Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Σκύλος καταφυγίου με δάκρυα στα μάτια βρήκε νέα οικογένεια χάρη σε αυτή τη φωτογραφία που έγινε αμέσως viral

Μια συγκινητική ιστορία...

10 Οκτωβρίου 2019 16:10
Σκύλος καταφυγίου με δάκρυα στα μάτια βρήκε νέα οικογένεια χάρη σε αυτή τη φωτογραφία που έγινε αμέσως viral

Σκύλος καταφυγίου με δάκρυα στα μάτια βρήκε νέα οικογένεια χάρη σε αυτή τη φωτογραφία που έγινε αμέσως viral

Αυτός ο σκύλος είχε πραγματικά δάκρυα στα μάτια το περιστατικό συνέβη πρόσφατα, όταν η The High Plains Humane Society (HPHS), μια οργάνωση που φροντίζει για την προστασία των ζώων, επισκέφθηκε το καταφύγιο City of Portales Animal Shelter στο Νέο Μεξικό και τράβηξε αυτή τη φωτογραφία ενός θηλυκού σκύλου που κοιτούσε λυπημένα από το κλουβί του.

Ο σκύλος μοιάζει σαν να κλαίει, αφού έχει δάκρυα στα μάτια του, και κοιτάζει με παράπονο τους εθελοντές που βρίσκονται έξω από το κλουβί του.Αν και τα δάκρυά του είναι πιθανόν λόγω της μόλυνσης των ματιών του και όχι λόγω θλίψης, το θλιβερό βλέμμα του ωστόσο και τα στραμμένα προς τα κάτω αυτιά του αποκαλύπτουν το πόσο τρομοκρατημένος και μόνος νιώθει. Μια ιστορία είναι και αυτή ενός άλλου σκύλου που πέθανε από στεναχώρια γιατί έχασε το αφεντικό του.

Ο σκύλος με δάκρυα στα ματια
Όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του, το καταφύγιο πλημμύρισε με κλήσεις. Πολύς κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει πληροφορίες σχετικά μ’ αυτό το σκυλί.Ευτυχώς, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα από τη δημοσίευση της φωτογραφίας, το σκυλί υιοθετήθηκε και πήγε στο παντοτινό του σπίτι!

undefined

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία αυτής τη σκυλίτσας έξω από το καταφύγιο και στα χέρια της νέας της ιδιοκτήτριας, πιστεύουμε ότι οι μελλοντικές της φωτογραφίες θα είναι με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της!

Απίστευτο: Σκύλος πέθανε από στεναχώρια γιατί τον εγκατέλειψε το αφεντικό του στο αεροδρόμιο!Ο σκύλος πέθανε από στεναχώρια γιατί τον εγκατέλειψε το αφεντικό του στο αεροδρόμιο. Έφυγε με «σπασμένη καρδιά».

Έλαβε το όνομα «Nube Viajera» ή «περιπλανώμενο σύννεφο», από τους κτηνιάτρους που το φρόντισαν έπειτα από την εγκατάλειψή του.
Ο θλιμμένος σκυλάκος περιπλανιόταν για ένα μήνα γύρω από τον τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο Palonegro κοντά Bucaramanga, στην Κολομβία, ευελπιστώντας να βρει πάλι και επανενωθεί με τον ιδιοκτήτη του.
Με βάση τους μάρτυρες, έβλεπε τους ανθρώπους στο αεροδρόμιο πριν φύγουν και ξάπλωνε σε μια γωνιά του τερματικού σταθμού.

Οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι προσέφεραν στο σκυλάκο, που ήταν ηλικίας σχεδόν 2 ετών, φαγητό – ωστόσο αρνιόταν να φάει.

«Πιστεύουμε πως είχε ιδιοκτήτη και σπίτι και ότι την εγκατέλειψαν επειδή ο σκύλος δεν έφυγε ποτέ από το αεροδρόμιο», ανέφερε ο Dr Alejandro Sotomonte στο Noticias RCN.
Σαφώς υποσιτισμένος, οδηγήθηκε σε καταφύγιο αφού ειδοποιήθηκε ομάδα διάσωσης ζώων, σημείωσε.

Ως τότε το σκυλί ήταν τόσο αδύναμο που μόλις ήταν σε θέση να σταθεί.

Με βάση τους κτηνιάτρους μολονότι λάμβανε τροφή και φάρμακα μέσω ορού, η υγεία του σκυλάκου επιδεινώθηκε από τη στενοχώρια, στη θλίψη, την κατάθλιψη και… πέθανε.

Σκύλος βρήκε άνθρωπο που είχε θαφτεί μέσα στο χιόνι !
Οι σκύλοι δεν είναι μόνοι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά και εκείνοι που μπορούν να τους σώσουν.

Ορισμένοι σκύλοι εκπαιδεύονται για να μπορούν να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στη διάσωση ανθρώπων.
Το Mountain Rescue Search Dogs England είναι ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην εκπαίδευση σκύλων διάσωσης. Τα τετράποδα εκπαιδεύονται προκειμένου να συνδράμουν σε επιχειρήσεις διάσωσης και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν πολύ καλά.
Σε ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ένας άνθρωπος που είναι θαμμένος στο χιόνι καταγράφει την διάσωσή του από έναν σκύλο.
Το όνομά του μικρούλη είναι Φλο και είναι μόλις 4 ετών. Ο σκύλος-διασώστης φαίνεται πως εκτός από ικανότητες εντοπισμού, έχει ειδικότητα στο να... λιώνει τις καρδιές των ανθρώπων.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share