Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Η «Γυναίκα- Καρπούζι»: Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε γιατί την λένε έτσι!

Κορμί θανατηφόρο!

4 Οκτωβρίου 2019 11:40
Η «Γυναίκα- Καρπούζι»: Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε γιατί την λένε έτσι!

Ο λόγος για την Βραζιλιάνα Τζεν Σέλτερ με το εκπληκτικό της κορμί και τα θανατηφόρα..οπίσθια. Για αυτό τον λόγο της έδωσαν την ονομασία "Γυναίκα-Καρπούζι", κάτι που της ταιριάζει απόλυτα! Δείτε την πριν την μεταμόρφωση της.

Δείτε επίσης: Σοκ: Μεταμόρφωση της 8χρονης που ζύγιζε 190 κιλά και ήταν το παχύτερο παιδί!

Η  «Γυναίκα- Καρπούζι»: Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε γιατί την λένε έτσι!

Μετά από σκληρή γυμναστική και προσπάθεια κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να αποκτήσει αυτό το καυτό κορμί και οπίσθια! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Αυτή είναι η κούκλα νικήτρια των καλλιστείων «Μις Οπίσθια 2019»!

Μια Βραζιλιάνα που έχει ποζάρει για το Playboy αναδείχθηκε νικήτρια στα ετήσια διεθνή καλλιστεία για την ανάδειξη Μις Οπίσθια 2019. Η 29χρονη Σούζι Κορτέζ κατακτά για δεύτερη φορά αυτό τον διαγωνισμό!

Δείτε επίσης: Χαστουκίστε τα οπίσθια! Διαγωνισμός πυγοραπίσματος μεταξύ καλλίγραμμων γυναικών! (photo-video)

Η 29χρονη Σούζι Κορτέζ από την πόλη Καμπίνας εμφανίστηκε στη σκηνή με μακριές μπότες στα χρώματα της Βραζιλιάς και έτσι σαγήνευσε τους κριτές.

Αυτή, μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που η Κορτέζ κατακτά τον τίτλο αυτό.

Τα καλλιστεία διεξήχθησαν στο Μεξικό με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Μεγάλης Βρετανίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας κ.α.

Δεύτερη αναδείχθηκε η εκπρόσωπος της Γαλλίας και τρίτη η εκπρόσωπος της Βρετανίας.

Στο παρελθόν πάντως ο εν λόγω διαγωνισμός έχει σημαδεύτει από καταγγελίες για παρεμβάσεις που φτάνουν μέχρι και τον χρηματισμό.

Εκτός από τον τίτλο και την αναγνωρισιμότητα που φέρνει, η Κορτέζ θα δει και τον λογαριασμό της να αυξάνεται κατά 11.000 ευρώ.

Ξόδεψε μισό εκατομμύριο κι έβαλε 4 λίτρα λίπους στα οπίσθιά της! (Photo)

Η Jennifer Pamplona, 24χρονη Βραζιλιάνα και πρώην μοντέλο του οίκου Versace, ξόδεψε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ στους πλαστικούς χειρουργούς, ούτως ώστε να μοιάσει περισσότερο στο είδωλό της, το οποίο φυσικά δεν είναι άλλο από την...Κιμ Καρντάσιαν!

undefined

Από τα 17 της που άρχισε τις πλαστικές για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, έχει υποστεί μια σειρά από επεμβάσεις, όπως λιποαναρρόφηση, αφαίρεση πλευρών, για να έχει μια πιο μικρή μέση, πλαστική στήθους τώρα προχώρησε σε μια ακόμη πλαστική τοποθετώντας 4 λίτρα λίπους στα oπίσθιά της.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να πεθάνει πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι για να πετύχει αυτή την επέμβαση που είναι το όνειρο της. Αν και μετά από 8 απορρίψεις πλαστικών χειρουργών που δεν της επέτρεψαν δεν πτοήθηκε και απέκτησε τα oπίσθια των ονείρων της.

undefined

Η ίδια έχει δηλώσει στα ΜΜΕ ότι είναι εξαιρετικά περήφανη με τα αποτελέσματα και νιώθει την αυτοπεποίθηση της στα ύψη, αν και ανέφερε ότι η μητέρα της δεν τις μίλαγε για δυο εβδομάδες όταν έμαθε για την επέμβαση και έβαλε τα κλάματα όταν την είδε.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share