Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τρόμος στα καλλιστεία Μις Αφρική: Εστεμμένη πήρε φωτιά επί σκηνής! (Video)

Δείτε το βίντεο....

2 Ιουλίου 2019 15:08
Τρόμος στα καλλιστεία Μις Αφρική: Εστεμμένη πήρε φωτιά επί σκηνής! (Video)

Πανικός επικράτησε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Αφρική όταν τα μαλλιά της κοπέλας που κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο πήραν φωτιά ενώ πανηγύριζε τη νίκη της επί σκηνής.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν η 24χρονη Μις Κονγκό Ντορκάς Κασίντε αγκαλιαζόταν με την νικήτρια του 2017 από την Μποτσουάνα.

Μία σπίθα από τα πυροτεχνήματα που υπήρχαν επί σκηνής έπεσε στα μαλλιά της με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά. Επόμενο ήταν να προκληθεί πανικός, με τους παρευρισκόμενους να αρχίζουν να φωνάζουν τρομοκρατημένοι.

Αξέχαστη θα μείνει η ιστορία με την 18χρονη καλλονή με προσθετικό πόδι έφτασε στον τελικό των καλλιστείων!


«Είμαι καλά. Τα μαλλιά μου…είναι εντάξει. Νιώθω καλά τώρα. Σας ευχαριστώ» ανέφερε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του διαγωνισμού στο Twitter η Κασίντε, η οποία μαζί με το στέμμα κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 35.000 δολαρίων και ένα αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο ''κακά'' καλλιστεία που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων γιατί είχαν να κάνουν με ορφανά!

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στην πόλη Κουιάμπα της Βραζιλίας, καθώς υπηρεσία υιοθεσιών έστησε καλλιστεία για ορφανά παιδιά – ορισμένα εκ των οποίων ήταν μόλις τεσσάρων ετών.
Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, υποστήριξαν πως είχαν στόχο να δημιουργήσουν μια βραδιά «στην οποία άνθρωποι που κρίνονται κατάλληλοι για υιοθεσίες να γνωρίσουν τα παιδιά».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βγήκαν από τα... ρούχα τους οι διαγωνιζόμενες σε καλλιστεία οπισθίων! - Πιάστηκαν στα χέρια! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share