Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Xρέωσαν 900 Ευρώ το δήμο με τηλέφωνα σε μέντιουμ!

Έγινε και αυτό...

12 Ιουνίου 2018 20:21
Απίστευτο: Xρέωσαν 900 Ευρώ το δήμο με τηλέφωνα σε μέντιουμ!

Τηλέφωνα σε τηλεδιαγωνισμούς, αστρολόγους και μέντιουμ φέρονται να έπαιρναν οι υπάλληλοι του δήμου Αγρινίου και χρέωναν τον δήμο. Τα όσα αποκαλύφθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι κωμικοτραγικά και όπως αναφέρει το agrinionews.gr, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιάννης Φαρμάκης κάλεσε το Σώμα να συμφωνήσει στην «εξόφληση λογαριασμών ΟΤΕ με ενσωμάτωση στους λογαριασμούς Υπηρεσιών χρήσης Πολυμεσικής Πληροφόρησης Τρίτων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Ο Νάσος άφησε την μπλούζα του στον Νικόλα! Η Ξένια χάθηκε να αφήσει το βρακί;"

Στην ουσία πρόκειται για υπηρεσίες όπως είναι η συμμετοχή σε ψηφοφορίες, (π.χ. ψηφοφορία για Eurovision), διαγωνισμούς, αγορές (downloading) ringtones, logos, videos, παιχνιδιών μέσω SMS.

Επίσης, μέσω των Υπηρεσιών ένας χρήστης μπορεί να έχει παροχή τεχνικής υποστήριξης, να συμμετέχει σε παιχνίδια από την τηλεόραση στα οποία συμμετέχουν οι χρήστες μέσω τηλεφώνου, καθώς και να απολαμβάνει υπηρεσίες πληροφόρησης (π.χ. καιρός), αστρολογία/χαρτομαντεία, υπηρεσίες ενηλίκων κ.ά.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, υπεύθυνοι για τις συγκεκριμένες κλείσεις είναι συμβασιούχοι υπάλληλοι, που χρέωσαν τους δημότες με κλήσεις και SMS για τηλεοπτικές ψηφοφορίες. Πάντως, με βάση τα στοιχεία που διαθέτει ο δήμος, δεν έγιναν χρεώσεις σε… ροζ γραμμές. Το συνολικό κόστος ανήλθε σε 896,30€ με τον αντιδήμαρχο να λέει χαρακτηριστικά πως «δεν αξίζει τον κόπο, να το χρεωθεί ο δήμος» προαναγγέλλοντας ωστόσο μελλοντικά μέτρα όπως φραγή στις γραμμές.

Τα τηλεφωνήματα – sms έγιναν κατά τη διάρκεια Φεβρουάριου – Απρίλιου ενώ οι Διευθύνσεις στις οποίες ανήκουν οι λογαριασμοί αυτοί υποστήριξαν πως οι χρήστες δεν γνώριζαν ότι η χρήση των Υπηρεσιών Πολυμεσικής πληροφόρησης Τρίτων δεν είναι εντός του πλαισίου νομιμότητας και από άγνοια προέβησαν στην ενέργεια αυτή.

Πηγή: alphafreepress.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share