Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Άρρωστη» εκδίκηση: Χώρισαν και έστειλε στην μητέρα της βίντεο που έκαναν σ3ξ!

Σοκ!

10 Οκτωβρίου 2019 10:07
«Άρρωστη» εκδίκηση: Χώρισαν και έστειλε στην μητέρα της βίντεο που έκαναν σ3ξ!

Ένας 21χρονος έσπευσε να στείλει πορνογραφικά βίντεο της πρώην φίλης του στη μητέρα της, μετά τον χωρισμό τους. Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο ίντερνετ κάτι που ήθελε! Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια!

Ο 21χρονος Μπάλμοντ, από το Κάρντιφ, ήταν ερωτευμένος με την 37χρονη, την οποία γνώρισε ενώ φοιτούσε στο κολέγιο.

Σε μια άρρωστη πράξη εκδίκησης, ο Μπάλμοντ έστειλε δύο βίντεο στη μητέρα και σε δύο φίλους της, στα οποία έκαναν σεξ.

Η εισαγγελέας δήλωσε: «Το περιστατικό την έκανε να νιώθει άγχος και κατάθλιψη. Είπε ότι δεν μπορεί να φάει σωστά. Λέει ότι δεν μπορεί να εργαστεί και δεν βγαίνει επειδή φοβάται ότι θα δει τον εναγόμενο».

Στο δικαστήριο Crown Court του Κάρντιφ ακούστηκε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο με τρία χρόνια πριν η σχέση αρχίσει να «χαλάει».

Ο δικηγόρος του Τζόναθαν Λιούις είπε: «Όταν η σχέση άρχισε να παραπαίει, το πήρε σκληρά. Ήταν η πρώτη του μεγάλη σχέση. Η πρώτη φορά που αγάπησε τόσο».

Ο Μπαλμόντ παραδέχτηκε πως ήταν ένοχος για αποκάλυψη σεξουαλικής φωτογραφίας ή ταινίας χωρίς τη συναίνεση του ενός με την πρόθεση να προκαλέσει δυσφορία.

Το δικαστήριο άκουσε τον Μπάλμοντ και δέχτηκε ότι η αντίδρασή του ήταν «αποτρόπαιη» αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να βλάψει την πρώην του τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. «Αφού πέρασαν τα τρία χρόνια, ήρθε η επίπονη στιγμή της εκταφής της μητέρας μου! Τότε έζησα ένα θρίλερ»

Ωστόσο ο δικαστής υποστήριξε πως ήταν η «απόλυτη ανοησία». «Τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν μεγάλη ανησυχία και μεγάλη αγωνία στα θύματα»,ανέφερε.

Ο δικαστής δήλωσε ότι η συμπεριφορά του Μπάλμοντ «έγινε σε ένα βαθμό από την ανωριμότητά του».

Είπε επίσης για την μητέρα του θύματος: «Η αποστολή τέτοιου είδους βίντεο σε μια κυρία της ηλικίας της είναι άσχημη και αηδιαστική».

Ο κ. Μπάλμοντ τιμωρήθηκε με ποινή 30 εβδομάδων με αναστολή, 20 ημέρες παρακολούθηση από ειδικούς και 150 μέρες εθελοντική εργασία.

Επίσης του απαγορεύτηκε η επαφή με το θύμα του για 3 χρόνια.

Συγκλονιστικό: Δείτε τι είδε στον υπερηχογράφημα μία μέλλουσα μητέρα! (photo-video)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μία μέλλουσα μητέρα από την Ιντιάνα ισχυρίζεται ότι είδε στο υπερηχογράφημα του παιδιού της… την εικόνα του Εσταυρωμένου! Είχε πάει για τον προγραμματισμένο υπέρηχο! Όταν όμως ο γιατρός της είπε αυτό, της κόπηκε η ανάσα! (photos+video)

Η γυναίκα ονομάζεται Άλι Μάιερ και θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Δείτε το βίντεο:

Αδιανόητο: 70χρονη δηλώνει έγκυος έξι μηνών!

Ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας 70 ετών ισχυρίζεται ότι είναι έξι μηνών έγκυος και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το 8ο παιδί της.

Η Μαρία ντε λα Λουθ προκειμένου να αποδείξει του λόγου της το αληθές δημοσιοποίησε τα υπερηχογραφήματα, λέγοντας ότι είναι έξι μηνών και κυοφορεί κοριτσάκι. Πήγε στο νοσοκομείο για να δει το υπερηχογράφημα της εγκύου κόρης της! Αυτό που αντίκρισε ξεπερνά κάθε φαντασία!

«Μου είπαν ότι είναι κορίτσι. Κοιτάξτε, μπορείτε να δείτε το μικρό του προσωπάκι», ανέφερε η 70χρονη, η οποία κατοικεί στην πόλη Μαζατλάν του Μεξικού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Ντε λα Λουθ, η οποία δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της ή αν έχει υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας, ανέφερε ότι τις πρώτες υποψίες ότι ήταν έγκυος τις είχε πριν από τρεις μήνες: «Πονούσαν τα πόδια μου, έκανα εμετούς και ένιωθα ζαλάδες. Τώρα έκανα περίπου 10 υπερήχους σε ιδιωτική κλινική και σε δημόσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν».

Εάν το κοριτσάκι γεννηθεί, η Ντε λα Λουθ θα είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τη γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ της γηραιότερης που έχει γεννήσει μωρό και είναι η Μπουσάδα ντε Λάρα, η οποία ήταν 66 ετών και 358 ημερών, όταν έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, τον Δεκέμβριο του 2006.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share