Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Να τι θα συμβεί αν βάλετε το κινητό σας στον φούρνο μικροκυμάτων και το καλέσετε! (Video)

Ιδού!

30 Σεπτεμβρίου 2019 14:47
Να τι θα συμβεί αν βάλετε το κινητό σας στον φούρνο μικροκυμάτων και το καλέσετε! (Video)

Να τι θα συμβεί αν βάλετε το κινητό σας στον φούρνο μικροκυμάτων και το καλέσετε! Αυτά πρέπει να προσέχεις στον φούρνο μικροκυμάτων!

Μια YouTuber από την Αμερική αποφάσισε να κάνει ένα ενδιαφέρον πείραμα που βοηθά στην δοκιμή για το αναντικατάστατο εργαλείο σας και για την ασφάλεια της υγείας. Το σημείο του πειράματος ήταν να τεθεί ένα κινητό τηλέφωνο μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων, και στη συνέχεια να καλέσει. Αυτά είναι τα μυστικά και οι αλήθειες που πρέπει να ξέρετε για τον φούρνο μικροκυμάτων!

Είναι απλό: αν το όργανο έχει «διαρροή», θα λάβει μια κλήση όταν το κινητό δεν ανταποκριθεί, τότε η μόνωση στο φούρνο μικροκυμάτων είναι «εξαιρετική». Το γεγονός αυτό γίνεται επειδή ο φούρνος μικροκυμάτων έχει σχεδιαστεί ως ένα κλουβί Faraday που απομονώνει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και δεν μεταδίδει δοκούς.

Η ακρίβεια του πειράματος μπορεί να βελτιωθεί αν η κλήση στο τηλέφωνό σας είναι μέσω Wi-Fi (για παράδειγμα, μέσω του Viber app). Τα κύματα του ίντερνετ είναι από τη φύση τους πιο παρόμοια με τα κύματα απο τον φούρνο μικροκυμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Βάζει στο φούρνο μικροκυμάτων ένα ολόκληρο κρεμμύδι! Όταν δείτε γιατί θα το κάνετε και εσείς! (Video)

Έχετε βάλει στο φούρνο μικροκυμάτων ένα ολόκληρο κρεμμύδι; Μόλις δείτε γιατί θα τρέξετε να το κάνετε αμέσως! Βάζει τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και προσθέτει κρεμμύδι! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! (Video)

Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν τον φούρνο μικροκυμάτων τους σαν… μια συσκευή που απλά ζεσταίνει το φαγητό τους. Κρύβει όμως πολλά μυστικά tips που περιμένουν να τα αξιοποιήσετε!

Παρακάτω θα δείτε ορισμένα από αυτά, συμπεριλαμβανομένου του πως να καθαρίσετε/κόψετε ένα κρεμμύδι χωρίς να χύσετε ούτε ένα δάκρυ!

Μάθαμε τι θα συμβεί αν δεν κλείσουμε το κινητό μας ενώ πετάμε με αεροπλάνο και μείναμε άφωνοι! Δεν πάει το μυαλό σας!

Μάθαμε τι θα συμβεί αν δεν κλείσουμε το κινητό μας ενώ πετάμε με αεροπλάνο και μείναμε άφωνοι! Ζούμε σε έναν κόσμο εξοικειωμένο με την τεχνολογία, όμως υπάρχουν ακόμη περιορισμοί. Όσα και να γνωρίζετε, πάντα θα βρίσκεστε αντιμέτωποι με κάποιον περιορισμό. Για παράδειγμα…

όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, σας ζητάνε να κλείσετε το κινητό σας ή να το βάλετε σε λειτουργία πτήσης. Δείτε ακόμα: Τα 10 πιο παράξενα αντικείμενα που απαγορεύεται να έχεις μαζί σου στο αεροπλάνο!

Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που το καταλαβαίνουν αυτό, ενώ άλλοι δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Κάποιοι δοκιμάζουν να δουν αν μπορούν να στείλουν μήνυμα.

Προσοχή, ένα λάθος σας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την συντριβή του αεροπλάνου.

«Πιθανόν να έχετε ακούσει αυτόν τον ήχο που κάνει το ραδιόφωνο καμιά φορά όταν βρίσκεται κοντά σε κινητό τηλέφωνο. Ακούω αυτόν τον ήχο στο ραδιόφωνο, όταν πετάω. Δεν είναι σημαντικός για την ασφάλεια, αλλά είναι σίγουρα ενοχλητικός.»

Η ανυπομονησία σας μπορεί να καταλήξει σε καταστροφή.

«Κάνει ένα μπζζζτ-μπζζζτ-μπζζζτ. Φαντάζομαι ότι αυτόν τον ήχο στα ακουστικά του πιλότου, ενώ λαμβάνει σημαντικές πληροφορίες από τον έλεγχο.»
Οι πιλότοι παραπονιούνται για τους ήχους αυτούς.

Οι ήχοι αυτοί τους δυσκολεύουν να ακούσουν ή να μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες. Οι μικρές συσκευές, ακόμα και το iPod, μπορούν να διαταράξουν τους ελέγχους πλοήγησης του αεροσκάφους.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συντριβή του αεροπλάνου!

Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος θα σας ρωτήσει ποια είναι η χρησιμότητα της λειτουργίας πτήσης, δείξτε του αυτό.

Πείτε του να μην χρησιμοποιήσει το κινητό του και να έχει υπομονή. Δείτε στο βίντεο περισσότερες πληροφορίες:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share