Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μέντιουμ διαβάζουν γυναικείους πισινούς κ προβλέπουν το μέλλον! (Βίντεο)

Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό!

29 Οκτωβρίου 2019 13:03
Μέντιουμ διαβάζουν γυναικείους πισινούς κ προβλέπουν το μέλλον! (Βίντεο)

Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά δεν είναι και μάλιστα το συγκεκριμένο επάγγελμα για μέντιουμ υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους κύκλους των διάσημων του Χόλυγουντ, τo 2014 η διάσημη τραγουδίστρια Ριάννα είχε επισκεφθεί ένα τέτοιο διάσημο μέντιουμ για να πάρει την γνώμη της για το μέλλον της.

Απίστευτο: Xρέωσαν 900 Ευρώ το δήμο με τηλέφωνα σε μέντιουμ!

Πιο συγκεκριμένα τα μέντιουμ που διαβάζουν πισινούς ονομάζονται Rumpologists (Ρομπολόγoι) και η επιστήμη μέντιουμ τους ονομάζεται Rumpology. (Ρομπολογία) (Rump = Οπίσθια).


Η ρομπολογία λοιπόν είναι μια ψευδοεπιστήμη παρόμοια με τη χειρομαντεία, η οποία εξετάζει ρωγμές, κοιλότητες, κρεατοελίες, το μέγεθος και γλουτών και άλλα χαρακτηριστικά των οπισθίων και καταλήγει σε ένα πόρισμα για την προσωπικότητα και το μέλλον του ατόμου.

Οι Ρομπολόγοι έχουν διάφορες θεωρίες ως προς την έννοια των χαρακτηριστικών των οπίσθιων. Για παράδειγμα, ο αριστερός και ο δεξιός γλουτός μπορούν να αποκαλύψουν το παρελθόν και το μέλλον ενός ατόμου.

Σύμφωνα με την τυφλή Γερμανίδα Ρομπολόγο Ulf Beck τα άτομα με σχήμα οπισθίων που μοιάζουν με μήλο δείχνουν έναν άνθρωπο που είναι χαρισματικός, δυναμικός, έχει πολύ αυτοπεποίθηση και είναι και πολύ δημιουργικός.

Επίσης, Ο βρετανός Ρομπολόγος Sam Amos υποστηρίζει ότι ένα άτομο με στρογγυλά, σφιχτά οπίσθια είναι πιο χαρούμενο και αισιόδοξο στην ζωή του σε αντίθεση με ένα άτομο που έχει πιο επίπεδα οπίσθια που είναι πιο λυπημένο και αρνητικό.

Η Πυθία συνεχίζει να μαντεύει το μέλλον, απλώς τώρα γίνεται μέσω υπολογιστή!

Η ρομπολογία μπορεί να γίνει είτε με οπτική επαφή είτε με άγγιγμα ή με χρήση ειδικών διαφανειών που εφάπτονται στην επιφάνεια των οπισθίων. Μάλιστα εκτός από ζωντανές προβλέψεις πολλά Μέντιουμ τέτοιου είδους πραγματοποιούν προβλέψεις μέσω email, skype ή με αποστολή φωτογραφιών μέσω ταχυδρομείου.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται το πως γίνεται μια τέτοιου είδους ανάλυση στα οπίσθια ενός ατόμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα διασημότερα και πιο πλούσια μέντιουμ-οπισθίων, η Τζάκι Σταλόνε, είχε δηλώσει ότι είχε προβλέψει τα αποτελέσματα των Αμερικάνικών εκλογών και τον Όσκαρ διαβάζοντας τα οπίσθια των σκυλιών της ράτσας Ντόμπερμαν.

Μέντιουμ, αστρολόγοι και... μάγοι συμβουλεύουν αρχηγούς κρατών! Δείτε τους (Photos)

Υπάρχουν και υπήρχαν πάντα κάποιοι αρχηγοί κρατών που συμβουλεύονταν σε δύσκολες αποφάσεις άτομα με αμφισβητούμενες ικανότητες. Εάν αναλογιστούμε επιπλέον ότι κάποιες σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν μετά από προτροπή δική τους...

