Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είχε πάει για τον προγραμματισμένο υπέρηχο! Όταν όμως ο γιατρός της είπε αυτό, της κόπηκε η ανάσα! (photos+video)

Απίστευτο!

26 Αυγούστου 2019 13:07
Είχε πάει για τον προγραμματισμένο υπέρηχο! Όταν όμως ο γιατρός της είπε αυτό, της κόπηκε η ανάσα! (photos+video)

Είχε πάει για τον προγραμματισμένο υπέρηχο! Όταν όμως ο γιατρός της είπε αυτό, της κόπηκε η ανάσα...

Πολλά ζευγάρια ονειρεύονται να αποκτήσουν παιδιά. Για κάποια είναι εύκολο, για άλλα μπορεί να είναι αρκετά πιο δύσκολο. Υπάρχουν και αυτά τα ζευγάρια που ανταμείβονται για τους κόπους τους με εκπληκτικούς τρόπους.

Ένα καλό παράδειγμα της τελευταίας κατηγορίας είναι η ιστορία της Rachelle και του Jayson Wilkinson από το Τέξας.

Αν εκπλαγείτε εσείς από την ιστορία τους, φανταστείτε πώς ένιωθαν εκείνοι. Ήταν παντρεμένοι αρκετά χρόνια και είχαν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, την Kaiya και τον Riley. Ήθελαν να κάνουν και τρίτο παιδί. Προσπαθούσαν… προσπαθούσαν… αλλά χωρίς τύχη.

Όμως, δεν τα παράτησαν και άρχισαν να κάνουν ακόμα και θεραπεία γονιμότητας. Η Rachelle πήρε ορμόνες και σύντομα άρχισαν να πιάνουν: ήταν ξανά έγκυος! Όταν πήγαν για τον πρώτο τους υπέρηχο, ο γιατρός τους ανακοίνωσε ενθουσιασμένος ότι ακούγονταν δύο διαφορετικοί καρδιακοί παλμοί – θα αποκτούσαν δίδυμα! Οι Wilkinson ενθουσιάστηκαν.

Η ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ, αλλά δεν ήταν γραφτό. Την επόμενη φορά που πήγαν στον γιατρό, υπήρχαν ακόμα δύο παλμοί. Ένας, δύο – δίδυμα. Όμως, υπήρχε και τρίτος… και τέταρτος. Και δεν σταματούσε εκεί. Υπήρχαν 5 παλμοί, 5 μωρά στην κοιλιά της. Η Rachelle ήταν έγκυος σε πεντάδυμα, κάτι συμβαίνει μερικές φορές σε άτομα που κάνουν θεραπείες γονιμότητας.

“Η λέξη “σοκαρισμένη” δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό που ένιωθα εκείνη την στιγμή”, έγραψε στο μπλογκ της.

Ήρθαν αντιμέτωποι με μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά στο τέλος ο Jayson και η Rachelle αποφάσισαν να συνεχίσουν την επικίνδυνη εγκυμοσύνη, ελπίζοντας ότι τα μωρά θα τα κατάφερναν. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, τα μωρά αναπτύχθηκαν μια χαρά! Πόσο τυχεροί ήταν που η ιστορία πήρε αυτή την τροπή. Η κοιλιά της Rachelle μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Εδώ είναι στις 33 εβδομάδες:

Στις 20 Ιουλίου 2007 έφτασαν τα 5 υγιή μωρά, τρία κορίτσια και δύο αγόρια. Τα ονόμασαν Kassidy, Kaydence, Kyndall, Rustin και Ryder.

Όσοι ήταν κοντά στους Wilkinson ήθελαν να είναι εκεί αυτή την ξεχωριστή μέρα: τελικά, μαζεύτηκαν 29 άτομα στην αίθουσα τοκετού.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ – αυτή ήταν μόνο η αρχή. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση του πώς είναι να έχεις πεντάδυμα, μπορείτε να δείτε τα βίντεο που ανεβάζει ο Jayson στο κανάλι του στο YouTube.

