Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης η κοιλιά της ήταν έτσι. Στον 9ο δεν φαντάζεστε πως έγινε!

Δείτε την κοιλιά της!

17 Οκτωβρίου 2019 19:31
Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης η κοιλιά της ήταν έτσι. Στον 9ο δεν φαντάζεστε πως έγινε!

Πολλές γυναίκες λένε πως νιώθουν τεράστιες όταν είναι έγκυες. Και με την κοιλιά και το πρήξιμο στα χέρια και τα πόδια, ποιος μπορεί να τις κατηγορήσει;

Διαβάστε και άλλα περίεργα: Σοκαριστικό: Έγκυος γυναίκα για 260 εβδομάδες!

Αλλά είναι αρκετά δύσκολο να τις καταλάβουμε. Αυτό ισχύει κυρίως στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, όταν ένας άγνωστος δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν είναι έγκυος ή όχι.

Μία γυναίκα στην Αγγλία δεν μπορούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη της – ούτε στις πρώτες εβδομάδες. Η κοιλιά της πρήστηκε τόσο που μέχρι το τέλος του πρώτου τρίμηνου, ο κόσμος πίστευε πως ήταν στις μέρες της.

Όσοι πάσχουν από αυτόν τον τύπο διαβήτη πρέπει να προσέχουν την διατροφή τους, να γυμνάζονται, να προσέχουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και να παίρνουν ινσουλίνη.

Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα μωρό. Για την Carpenter-Beck, αυτό περιελάμβανε σημαντική αύξηση του βάρους, πολύ μεγαλύτερη από το συνηθισμένο.

Μέχρι να γίνει 32 εβδομάδων, το μωρό της ζύγιζε ήδη 2.7 κιλά.

«Ήταν πολύ δύσκολο να μετακινούμαι στην αρχή. Όταν καθόμουν ανάσκελα, ένιωθα το βάρος να με πιέζει πάρα πολύ.»

Τελικά, στις 36 εβδομάδες έσπασαν τα νερά της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την καισαρική και τελικά καλωσόρισαν το κοριτσάκι τους, Savannah, η οποία ζύγιζε 4.22 κιλά.

Σε όλη την εγκυμοσύνη, η μητέρα πήρε 40 κιλά. Μετά από έντονη γυμναστική για ένα χρόνο κατάφερε να χάσει πολύ από το βάρος και παρά την δύσκολη εμπειρία της λέει πως θα το έκανε ξανά.

17χρονη πήγε μόλις ... 4 άνδρες σε ένα βράδυ και δεν ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της!

Μια απίστευτη ιστορία με έγκυο 17χρονη που πήγε μόλις ... 4 άνδρες σε ένα βράδυ και δεν ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της!

Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη καταχρήσεις και σeξ με τέσσερις διαφορετικούς παρτενέρ ήταν αρκετή για να σημαδέψει τη ζωή μιας 17χρονης που εξιστορεί την περιπέτειά της στη Sun.

Η νεαρή κοπέλα ανακάλυψε πρόσφατα πως είναι έγκυος, το θέμα όμως είναι ότι δεν γνωρίζει «τίνος είναι το παιδί».

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ βαρετό για μένα καθώς δεν συνέβησαν πολλά πράγματα στην πόλη. Μετά μια φίλη μου μου είπε πως γνώρισε ένα "καuτό" αγόρι σε μια παμπ και μας κάλεσε σε ένα μεγάλο πάρτι λίγα χιλιόμετρα μακριά. Είπα στη μητέρα μου ότι θα έμενα στη φίλη μου και μετά πήραμε το λεωφορείο για να πάμε στο πάρτι. Ήταν σε ένα μεγάλο σπίτι και δεν υπήρχαν άλλα άτομα της ηλικίας μας. Όλοι έδειχναν μεγαλύτεροι, πάνω από 20 χρόνων. Ήμουν αγχωμένη και ήπια μερικά ποτά για να χαλαρώσω. Ένας εμφανίσιμος τύπος μου χαμογέλασε. Η μουσική έπαιζε δυνατά και μου φώναξε: "Πάμε κάπου αλλού ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε". Με οδήγησε πάνω και μου είπε πως φαίνομαι "καuτή".