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤΕΡΑΝ
Στο τέλος της θητείας του ως πρόεδρος της Γαλλίας, ο Φρανσουά Μιτεράν συμβουλευόταν την αστρολόγο Ελίζαμπεθ Τεισιέρ. Η ίδια είχε επιβεβαιώσει ότι ο πρόεδρος την συμβουλευόταν συγκεκριμένα κατά την περίοδο του Πολέμου στον Κόλπο και κατά το πραξικόπημα στη Μόσχα το 1991. Ο Μιτεράν τη ρωτούσε ποια ημέρα θα ήταν πιο ευνοϊκή για να επέμβει δημόσια.

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...
Η Ivanka Trump έγινε και επίσημα σύμβουλος του πατέρα της, του προέδρου των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο πολιτικό πόστο αποτελεί σίγουρα μια ριζική αλλαγή κατεύθυνσης για την ίδια η οποία μέχρι σήμερα δραστηριοποιείτο στους τομείς της μόδας, των επιδείξεων και της τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor τώρα: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα της Κυριακής, σύμφωνα με τις διαρροές στο Ίντερνετ! Τι λένε για τον τσακωμό Ντάνου - Σπαλ! (Video)

... ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ
Ο Donald Trump τοποθέτησε επίσης τον γαμπρό του Jared Kushner, σε υψηλό πόστο στον Λευκό Οίκο. Ο Kushner κληρονόμησε μια αυτοκρατορία ακινήτων σε ηλικία μόλις 24 ετών. Ο λόγος; Ο πατέρας του, ο Charles Kushner, μπήκε φυλακή για φορολογικές απάτες, παράνομη χρηματοδότηση καμπάνιας και δωροδοκία μάρτυρα. Η ειρωνία της όλης ιστορίας είναι ότι ο κατήγορος Chris Christie ο οποίος καταδίκασε τον Charles Kushner... είναι ο ίδιος Chris Christie ο οποίος υποστήριξε τον Donald Trump καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η ΟΠΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Όταν ήταν νέος ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ είδε μπροστά του την οπτασία μιας μυστηριώδους γυναίκας η οποία του αποκάλυψε τη μοίρα της χώρας του. Του μίλησε όχι μόνο για τον πόλεμο της ανεξαρτησίας, αλλά και για τους δύο παγκόσμιους πολέμους.

ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΕΙΓΚΑΝ
Ο Ρόναλντ και η Νάνσι Ρέιγκαν έδειχναν ενδιαφέρον για τη μεταφυσική. Η γυναίκα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ συμβουλευόταν το μέντιουμ Joan Quigley σχεδόν κάθε ημέρα όλα τα χρόνια που ήταν στον Λευκό Οίκο. Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ρέιγκαν το ζευγάρι άρχισε να τη συμβουλεύεται μαζί και η ατζέντα του προέδρου προγραμματιζόταν ανάλογα με το εάν ήταν ευνοϊκή ημέρα ή όχι για τον πρόεδρο.

Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ
Μετά από μια ζωή ως περιπλανόμενος, ο Ρώσος θεραπευτής βρέθηκε να κατέχει μια σημαντική θέση στην αυλή του τσάρου Νικόλαου Β', στις αρχές του 20ου αιώνα. Είχε αναλάβει τη φροντίδα της υγείας της οικογένειας, εφαρμόζοντας τις γνώσεις υπνωτισμού που είχε καθώς και διάφορα βότανα παραδοσιακά της Σιβηρίας. Ο σατανικός Ρασπούτιν δολοφονήθηκε το 1916 και εννέα μήνες αργότερα επικράτησε η ρωσική επανάσταση.

Ο ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
Έγινε καρδινάλιος χωρίς ποτέ να είναι παπάς, ο καρδινάλιος Μαζαρίν δεν ήταν απλώς σύμβουλος του βασιλιά της Γαλλίας κατά τον 17ο αιώνα. Ουσιαστικά κρατούσε στα χέρια του την τύχη της χώρας επί 18 χρόνια όταν ο Λουδοβίκος ο 14ος ήταν πολύ νέος για να διαδεχθεί τον πατέρα του, τον Λουδοβίκο τον 13ο. Κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία και να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γαλλίας κατά τον 17ο αιώνα.

Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ
Ο Cheikh Béthio Thioune θεωρείτο ο γκουρού με την μεγαλύτερη επιρροή στις αποφάσεις και στη ζωή του προέδρου της Σενεγάλης Abdoulaye Wade. Ο Béthio Thioune ήταν ο τελευταίος σύμβουλος του ηγέτη. Στην πραγματικότητα, ο Wade συμβουλευόταν αρκετούς πνευματιστές κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ο Béthio Thioune συνελήφθη για φόνο λίγους μήνες μετά τις προεδρικές εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για γέλια ή για κλάματα; Η στιγμή που ξεβρακώνουν κυριολεκτικά οπαδό της ΑΕΚ! Τραγελαφικές φωτογραφίες! (Photos)

ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ
Κατά τη διάρκεια της γαλλικής επανάστασης, η χαρτομάντης Anne-Marie Lenormand φυλακίστηκε επειδή είχε προβλέψει το θάνατο του Λουδοβίκου του 16ου. Αργότερα η Ιωσηφίνα, η γυναίκα του Ναπολέοντα τη συμβουλευόταν συχνά. Η δεσποινίς Lenormand ισχυριζόταν ότι μπορούσε να διαβάσει τα ταρό, τον καφέ και τα... σπασμένα αυγά. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Ναπολέοντα να τη στείλει πάλι στη φυλακή όταν έκανε αρνητικές προβλέψεις που πρόσβαλαν τον Γάλλο αυτοκράτορα.

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ
Πριν γίνει πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, η Τερέζα Μέι είχε γνωρίσει τον μάγο Uri Geller. Την εποχή που ήταν υπουργός εσωτερικών, ο γνωστός μάγος της λύγισε ένα κουτάλι από απόσταση και προέβλεψε επίσης ότι η Μέι θα γινόταν μια μέρα πρωθυπουργός. Ο ίδιος επίσης ισχυρίζεται ότι τον είχε προσλάβει η CIA για να επηρεάσει έναν Ρώσο διπλωμάτη.

ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΝΙΞΟΝ...
Ο Ρίτσαρντ Νίξον δεν κατασκόπευε απλώς τους αντιπάλους του στα περίφημα κτίρια του Watergate, αλλά συμβουλευόταν και μέντιουμ. Το 1971, ο Νίξον συναντήθηκε με την Jeane Dixon, η οποία είχε προβλέψει μια τρομοκρατική επίθεση την επόμενη χρονιά. Στην πραγματικότητα, το τρομοκρατικό χτύπημα σημειώθηκε στο Μόναχο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 1972.

... ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΝΤΟ
Η Jeane Dixon είχε προβλέψει ότι το δεύτερο παιδί του Πιερ Έλιοτ και της Μ. Τριντό θα ήταν κορίτσι. Ωστόσο το 1973 ο μικρός Αλεξάντρ ήρθε να προστεθεί ως νέο μέλος στην γνωστή οικογένεια. Πριν λίγα χρόνια, η Dixon είχε προβλέψει επίσης ότι οι Ρώσοι θα ήταν εκείνοι που θα πατήσουν πρώτοι στη Σελήνη...

Ο ΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Το 2008 ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είχε δικαίωμα να βάλει για τρίτη φορά υποψηφιότητα. Πρότεινε λοιπόν τον σύμβουλό του Μεντβέντεφ ο οποίος και έκανε πρωθυπουργό τον Πούτιν.

Στο τέλος της θητείας του, ο πιστός σύμβουλος δίνει τη θέση του στον Πούτιν ο οποίος με τη σειρά του τον κάνει πρωθυπουργό. Γαϊτανάκι εξουσίας...

Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
Όταν η Γερμανία επιτέθηκε στην Σοβιετική Ένωση το 1941, ο Στάλιν έστειλε τον στρατηγό Gueorgui Joukov στο μέτωπο. Θα πρέπει να πούμε ότι και οι δύο άντρες ήταν εξίσου αιμοδιψείς. Για να αποτρέψει τις όποιες αντιδράσεις ο Joukov εκτέλεσε πολλούς αξιωματούχους και στρατιώτες.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ
Ο Milton Friedman, ένας από τους μεγαλύτερους οικονομολόγους του 20ου αιώνα με την μεγαλύτερη επιρροή ήταν σύμβουλος του δικτάτορα της Χιλής, του Πινοσέτ. Ο Friedman ισχυριζόταν ότι η Χιλή ήταν πιο ελεύθερη από τα υπόλοιπα κομμουνιστικά κράτη και ότι οι συνθήκες διαβίωσης βελτιώθηκαν κατά την περίοδο της δικατορίας του Πινοσέτ. Παράλληλα ο Νομπελίστας Milton Friedman συμβούλευε και τον Ρέιγκαν σε ότι είχε σχέση με την οικονομική του πολιτική.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share