Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οι γιατροί της είχαν απαγορεύσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης! Εκείνη δεν τους άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

24 Αυγούστου 2019 13:07
Οι γιατροί της είχαν απαγορεύσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης! Εκείνη δεν τους άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία μια κοπέλας όπου οι γιατροί της είχαν απαγορεύσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης! - Εκείνη δεν τους άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα!

Η Sheree Psaila, που έχει ύψος 1.21 μ. γεννήθηκε με μία πολύ σπάνια πάθηση που λέγεται arthrogryposis multiplex congenita.

Αυτό σημαίνει πως κυριολεκτικά δεν έχει καθόλου μυς στα άκρα της.Οι γιατροί είπαν στους γονείς της Sheree πως ήταν απίθανο πως θα ζούσε μετά τα πρώτα της γενέθλια αλλά σήμερα είναι 23 ετών.

Μετά από πολλές αποτυχημένες επεμβάσεις, οι γιατροί τους πρότειναν να την βάλουν σε αναπηρικό καροτσάκι και να την στείλουν σε σχολείο για άτομα με αναπηρίες.

Η Sheree όμως ήταν αποφασισμένη να περπατήσει μόνη της και να ζήσει μία όσο πιο φυσιολογική ζωή γινόταν.

Πράγματι, έκανε τα πρώτα της βήματα όταν ήταν 5 και αγνοούσε τους νταήδες που την πείραζαν λόγω της διαφορετικής της εμφάνισης.

Χρόνια μετά, ενώ σπούδαζε σε ένα σχολείο της Αυστραλίας, η Sheree γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Chris.

Εκείνος είχε μία κληρονομική ασθένεια που του προκαλούσε προβλήματα χαμηλά στην σπονδυλική του και έτσι η Sheree μπορούσε πολύ εύκολα να τον καταλάβει.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2015 και ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινούσαν την οικογένειά τους. Ωστόσο, οι γιατροί τους είπαν πως το σώμα της Sheree ήταν πολύ μικρό για να μπορέσει να κυοφορήσει.

Η Sheree όμως δεν τους άκουσε για άλλη μια φορά. Ενώ κατάφερε να μείνει έγκυος, η εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή. Αλλά και πάλι, αρνήθηκε να τα παρατήσει.

Σοκ: Νεαρή γυναίκα μέσα σε 6 χρόνια έκανε 17 εκτρώσεις! Κινδύνεψε να μην ξαναμείνει έγκυος!

Μια νεαρή γυναίκα από την Κίνα ενημερώθηκε από τους γιατρούς της ότι πιθανόν να μη μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά μετά τις 17 εκτρώσεις που έκανε μέσα σε έξι χρόνια. Βέβαια αυτό θα έχει επιπτώσεις στην περίπτωση μιας επόμενης εγκυμοσύνης!

Η γιατροί ενημέρωσαν τη γυναίκα ότι η μήτρα της υπέστη σοβαρή βλάβη μετά από όλες αυτές τις εκτρώσεις.

Η Xiao Ju βρίσκεται σε σχέση με το φίλο της τα τελευταία έξι χρόνια και το ζευγάρι δεν χρησιμοποιεί αντισύλληψη. Έφυγε από τη ζωή η Κλαίρη Ανανιάδου - Ήταν 7 μηνών έγκυος!

Η γυναίκα είπε στους ιατρούς ότι δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί και δεν ήταν ικανή να μεγαλώσει ένα παιδί, γι’ αυτό αποφάσισε να τερματίσει όλες τις εγκυμοσύνες της.


Όλα τα μωρά που γεννιόνται εκτός γάμου στην Κίνα δεν λαμβάνουν δελτίο ταυτότητας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν δικαιούνται κρατικά επιδόματα ή δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Οι περισσότεροι νέοι στην Κίνα γνωρίζουν ελάχιστα θέματα για τη σεξουαλική υγεία, εξαιτίας της έλλειψης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.

Η γιατρός της 27χρονης, Δρ. Zhao Qin, της πρότεινε να κρατήσει το παιδί της όταν τον επισκέφτηκε αυτό το μήνα, τονίζοντάς της πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία της ευκαιρία να γίνει μητέρα.

Ωστόσο, η 27χρονη επέμεινε και του είπε να εκτελέσει την 17η έκτρωσή της.

Η Xiao Ju επισκεπτόταν το νοσοκομείο τόσο συχνά που οι γιατροί την αποκαλούν «τακτική πελάτισσα».