Αδιανόητο: 70χρονη δηλώνει έγκυος έξι μηνών!

Ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας 70 ετών ισχυρίζεται ότι είναι έξι μηνών έγκυος και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το 8ο παιδί της.

Η Μαρία ντε λα Λουθ προκειμένου να αποδείξει του λόγου της το αληθές δημοσιοποίησε τα υπερηχογραφήματα, λέγοντας ότι είναι έξι μηνών και κυοφορεί κοριτσάκι. Πήγε στο νοσοκομείο για να δει το υπερηχογράφημα της εγκύου κόρης της! Αυτό που αντίκρισε ξεπερνά κάθε φαντασία!

«Μου είπαν ότι είναι κορίτσι. Κοιτάξτε, μπορείτε να δείτε το μικρό του προσωπάκι», ανέφερε η 70χρονη, η οποία κατοικεί στην πόλη Μαζατλάν του Μεξικού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Ντε λα Λουθ, η οποία δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της ή αν έχει υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας, ανέφερε ότι τις πρώτες υποψίες ότι ήταν έγκυος τις είχε πριν από τρεις μήνες: «Πονούσαν τα πόδια μου, έκανα εμετούς και ένιωθα ζαλάδες. Τώρα έκανα περίπου 10 υπερήχους σε ιδιωτική κλινική και σε δημόσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν».

Εάν το κοριτσάκι γεννηθεί, η Ντε λα Λουθ θα είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τη γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ της γηραιότερης που έχει γεννήσει μωρό και είναι η Μπουσάδα ντε Λάρα, η οποία ήταν 66 ετών και 358 ημερών, όταν έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, τον Δεκέμβριο του 2006.

Γυναίκα μοιάζει να είναι έγκυος σε πεντάδυμα, μετά βλέπει την τομογραφία και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της

Μια εικοσιτετράχρονη γυναίκα στο Μεξικό βίωσε μια περίεργη κατάσταση στη ζωή της. Η κοιλιά της άρχισε να διογκώνεται τόσο πολύ που ήταν σίγουρη πως ήταν έγκυος.

Αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική και πάρα πολύ πιο τρομακτική. Σοκαριστική φωτογραφία: Έκοψαν την κοιλιά της που ζύγιζε 57 κιλά!

Όταν η κατάστασή της έγινε τόσο επώδυνη που δεν μπορούσε να περπατήσει, να φάει ή να αναπνεύσει ακόμη, η γυναίκα κατέφυγε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης του Μεξικό.

Αποφασίστηκε άμεσα η εισαγωγή της και γιατρός της ορίστηκε ο δρ Έρικ Χάνσον Βιάνα.

Εκείνος έστειλε την εικοσιτετράχρονη για εξετάσεις σε ειδικούς τομογράφους που σάρωσαν την επίμαχη περιοχή αποτυπώνοντας σε εικόνα ό,τι μπορεί να προκάλεσε αυτή τη διόγκωση στην κοιλιά της ασθενούς.

Μόλις είδε τα αποτελέσματα δεν άργησε να καταλάβει σε πόσο τρομακτική και επικίνδυνη κατάσταση βρισκόταν η νεαρή γυναίκα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε δημιουργηθεί κύστη στις ωοθήκες της γυναίκας και είχε μεγαλώσει τόσο πολύ σε όγκο που απειλούσε τη ζωή της.

Η κύστη, που αργότερα βρέθηκε πως ήταν 33 κιλά, πίεζε δύο κεντρικές αρτηρίες και εμπόδιζε την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα της εικοσιτετράχρονης. Οι εικόνες ήταν πραγματικά αποκαλυπτικές.

Οι γιατροί δεν απέκλειαν επίσης το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής και για τον λόγο αυτόν έπρεπε άμεσα να γίνει εγχείρηση για την αφαίρεση της κύστης.

