Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε πώς ανοίγουν φύλο οι νοικοκυρές στην Κίνα! Τυρόπιτα να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! (Video)

Θα πάθετε σοκ!

30 Σεπτεμβρίου 2019 08:32
Δείτε πώς ανοίγουν φύλο οι νοικοκυρές στην Κίνα! Τυρόπιτα να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! (Video)

Να φας τυρόπιτα από αυτή τη νοικοκυρά, να γλείφεις και τα δάχτυλα σου! Δείτε πώς ανοίγουν φύλο οι νοικοκυρές στην Κίνα!

Μόνο που πρέπει να προσέξεις αν έχεις αλλεργία στο τσίμπημα της μέλισσας! Ξέρετε γιατί οι Κινέζες κάνουν ένα μήνα να πλυθούν αφού γεννήσουν;

Το βίντεο που θα σας αφήσει άφωνους!

Δείτε γιατί ένας διευθυντής σχολείου στην Κίνα έγινε viral!

Διευθυντής σχολείου στην Κίνα φόρεσε μαύρα ρούχα και αποφάσισε να το... ρίξει στον χωρό μαζί με τους μαθητές!

Ο 40χρονος Zhand Pengei «καίει καρδίες» και συγκινεί στο διαδίκτυο, αφού με αφοσίωση μαθαίνει στα μικρά παιδιά να χορεύουν! Viral: To βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 60 εκατ. προβολές και όχι άδικα!

Ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας ένα μικρόφωνο για να καθοδηγεί τους μικρούς του φίλους, τα... δίνει όλα.

Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Αεροπλάνο περνά μέσα από το «μάτι» του τυφώνα Ντόριαν!

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει την πτήση αεροπλάνου της NOAA Aircraft Operations Center, μέσα από το «μάτι» του τυφώνα Ντόριαν, «κόβει» την ανάσα. Εντυπωσιακό βίντεο: Αεροσκάφος ξεπροβάλλει ξαφνικά μέσα από πυκνό σύννεφο και προσγειώνεται

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, αρχικά η πτήση φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά, όταν, όμως, το αεροσκάφος πλησιάζει προς το «μάτι» του τυφώνα ξεκινούν οι αναταράξεις.

Ο κατηγορίας 5 τυφώνας κατευθύνεται προς τις ΗΠΑ, όπου αναμένεται να χτυπήσει το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα).

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της αναγκαστικής προσγείωσης του ρωσικού αεροπλάνου!

Τη συγκλονιστική στιγμή της αναγκαστικής προσγείωσης ρωσικού αεροπλάνου, με 233 επιβαίνοντες, σε χωράφι με καλαμπόκια αποτύπωσε σε βίντεο επιβάτης του αεροσκάφους.

Το αεροπλάνο, κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ζουκόφσκι της Μόσχας, «συγκρούστηκε» με σμήνος πουλιών, με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη οι κινητήρες του. Ο πιλότος -τον οποίο ήδη ρωσικά Μέσα χαρακτηρίζουν «ήρωα»- χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του αποφάσισε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε ένα χωράφι με καλαμπόκια, λίγο πιο μακριά από το αεροδρόμιο.

Ο «ήρωας» πιλότος και η απίστευτη ψυχραιμία του

Και μολονότι το σύστημα προσγείωσης είχε τεθεί εκτός λειτουργίας (κοινώς δεν είχαν κατέβει οι τροχοί), ο νεαρός πιλότος Νταμίρ Γιουσούποφ (41 ετών) κατάφερε να προσγειώσει με την «κοιλιά» το αεροσκάφος και χωρίς απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda χαρακτήρισε τον πιλότο «ήρωα», σημειώνοντας ότι έσωσε 233 ζωές, «προσγειώνοντας με μαεστρία το αεροπλάνο χωρίς σύστημα προσγείωσης, με βλάβη σε έναν κινητήρα μέσα σε ένα χωράφι με καλαμπόκια».

Η ρωσική κρατική τηλεόραση χαρακτήρισε το περιστατικό «θαύμα πάνω από το Ραμένσκ», αναφερόμενη στην περιοχή έξω από τη Μόσχα όπου πραγματοποιήθηκε η αναγκαστική προσγείωση, σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από το διεθνές αεροδρόμιο Ζουκόφσκι. Μάλιστα, κάποιοι συγκρίνουν το περιστατικό με την πτήση 1549 της US Airways το 2009, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους πραγματοποίησε αναγκαστική προσυδάτωση στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης, ύστερα από σύγκρουση με σμήνος πουλιών. Το Airbus 321 της Uralia Airlines, με 226 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος, είχε προορισμό τη Συμφερόπολη της Κριμαίας.

Σε βίντεο η αναγκαστική προσγείωση

Επιβάτης της πτήσης, παρά την αγωνία του, κατέγραψε την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους, με τις εικόνες να είναι συγκλονιστικές. Συγκεκριμένα, ο πιλότος χαμηλώνει το αεροπλάνο για να κάνει την προσγείωση, με τους κινητήρες να κάνουν έναν περίεργο θόρυβο, αποτέλεσμα της βλάβης που προκάλεσε η «σύγκρουση» με τα πουλιά. Και καταφέρνει, εν μέσω κραυγών από τους επιβάτες, να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος στο χωράφι με τα καλαμπόκια.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την αναγκαστική προσγείωση:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share