“Το εξωτερικό τοίχωμα της μήτρας της είναι εξαιρετικά λεπτό, όπως ένα κομμάτι χαρτί, λόγω των επαναλαμβανόμενων εκτρώσεων που είχε,” είπε η Δρ. Zhao.

Εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο παλεύουν για ένα μωρό και άλλες τα πετάνε πριν καν γεννηθούν… Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής…

Τραγική ιστορία: Ήμουν έγκυος και τα πεθερικά μου έριξαν κρυφά στο φαγητό μου το «χάπι της έκτρωσης»

Απίστευτη η ιστορία μιας κοπέλας που διηγείται αυτό που της συνέβη! Ήμουν έγκυος και τα πεθερικάμου έριξαν κρυφά στο φαγητό μου το «χάπι της έκτρωσης», αναφέρει! Δέκα μέρες μετά την έκτρωση πήγε στο γιατρό για εξετάσεις - Σοκαρισμένοι δεν πίστευαν ότι το μωρό…

Τελικά, έτρεξα στο σπίτι των γειτόνων μου και κάλεσα τους γονείς μου. Ήρθαν πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μάθαμε, ότι είχα πάρει το λεγόμενο «χάπι της έκτρωσης». Όχι, δεν το είχα πάρει, μου το έδωσαν εν αγνοία μου τα πεθερικά μου. Ήταν πια πολύ αργά, είχα χάσει ήδη το μωρό μου.

Διέκοψα 5 εγκυμοσύνες για χάρη του φίλου μου και έχασα τη μήτρα μου

Παντρεύτηκα στα 22 μου, ζούμε σε χωριό. Μετά το γάμο, έπρεπε να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού. Ήμουν ερωτευμένη με τον άντρα μου και ποτέ δεν το είδα σαν πρόβλημα.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν μου απαγόρευσε να φοράω καθαρά ρούχα και να κάνω μπάνιο. Με παρουσίαζε παντού ως την υπηρέτρια του σπιτιού. Ενδιαφερόταν μόνο για το σεξ.

Τα πεθερικά μου άρχισαν να παραπονιούνται για μένα και δημιουργούσαν παρεξηγήσεις σε κάθε ευκαιρία. Δεν κατάφερα να σώσω τη σχέση μας. Ο σύζυγός μου άρχισε να κρατά αποστάσεις και κοιμόταν σε διαφορετικό δωμάτιο.

Προσπάθησα περισσότερο και άρχισα να αντιδρώ στον τρόπο, που μου φέρονταν. Για μερικές μέρες, τα πράγματα ήταν φυσιολογικά. Έμεινα έγκυος. Δυστυχώς, όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κανείς δεν χάρηκε. Ίσως ένιωσαν, ότι έχασαν την υπηρέτρια. Βασανίστηκα πολύ από τα πεθερικά μου. Μια μέρα, μου προσέφεραν λίγο φαγητό. Μία, που το έφαγα και μία, που ένιωσα έναν τρομερό πόνο στο στομάχι.

Ούρλιαζα για ώρες και τους παρακαλούσα, να με πάνε στο νοσοκομείο. Κανείς δεν με άκουγε. Τελικά, έτρεξα στο σπίτι των γειτόνων μου και κάλεσα τους γονείς μου. Ήρθαν πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μάθαμε, ότι είχα πάρει το λεγόμενο «χάπι της έκτρωσης». Όχι, δεν το είχα πάρει, μου το έδωσαν εν αγνοία μου τα πεθερικά μου. Ήταν πια πολύ αργά, είχα χάσει ήδη το μωρό μου.

Αρνήθηκα να γυρίσω σπίτι τους και έμεινα στους γονείς μου. Η οικογένειά μου φοβήθηκε, τί θα έλεγε ο κόσμος και με έστειλαν πίσω στο σπίτι του άντρα μου. Η απάντηση των πεθερικών; Σε θέλαμε μόνο για την προίκα. Αλλά, επειδή δεν τους δόθηκε τελικά τίποτα, προτίμησαν να με βρίζουν και να με βασανίζουν. Δεν είχα τίποτα περισσότερο να χάσω. Κατέθεσα αίτηση διαζυγίου και έφυγα από εκεί. Ο δικηγόρος μου με προέτρεψε και τους έκανα και μήνυση. Τώρα μένω ξανά με τους γονείς μου και είμαι ευτυχισμένη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το μωράκι που έχασα άδικα αλλά παραλίγο με τον γάμο εκείνο να χάσω τη ζωή μου.

Αυτό που συνέβη μετά μπορεί να περιγραφτεί μόνο ως ιατρικό θαύμα. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share