η Κλάρκ.

Η Κάιλα Μόρις ξεκίνησε να δουλεύει σαν στριπτιζέζ όταν ήταν 17 για να βρει τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για τις επεμβάσεις και είχε κάνει συμφωνία με έναν μεγαλύτερο άντρα ο οποίος την πλήρωνε περίπου $1,300 την εβδομάδα για να είναι μαζί του.


“Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια κόρη σαν την Κάιλα που πληρώνει για τις επεμβάσεις μου,” πρόσθεσε η Κλάρκ. “Δεν με πειράζει που την πληρώνει αυτός ο τύπος για να είναι μαζί του ή που κάνει στριπτίζ για να βρίσκει χρήματα γιατί έτσι ζούμε το όνειρό μας.”


“Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη,” είπε η Μόρις. “Μου αρέσει να της πληρώνω τις επεμβάσεις της και το όνειρό μας είναι να μοιάσουμε στην Κέιτι Πραις.”

Η Κλάρκ είπε πως η Μόρις ήταν μόλις 11 όταν άρχισε να λέει πως ήθελε να κάνει αυξητική στήθους. “Της έδινα συχνά χρήματα για να φτιάχνει τα νύχια της και να βάζει ψεύτικες βλεφαρίδες. Για τα 14α γενέθλιά της της έκανα δώρο εξτένσιον για τα μαλλιά. Ενθουσιάστηκε πάρα πολύ.”

Οι δυο τους σκέφτονται σύντομα να κάνουν και εμφυτεύματα στον πισινό και ρινοπλαστική.

“Παλιότερα έπρεπε να φροντίζω 4 παιδιά και δεν είχα χρόνο να προσέξω την εμφάνισή μου ή να βαφτώ. Ήμουν πολύ ντροπαλή και δεν ένιωθα ξεχωριστή.”

Σύμφωνα με αναφορές, η Κάιλα ψάχνει για καινούργιο τύπο που θα της πληρώνει τα έξοδα, αφού τον προηγούμενο τον έπιασε η γυναίκα του.

Ποιές πλαστικές προτιμούν οι άνδρες;

Όλο και περισσότεροι είναι οι άνδρες που επιλέγουν να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσειςσύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο American Society of Plastic Surgeons.

Εξαιτίας αυτής της αυξητικής τάσης η πλαστική χειρουργική αποτελεί πια ένα κοινό αίτημα καθώς πολλοί άνδρες σκέφτονται ότι με μια χειρουργική βοήθεια μπορούν να απαλλαγούν π.χ. από το σωσίβιο και να γλιτώσουν από την «κοιλίτσα» για πάντα.

«Προφανώς οι άνδρες δεν αντιμετωπίζουν τις ίδιες σωματικές αλλαγές όπως αυτές που βιώνουν οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη και την μετέπειτα περίοδο, αλλά ο τρόπος ζωής τους αλλάζει και αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή τους», δηλώνει ο Δρ. Alan Matarasso, πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών. «Τα μοτίβα διατροφής και άσκησης παρουσιάζουν διακυμάνσεις και συχνά δεν κοιμούνται επαρκώς. Οι περισσότεροι άνδρες παρατηρούν τις αλλαγές στο σώμα τους εξαιτίας της γήρανσης ή της πατρότητας. Το σώμα τους αρχίζει να αλλάζει στις δεκαετίες των 30 και των 40» συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια πλαστικές επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε άνδρες την περασμένη χρονιά, αντιπροσωπεύοντας μια αύξηση κατά 29% από το 2000. Οι συχνότερες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής που προτίμησαν οι άνδρες το 2018 είναι:

-Ρινοπλαστική
-Βλεφαροπλαστική
-Λιποαναρρόφηση
-Επέμβαση μείωσης στήθους (για αντιμετώπιση γυναικομαστίας)
-Εμφύτευση μαλλιών

Ο Δρ. Matarasso δήλωσε πως όλο και περισσότεροι άνδρες επιδιώκουν την πλαστική χειρουργική για να τους βοηθήσει επαγγελματικά καθώς νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον εργασιακό τους χώρο μετά το χειρουργείο.

Όσον αφορά το botox, σχεδόν μισό εκατομμύριο θεραπείες botox πραγματοποιήθηκαν σε άνδρες τον περασμένο χρόνο και περισσότεροι από 100.000 άνδρες στις ΗΠΑ έκαναν τις ενέσεις για να μειώσουν τα σημάδια της γήρανσης.

Πηγή: ygeiamou.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share