Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έφυγε από τη ζωή η Κλαίρη Ανανιάδου - Ήταν 7 μηνών έγκυος!

Τραγικές ώρες!

26 Ιουλίου 2019 18:13
Έφυγε από τη ζωή η Κλαίρη Ανανιάδου - Ήταν 7 μηνών έγκυος!

Σε ηλικία μόλις 26 ετών και ενώ βρισκόταν στον 7 μήνα της εγκυμοσύνης της έφυγε από τη ζωή η Κλαίρη Ανανιάδου, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία της Πιερίας. «Αν μία έγκυος κάνει 69, το παιδί θα βγει μαθηματικός»: Δάκρυσε το Twitter με τη δήλωση Μητροπολίτη

Εδώ και περίπου δύο μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών Σφενδάμης «Η Αγάπη» είχε βγάλει και σχετική ανακοίνωση απευθύνοντας έκκληση για αιμοπετάλια.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα logopellas.gr, η Κλαίρη Ανανιάδου δεν τα κατάφερε σκορπίζοντας τον πόνο σε οικογένεια, φίλους και όλους όσοι τη γνώριζαν.

Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σφενδάμης.

Η απόλυτη φρίκη: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου έγκυο!

Φρίκη προκαλεί η επίθεση σε έγκυο γυναίκα στο Λονδίνο, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Η αστυνομία κλήθηκε σε διεύθυνση στο νότιο Λονδίνο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου εντόπισε την άτυχη 26χρονη τραυματισμένη. Η γυναίκα γέννησε στο σημείο, με τη βοήθεια διασωστών και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Το βρέφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας 37χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία. Τα εγκλήματα με μαχαίρια έχουν αυξηθεί στη Βρετανία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 2018 έγιναν συνολικά 285 θανατηφόρες επιθέσεις αυτού του είδους, ο υψηλότερος αριθμός των τελευταίων 70 ετών.

«Αυτό είναι ένα φρικτό περιστατικό στο οποίο μια νεαρή μητέρα έχει χάσει τη ζωή της και το παιδί της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε για την επίθεση στο Λονδίνο ο γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Μικ Νόρμαν.

Σία Κοσιώνη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η γλυκιά ανακοίνωση!

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσεις οι φήμες που θέλουν την Σία Κοσιώνη να είναι ξανά έγκυος με την ίδια να διαψεύδει! Μια ανάρτησή της μάλιστα στο Instagram φούντωσε τις φήμες και άναψε ξανά τα σχόλια χωρίς όμως να ισχύει κάτι!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία με βρέφος και με το δημόσιο μήνυμά της ώστε να βοηθήσει να γεννηθούν παιδιά ζευγαριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας! Ξανά έγκυος η Σία Κοσιώνη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία με ένα βρέφος και από κάτω την λεζάντα: Η be-live γεννήθηκε για να βοηθήσει να γεννηθούν παιδια ζευγαριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας. Συγχαρητήρια στον Βασίλη Κελλάρη και το Χάρη Χηνιαδη που την έκαναν πραγματικότητα. #be-live #fertility #family #kids #babys #countonme

Φυσικά οι φήμες που την θέλουν να είναι και πάλι έγκυος δεν ισχύουν και τις έχει διαψεύσει πρόσφατα και η ίδια;

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σαλαμίνα: Μαχαίρωσαν επιχειρηματία που αρνήθηκε "προστασία"!

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 29χρονο στο κέντρο της πόλης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share