Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Αδιανόητο! Η γυναίκα που ακούει το αίμα μέσω των... φλεβών της!

Η απίστευτη πάθηση μιας 32χρονης που δεν ξέρει τι σημαίνει «σιωπή»!

30 Σεπτεμβρίου 2019 10:24
Αδιανόητο! Η γυναίκα που ακούει το αίμα μέσω των... φλεβών της!

Η γυναίκα που ακούει τα πάντα, ακόμα και το αίμα μέσω των... φλεβών της! Η απίστευτη πάθηση μιας 32χρονης που δεν ξέρει τι σημαίνει «σιωπή»! Γιατί οι άνθρωποι με ομάδα αίματος 0 είναι τόσο ξεχωριστοί;

Αυτό βιώνει καθημερινά η 32χρονη Τζέμα η οποία πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια.

Σύμφωνα με την Daily Record, ηΤζέμα δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι αυτό ήταν… περίεργο μέχρι την εφηβεία της όπου το εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της. Η Τζέμα προσπάθησε απεγνωσμένα να βρει απαντήσεις για τα επόμενα 14 χρόνια.

«Δεν ξέρω πως είναι η απόλυτη ησυχία», έχει δηλώσει στο παρελθόν. «Είχα πάντα θόρυβο. Πάντα άκουγα τα μάτια μου να κινούνται και τον χτύπο της καρδιάς μου στο κεφάλι μου».

Μετά από πολλά χρόνια θεραπείας για ρινικά προβλήματα και βουλωμένα αυτιά, εγκατέλειψε. Μόνο όταν πήγε στη Γλασκώβη το 2016, η τύχη της άλλαξε. Αφού είδε έναν ειδικό, διαγνώστηκε με την πάθηση »bilateral superior semicircular canal dehiscence».

Η Τζέμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ένα αυτί τον περασμένο Σεπτέμβριο και περιμένει να κάνει άλλη μια χειρουργική επέμβαση τον Οκτώβριο. Εάν είναι επιτυχής, θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή της, που θα βιώσει την απόλυτη σιωπή.

Η Σκωτσέζα δεν αφήνει αυτή τη συντριπτική κατάσταση να της υπαγορεύει πώς θα ζει. Ως εργαζόμενη μητέρα, περνάει όλη τη μέρα δουλεύοντας και αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά της ακόμα και αν η ζάλη και ο συνεχής θόρυβος την βασανίζουν.

Το “κρακ” που ακούστηκε από το μόριο όταν την είχε από πάνω πάγωσε το αίμα! Όταν το είδαν οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Το “κρακ” που ακούστηκε από το μόριο όταν την είχε από πάνω πάγωσε το αίμα! Όταν το είδαν οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Ένας 32χρονος από την Ινδία φέρεται να έσπασε το μόριό του ενώ έκανε έρωτα και είπε στους γιατρούς ότι “άκουσε το σπάσιμο.” Σοκ στην Ινδία: Κοριτσάκι γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια! (photos)

Ο άντρας που παραμένει ανώνυμος είχε πρησμένο και καμπυλωμένο μόριο, το οποίο είχε γίνει μαύρο από την έλλειψη του αίματος. Η διάγνωση ήταν κάταγμα πέους.

Η στάση στην οποία η γυναίκα είναι από πάνω οφείλεται κατά 50% για αυτά τα ατυχήματα, σύμφωνα με έρευνες.

“Η έρευνά μας υποστηρίζει πως η στάση με την γυναίκα από πάνω είναι η πιο επικίνδυνη στάση και σχετίζεται με κατάγματα πέoυς. Αντίθετα, όταν ο άντρας ελέγχει την κίνηση, έχει καλύτερες πιθανότητες να σταματήσει την ορμή αν νιώσει πόνο στο μόριό του.”

Μόριο αίμα Ινδία

Αλλά ακόμα και όταν ο άντρας ελέγχει την κίνηση, δεν είναι 100% ασφαλής. Η στάση με τον άντρα πίσω από την γυναίκα είναι επίσης επικίνδυνη και οφείλεται για το 29% των καταγμάτων αυτών και 21% των τραυματισμών οφείλονται στην ιεραποστολική στάση.

Δεν είναι ξεκάθαρο σε τι στάση ήταν ο 32χρονος και η σύντροφός του όταν έγινε το ατύχημα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share