Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

«Δεν μπορούσα τα γυμναστήρια και τις διατροφές. Έκανα 3 πράγματα μόνη μου και μεταμορφώθηκα»

Μπράβο κοπέλα μου...

29 Οκτωβρίου 2019 09:54
«Δεν μπορούσα τα γυμναστήρια και τις διατροφές. Έκανα 3 πράγματα μόνη μου και μεταμορφώθηκα»

Το να χάσει τα επιπλέον κιλά δεν ήταν εύκολο ή γρήγορο για την Χάνα Λέστερ, που ζύγιζε 130 κιλά μόλις έξι χρόνια πριν.

Σοκ: Γυναίκα έχασε 68 κιλά σε δύο χρόνια κάνοντας μόνο αυτά τα 3 πράγματα!

Τότε ήταν που αποφάσισε με τους συναδέλφους της να συμμετέχουν σε μία πρόκληση αδυνατίσματος.

Το πρώτο βήμα ήταν να κόψει τις ανθυγιεινές συνήθειες που φαινόντουσαν πως είχαν καταλάβει την ζωή της, ειδικά στα χρόνια του κολεγίου.

adynatisma

Επίσης, το ότι δούλευε σε μαγαζί με γρήγορο φαγητό δεν βοηθούσε. Έτρωγε συνέχεια έτοιμο φαγητό και έπινε πολλά αναψυκτικά γεμάτα ζάχαρη αντί να έχει μία ισορροπημένη διατροφή.

adynatisma

Δείτε τις 3 συμβουλές που την βοήθησαν να χάσει βάρος και να αλλάξει την ζωή της:

adynatisma

  1. Θέστε λογικούς στόχους.

Εάν ο στόχος ήταν να χάσει τα 45 κιλά, πιθανώς να μην τον είχε πετύχει ποτέ. Αντιθέτως, είχε βάλει ρεαλιστικούς στόχους.

Αρχικά, ήθελε να χάσει 15 κιλά μέσα σε 4 μήνες. Αλλά το βάρος άρχισε να φεύγει πολύ γρήγορα όταν σταμάτησε το γρήγορο φαγητό και τα αναψυκτικά και έχασε το βάρος αυτό σε μόλις 2 μήνες!

Η άσκηση έγινε πιο εύκολη και μόλις έφτασε στον στόχο των 20 κιλών αύξησε την ρουτίνα της και γινόταν όλο και πιο δυνατή.

2. Δεν μετράει μόνο αυτό που γράφει η ζυγαριά.

Η Χάνα έχανε το κουράγιο της κάθε φορά που ανέβαινε στην ζυγαριά και έβλεπε τον ίδιο αριθμό με την προηγούμενη εβδομάδα. Οι μυς όμως ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος οπότε προσπαθούσε να θυμίσει στον εαυτό της να μην κοιτάει μόνο το βάρος της. Αντιθέτως, χρησιμοποιούσε τα ρούχα της για να μετράει την επιτυχία.

Και μιλώντας για ρούχα…

adynatisma

3. Κρατήστε τα «Χοντρά» ρούχα σας για να θυμάστε.

Στο ταξίδι της που κράτησε τρία χρόνια, η Χάνα έπεσε 10 νούμερα στα ρούχα. Απίστευτο έτσι; Συμβουλεύει να τα κρατήσουμε αυτά τα ρούχα για να θυμόμαστε πόσο έχουμε καταφέρει με την αποφασιστικότητά μας… και πόσα έχουμε να χάσουμε εάν επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες.

adynatisma

Αυτές οι συμβουλές μπορεί να ακούγονται απλές αλλά δούλεψαν για την Χάνα. Της πήρε τρία χρόνια να χάσει 45 κιλά και έχει διατηρήσει το ίδιο βάρος για άλλα τρία.

adynatisma

"Με φώναζαν «αρκούδα» και μου πετούσαν το φαΐ! Σήμερα είμαι πλούσια, κούκλα και όλοι με ζηλεύουν!"

Παρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία για μια γυναίκα που μεταμορφώθηκε σε μια άλλη! Μία αστέρας των social media από την Βραζιλία αποκάλυψε πώς έχασε το περιττό βάρος αφού υποβλήθηκε σε μία επέμβαση στο στομάχι της! Αγνώριστη: Γυναίκα μεταμορφώνεται με 6 διαφορετικά look!

Η Tζέσικα Βαλιτούτο έχει χάσει 90 κιλά από όταν έκανε επέμβαση στο στομάχι της το 2010. Αφού έχασε το βάρος, η Τζέσικα έκανε και επέμβαση για να αφαιρέσει το επιπλέον δέρμα και κατέγραψε την μεταμόρφωσή της στο Instagram όπου έχει 907,000 ακολούθους.

Είχε φτάσει να ζυγίζει 145 κιλά και είπε πως η επέμβαση δεν ήταν μία «θαυματουργή» θεραπεία, επειδή έπρεπε ακόμα να δουλέψει πολύ σκληρά για να χάσει το επιπλέον βάρος.

Αληθινή ιστορία μεταμόρφωση

Μετά την επέμβαση προσέλαβε προσωπικό γυμναστή και ξεκίνησε διατροφή με λίγους υδατάνθρακες. Είναι ξεκάθαρα περήφανη για την μεταμόρφωσή της και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram.

Αληθινή ιστορία μεταμόρφωση

Λέει πως η υπομονή και η δυνατή θέληση την βοήθησαν να τα καταφέρει. «Τελικά κατάλαβα πως το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις σταθερός στους στόχους σου και να έχεις υπομονή.»

Αληθινή ιστορία μεταμόρφωση

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share