Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Σκύλος πέθανε από στεναχώρια γιατί τον εγκατέλειψε το αφεντικό του στο αεροδρόμιο!

Ο πιο πιστός φίλος...

4 Μαρτίου 2019 17:15
Απίστευτο: Σκύλος πέθανε από στεναχώρια γιατί τον εγκατέλειψε το αφεντικό του στο αεροδρόμιο!

Ο σκύλος πέθανε από στεναχώρια γιατί τον εγκατέλειψε το αφεντικό του στο αεροδρόμιο. Έφυγε με «σπασμένη καρδιά».

Έλαβε το όνομα «Nube Viajera» ή «περιπλανώμενο σύννεφο», από τους κτηνιάτρους που το φρόντισαν έπειτα από την εγκατάλειψή του.


Ο θλιμμένος σκυλάκος περιπλανιόταν για ένα μήνα γύρω από τον τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο Palonegro κοντά Bucaramanga, στην Κολομβία, ευελπιστώντας να βρει πάλι και επανενωθεί με τον ιδιοκτήτη του.


Με βάση τους μάρτυρες, έβλεπε τους ανθρώπους στο αεροδρόμιο πριν φύγουν και ξάπλωνε σε μια γωνιά του τερματικού σταθμού.

Οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι προσέφεραν στο σκυλάκο, που ήταν ηλικίας σχεδόν 2 ετών, φαγητό – ωστόσο αρνιόταν να φάει.

«Πιστεύουμε πως είχε ιδιοκτήτη και σπίτι και ότι την εγκατέλειψαν επειδή ο σκύλος δεν έφυγε ποτέ από το αεροδρόμιο», ανέφερε ο Dr Alejandro Sotomonte στο Noticias RCN.
Σαφώς υποσιτισμένος, οδηγήθηκε σε καταφύγιο αφού ειδοποιήθηκε ομάδα διάσωσης ζώων, σημείωσε.

Ως τότε το σκυλί ήταν τόσο αδύναμο που μόλις ήταν σε θέση να σταθεί.

Με βάση τους κτηνιάτρους μολονότι λάμβανε τροφή και φάρμακα μέσω ορού, η υγεία του σκυλάκου επιδεινώθηκε από τη στενοχώρια, στη θλίψη, την κατάθλιψη και… πέθανε.

Σκύλος βρήκε άνθρωπο που είχε θαφτεί μέσα στο χιόνι !





Οι σκύλοι δεν είναι μόνοι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά και εκείνοι που μπορούν να τους σώσουν.

Ορισμένοι σκύλοι εκπαιδεύονται για να μπορούν να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στη διάσωση ανθρώπων.
Το Mountain Rescue Search Dogs England είναι ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην εκπαίδευση σκύλων διάσωσης. Τα τετράποδα εκπαιδεύονται προκειμένου να συνδράμουν σε επιχειρήσεις διάσωσης και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν πολύ καλά.
Σε ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ένας άνθρωπος που είναι θαμμένος στο χιόνι καταγράφει την διάσωσή του από έναν σκύλο.
Το όνομά του μικρούλη είναι Φλο και είναι μόλις 4 ετών. Ο σκύλος-διασώστης φαίνεται πως εκτός από ικανότητες εντοπισμού, έχει ειδικότητα στο να... λιώνει τις καρδιές των ανθρώπων.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share