Μιλήσαμε για λίγο και μετά με φίλησε και χάιδεψε τα πόδια μου. Μοιράστηκε ένα τσιγαριλίκι μαζί μου που με έκανε να αισθανθώ ωραία. Με έσπρωξε ευγενικά στο κρεβάτι και κάναμε σeξ. Αποκοιμήθηκα για λίγο και ξύπνησα από το θόρυβο που έκανε φεύγοντας από το δωμάτιο. Δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά κάποιος άλλος τύπος άνοιξε την πόρτα και ρώτησε αν είμαι καλά. Συζητήσαμε. Αισθανόμουν πιο ασφαλής πάνω στην κρεβατοκάμαρα απ' ότι στα κάτω δωμάτια όπου είχε πολύ φασαρία. Φαινόταν πραγματικά καλό παιδί και ήθελε κι αυτός να κάνουμε σeξ. Ήταν σαν να βρισκόμουν σε ταινία και να παρακολουθώ τον εαυτό μου από την οθόνη. Μετά δύο άλλα αγόρια που απ’ ότι φάνηκε ήταν φίλοι του ήρθαν στο δωμάτιο. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από εκείνο το βράδυ παρά μόνο ότι έκανα σeξ και με αυτούς τους τύπους» λέει και συνεχίζει:

«Η φίλη μου με ξύπνησε γύρω στις 4 το πρωί και με ρώτησε τι είχε συμβεί. Πήραμε λεωφορείο και επιστρέψαμε σπίτι της το πρωί. Είχα hangover και αισθανόμουν περίεργα.

Γυναίκα μοιάζει να είναι έγκυος σε πεντάδυμα, μετά βλέπει την τομογραφία και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της

Μια εικοσιτετράχρονη γυναίκα στο Μεξικό βίωσε μια περίεργη κατάσταση στη ζωή της. Η κοιλιά της άρχισε να διογκώνεται τόσο πολύ που ήταν σίγουρη πως ήταν έγκυος.

Αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική και πάρα πολύ πιο τρομακτική. Σοκαριστική φωτογραφία: Έκοψαν την κοιλιά της που ζύγιζε 57 κιλά!

Όταν η κατάστασή της έγινε τόσο επώδυνη που δεν μπορούσε να περπατήσει, να φάει ή να αναπνεύσει ακόμη, η γυναίκα κατέφυγε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης του Μεξικό.

Αποφασίστηκε άμεσα η εισαγωγή της και γιατρός της ορίστηκε ο δρ Έρικ Χάνσον Βιάνα.

Εκείνος έστειλε την εικοσιτετράχρονη για εξετάσεις σε ειδικούς τομογράφους που σάρωσαν την επίμαχη περιοχή αποτυπώνοντας σε εικόνα ό,τι μπορεί να προκάλεσε αυτή τη διόγκωση στην κοιλιά της ασθενούς.

Μόλις είδε τα αποτελέσματα δεν άργησε να καταλάβει σε πόσο τρομακτική και επικίνδυνη κατάσταση βρισκόταν η νεαρή γυναίκα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε δημιουργηθεί κύστη στις ωοθήκες της γυναίκας και είχε μεγαλώσει τόσο πολύ σε όγκο που απειλούσε τη ζωή της.

Η κύστη, που αργότερα βρέθηκε πως ήταν 33 κιλά, πίεζε δύο κεντρικές αρτηρίες και εμπόδιζε την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα της εικοσιτετράχρονης. Οι εικόνες ήταν πραγματικά αποκαλυπτικές.

Οι γιατροί δεν απέκλειαν επίσης το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής και για τον λόγο αυτόν έπρεπε άμεσα να γίνει εγχείρηση για την αφαίρεση της κύστης.

«Ήταν τόσο μεγάλη που καταλάμβανε 95% της κοιλιακής χώρας της ασθενούς», είπε ο δρ Βιάνα στην εφημερίδα Δε Τέλεγκραφ.

