Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

20χρονη φοιτήτρια ξέχασε το ταμπόν μέσα της, για εννέα ημέρες! Μόλις δείτε τι έπαθε, θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Αποκλείεται!

30 Σεπτεμβρίου 2019 20:34
20χρονη φοιτήτρια ξέχασε το ταμπόν μέσα της, για εννέα ημέρες! Μόλις δείτε τι έπαθε, θα σας σηκωθεί η τρίχα!

20χρονη φοιτήτρια ξέχασε το ταμπόν μέσα της, για εννέα ημέρες! Μόλις δείτε τι έπαθε, θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Το να αφαιρεθεί ή να ξεχαστεί κάποιος, είναι ανθρώπινο. Κάποιες φορές όμως, αυτό μπορεί να φέρει πολύ αρνητικές συνέπειες.

Και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι πιο ξεχασιάρης από την Έμιλι μια 20χρονη φοιτήτρια από το Καντέρμπουρι, που ξέχασε μέσα το ταμπόν της για εννέα ημέρες, με αποτέλεσμα να κοντέψει να πεθάνει.


Όταν το στομάχι της Έμιλι άρχισε να διαμαρτύρεσαι πέρυσι, η φοιτήτρια εγκληματολογίας πέρασε το φούσκωμα για άγχος που της προκαλούσε η εξεταστική περίοδος.


Η μη άνετη μάζα που επεκτεινόταν στην κοιλιά της, σε συνδυασμό με το αίμα, δεν άφησαν υποψίες στην φοιτήτρια.

«Είχα άγχος για τις εξετάσεις μου και πραγματικά ήθελα να τα πάω καλά για το πτυχίο μου, δεν ήθελα να δηλώσω άρρωστη», εξήγησε η 20χρονη.


«Αισθάνθηκα πραγματικά άρρωστη. Ήμουν ζεστή και ζαλιζόμουν και αισθανόμουν πραγματικά περίεργα», είπε ο φοιτήτρια. «Είχα περισσότερη αιμορραγία και η μαμά μου πρότεινε να κοιτάξω αν υπήρχε τίποτα εκεί».

Μετά από αρκετές ημέρες συνεχούς ενόχλησης, η Έμιλι έλαβε τη συμβουλή της μητέρας της και πήδηξε στο ντους ανακαλύπτοντας το χαμένο ταμπόν. Αμέσως, η Έμιλι αφαίρεσε το δυσάρεστο αντικείμενο, αλλά ήταν λίγο αργά.

«Όταν τελικά το συνειδητοποίησα, το έβγαλα και ήταν μαύρο. Η?ταν φρικτό. Το πέταξα αμέσως και ένιωσα άρρωστη»

Η Έμιλι , είχε αρχικά τοποθετήσει το ταμπόν κατά τη διάρκεια της περιόδου της το Νοέμβριο. Ωστόσο, το άγχος των εξετάσεων την έκαναν να το ξεχάσει, οπότε, αφηρημένη, τοποθέτησε και ένα δεύτερο, αγνοώντας τον κίνδυνο που θα την έφερνε αυτό το λάθος.

«Σκέφτηκα, ότι από τη στιγμή που θα το αφαίρεσα θα αισθανόμουν καλύτερα». Αλλά αυτό δεν συνέβη».


Λίγες ώρες αργότερα, άρχισε να μπερδεύει τα λόγια της και να αισθάνεται εξαιρετικά εξασθενημένη, προτρέποντας τη μητέρα της να καλέσει ασθενοφόρο.

Πηγαίνοντας κατευθείαν στην εντατική, η Έμιλι βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά τη δηλητηρίαση του αίματος που προκάλεσε, ως αποτέλεσμα του συνδρόμου τοξικού σοκ, που προκλήθηκε από το ταμπόν που είχε ξεκινήσει τη μόλυνση.

Το σύνδρομο τοξικού σοκ, το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο, είναι μια βακτηριακή λοίμωξη που προκαλείται από βακτηρίδια που ζουν συνήθως ακίνδυνα στο δέρμα, τη μύτη ή το στόμα.

Αυτό το βακτήριο έχει τη δύναμη να εισβάλει στην κυκλοφορία του αίματος του σώματος, όπου στη συνέχεια απελευθερώνει δηλητηριώδεις τοξίνες. Αυτές οι τοξίνες μπορούν στη συνέχεια να βλάψουν τα εσωτερικά όργανα και τη λειτουργία τους.

Στη φοιτήτρια δόθηκαν αντιβιοτικά για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση, αλλά ακόμη και τώρα αντιμετωπίζει μικρά κινητικά προβλήματα.

Ωστόσο, οι εξετάσεις της θα πρέπει να περιμένουν, καθώς η Έμιλι δεν έχει ακόμη ανακάμψει πλήρως».

Έπιασε τον άντρα της να την απατάει και Τρελάθηκε - Πήρε το ψαλίδι, του έκοψε το μόριο και τα πέταξε στη λεκάνη

Έπιασε τον άντρα της να την απατάει και Τρελάθηκε! Πήρε το ψαλίδι, του έκοψε το μόριο και τα πέταξε στη λεκάνη...

Μια γυναίκα στην Ταϊβάν επιτέθηκε με βίαιο τρόπο στον πρώην σύζυγό της επειδή την απάτησε ενώ ήταν παντρεμένοι, κόβοντας του το πέος και τους όρχεις και ρίχοντάς στην τουαλέτα, σύμφωνα με αναφορές.

Η επίθεση συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του ζευγαριού στη βορειοδυτική Ταϊβάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, που ονομάστηκε μόνο ως κα Lee, χρησιμοποίησε ένα αιχμηρό ψαλίδι για να κόψει τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της, αφήνοντάς τον με μόλις 1 εκατοστό από το πέος του.

Η Lee είπε επίσης στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως κ. Chen, «Αν δεν μπορώ να το έχω εγώ, καμιά άλλη δεν μπορεί», πριν πάρει 40 υπνωτικά χάπια σε μια προφανή απόπειρα αυτοκτονίας.

Απίστευτο: Ένα δόντι μεγάλωνε μέσα στα γεννητικά του όργανα! (Photo)

Πραγματικά αδυνατεί να πιστέψει κανείς το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Ρωσία, με πρωταγωνιστή ένα 13χρονο αγοράκι. Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! - Παπαγάλος της έβγαλε το δόντι με μία κίνηση!

Ο μικρός λοιπόν, ενώ είχε αλλάξει σχεδόν όλα του τα δόντια, ένα δεν είχε βγει ακόμα, με αποτέλεσμα η θέση του αριστερού φρονιμίτη στην άνω γνάθο να είναι κενή.

Στην πορεία όμως του παρουσιάστηκαν κάποιες ενοχλήσεις στους όρχεις και οι γονείς του τον πήγαν για εξετάσεις.

Αυτές λοιπόν, σύμφωνα με το «east2west news», έδειξαν οτι μέσα στα γεννητικά του όργανα υπάρχει κάτι που οι γιατροί θεώρησαν πως είναι όγκος και τον οδήγησαν στο χειρουργείο του Παίδων στην Μοροζόφ

Εκεί όμως τους περίμενε μία έκπληξη, καθώς αυτό που είχαν δει ήταν το χαμένο δόντι.

«Συνήθως αυτό αντικαθίσταται με ένα μόνιμο στην ηλικία των 12 ετών», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του νοσοκομείου, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ σπάνια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share