«Ήταν τόσο μεγάλη που καταλάμβανε 95% της κοιλιακής χώρας της ασθενούς», είπε ο δρ Βιάνα στην εφημερίδα Δε Τέλεγκραφ.

Για τους χειρούργους υπήρχαν δύο επιλογές. Είτε θα έπρεπε να αφαιρέσουν τα υγρά από την κύστη και στη συνέχεια να αφαιρέσουν την ίδια την κύστη είτε θα επέλεγαν να αφαιρέσουν ολόκληρη την κύστη, όσο διογκωμένη και να ήταν αυτή.

Αν και η τομή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δεύτερη λύση, που όπως αποδείχθηκε ήταν και αυτή το ίδιο επικίνδυνη όσο και η πρώτη.

«Η αφαίρεση της κύστης ήταν δύσκολη καθώς είχε πάχος λιγότερο από ένα εκατοστό. Έπρεπε να μην στεγνώσει διότι τότε μπορούσε να σπάσει πολύ εύκολα», εξήγησε ο δρ Βιάν.

Καθώς περίπου 20% όλων των κυστών είναι κακοήθεις, μια ελάχιστη διάρρηξή της θα είχε ως αποτέλεσμα καρκινικά κύτταρα να εξαπλωθούν σε όλο το σώμα της γυναίκας.

Αλλά οι γιατροί πραγματοποίησαν την διαδικασία τέλεια. Η εγχείριση πήγε καλά, χωρίς να υπάρχουν ατυχήματα ή άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα και να απειλήσουν τη ζωή της γυναίκας.

Μετά την εγχείρηση, η κοιλιά της γυναίκας άρχισε να δείχνει φυσιολογική και η κατάστασή της βελτιωνόταν μέρα με την ημέρα. Έφυγε μάλιστα από το νοσοκομείο δύο μέρες αργότερα και… 33 κιλά πιο ελαφριά.

Όπως ήταν φυσικό, το δέρμα της είχε «ανοίξει» και διέθετε πλέον μια μακριά ουλή που θα της θύμιζε πάντα αυτή την εμπειρία, αλλά η ζωή της είχε σωθεί. Και αυτό είναι που έχει σημασία.

Μετά από 6 μήνες επισκέφθηκε πάλι το νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας.

Ευτυχώς, ήταν απόλυτα υγιής και δεν είχε πλέον να ανησυχεί για τίποτα σε σχέση με την κύστη. Μπορούσε να συνεχίσει τη ζωή της όπως θα έκανε αν δεν είχε ζήσει ποτέ αυτό το περιστατικό. Καλά νέα!

«Ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε είναι η ικανοποίηση που αισθανόμαστε όταν μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς τη ζωή ενός ανθρώπου. Ξέροντας πως δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ, ακόμη και αν κάποτε αμελούν να μας πουν ένα ευχαριστώ», είπε ο δρ Βιάνα μιλώντας σε δημοσιογράφους της αμερικανικής εφημερίδας Νιου Γιορκ Ποστ.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που μπορούν να κάνουν οι χειρούργοι σήμερα. Και οι εικόνες που παραθέτουμε το αποδεικνύουν.

Μια γυναίκα που είχε αφήσει τον εαυτό της να φτάσει στα όρια ζωής ή θανάτου τελικά σώθηκε χάρη σε αυτούς τους καταπληκτικούς γιατρούς που την ανέλαβαν.

Δυστυχώς όμως δεν είναι πάντα έτσι. Κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στο νοσοκομείο για εγχειρίσεις ρουτίνας και άφησαν την τελευταία τους πνοή εκεί.

Κοινοποιήστε την ιστορία για να αναγνωρίσουμε την προσφορά γιατρών σαν τον δρ Βιάνα.

Αλλά και για να καταλάβουν ιδιαίτερα οι γυναίκες πως πρέπει να τρέχουν αμέσως στον γιατρό όταν διαπιστώσουν κάτι παράξενο στο σώμα τους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share