Για τους χειρούργους υπήρχαν δύο επιλογές. Είτε θα έπρεπε να αφαιρέσουν τα υγρά από την κύστη και στη συνέχεια να αφαιρέσουν την ίδια την κύστη είτε θα επέλεγαν να αφαιρέσουν ολόκληρη την κύστη, όσο διογκωμένη και να ήταν αυτή.

Αν και η τομή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δεύτερη λύση, που όπως αποδείχθηκε ήταν και αυτή το ίδιο επικίνδυνη όσο και η πρώτη.

«Η αφαίρεση της κύστης ήταν δύσκολη καθώς είχε πάχος λιγότερο από ένα εκατοστό. Έπρεπε να μην στεγνώσει διότι τότε μπορούσε να σπάσει πολύ εύκολα», εξήγησε ο δρ Βιάν.

Καθώς περίπου 20% όλων των κυστών είναι κακοήθεις, μια ελάχιστη διάρρηξή της θα είχε ως αποτέλεσμα καρκινικά κύτταρα να εξαπλωθούν σε όλο το σώμα της γυναίκας.

Αλλά οι γιατροί πραγματοποίησαν την διαδικασία τέλεια. Η εγχείριση πήγε καλά, χωρίς να υπάρχουν ατυχήματα ή άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα και να απειλήσουν τη ζωή της γυναίκας.

Μετά την εγχείρηση, η κοιλιά της γυναίκας άρχισε να δείχνει φυσιολογική και η κατάστασή της βελτιωνόταν μέρα με την ημέρα. Έφυγε μάλιστα από το νοσοκομείο δύο μέρες αργότερα και… 33 κιλά πιο ελαφριά.

Όπως ήταν φυσικό, το δέρμα της είχε «ανοίξει» και διέθετε πλέον μια μακριά ουλή που θα της θύμιζε πάντα αυτή την εμπειρία, αλλά η ζωή της είχε σωθεί. Και αυτό είναι που έχει σημασία.

Μετά από 6 μήνες επισκέφθηκε πάλι το νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας.

Ευτυχώς, ήταν απόλυτα υγιής και δεν είχε πλέον να ανησυχεί για τίποτα σε σχέση με την κύστη. Μπορούσε να συνεχίσει τη ζωή της όπως θα έκανε αν δεν είχε ζήσει ποτέ αυτό το περιστατικό. Καλά νέα!

«Ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε είναι η ικανοποίηση που αισθανόμαστε όταν μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς τη ζωή ενός ανθρώπου. Ξέροντας πως δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ, ακόμη και αν κάποτε αμελούν να μας πουν ένα ευχαριστώ», είπε ο δρ Βιάνα μιλώντας σε δημοσιογράφους της αμερικανικής εφημερίδας Νιου Γιορκ Ποστ.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που μπορούν να κάνουν οι χειρούργοι σήμερα. Και οι εικόνες που παραθέτουμε το αποδεικνύουν.

Μια γυναίκα που είχε αφήσει τον εαυτό της να φτάσει στα όρια ζωής ή θανάτου τελικά σώθηκε χάρη σε αυτούς τους καταπληκτικούς γιατρούς που την ανέλαβαν.

Δυστυχώς όμως δεν είναι πάντα έτσι. Κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στο νοσοκομείο για εγχειρίσεις ρουτίνας και άφησαν την τελευταία τους πνοή εκεί.

Κοινοποιήστε την ιστορία για να αναγνωρίσουμε την προσφορά γιατρών σαν τον δρ Βιάνα.

Αλλά και για να καταλάβουν ιδιαίτερα οι γυναίκες πως πρέπει να τρέχουν αμέσως στον γιατρό όταν διαπιστώσουν κάτι παράξενο στο σώμα τους!

Τώρα ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος και αυτό με κάνει ευτυχισμένη αλλά παράλληλα με φοβίζει. Ξέρω πως θα γίνω εξαιρετική μητέρα αλλά δεν γνωρίζω ποιος από τους τέσσερις τύπους είναι ο πατέρας του παιδιού ή το πώς θα τους βρω. Ούτε το σπίτι δε νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω ξανά...».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share