Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι κανούργιες "Barbie" που δεν έχουν συγκεκριμένο φύλο!

Μια καινοτόμα κίνηση!

26 Σεπτεμβρίου 2019 11:04
Οι κανούργιες

H εταιρία η οποία ανακάλυψε και "έριξε" στην αγορά την κούκλα Barbie 60 χρόνια πριν και μέχρι σήμερα έχει βγάλει τη συγκεκριμένη κούκλα σε πάρα πολλές μορφές. Την Τετάρτη ανακοίνωσε κάτι διαφορετικό και σύστησε στο κοινό τη σειρά Creatable World, τη σειρά με κούκλες χωρίς φύλο! Με αυτή την καινοτόμα κίνηση καλεί όλα τα παιδιά να συμμετέχουν, ώστε να μην μένει κανένα στο περιθώριο, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την δημιουργικότητα!

Δείτε επίσης: Barbie: Εσύ το ήξερες ότι η διάσημη κούκλα έχει και... επίθετο! (Video)

Πρόκειται για μια συλλογή, η οποία περιλαμβάνει έξι κούκλες με ουδέτερο γένος ώστε το κάθε παιδί να μπορεί χρησιμοποιώντας τα αξεσουάρ που συνοδεύουν την κάθε μία από αυτές να μοιάζει όπως εκείνα θέλουν. Έτσι δίνει στο κάθε παιδί την ελευθερία να αποκτήσει τη δική του customized κούκλα σε περίπτωση, που δεν το καλύπτει μια κλασσική επιλογή, όπως είναι αυτή των μοντέλων της Barbie.

Η εταιρία δήλωσε πως η νέα αυτή συλλογή δημιουργήθηκε για να κρατήσει τις ταμπέλες μακριά και να προσκαλέσει τους πάντες να παίξουν μαζί τους ενώ τόνισε πως δεν έχουν όρια όπως και τα παιδιά που παίζουν με αυτές. Με αυτό τον τρόπο, το κάθε παιδί θα αισθάνεται ότι μπορεί να βρει μια κούκλα που να το αντιπροσωπεύει!

Η Mattel σχεδίασε έξι σετ παιχνιδιών τα οποία έρχονται σε ποικιλία όσον αφορά στο χρώμα του δέρματος, τα ρούχα, τα μαλλιά, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια καθώς και το αν θα αντιπροσωπεύουν κάποιον άντρα ή γυναίκα. Τέλος, ο σωματότυπός τους δεν έιναι στερεοτυπικός, που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια με την Βarbie και τον Ken.

Οι νέες Barbie είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση στο Amazon!

Μας κατέστρεψε τη παιδική μας ηλικία! Ο Ποπάι έγινε κούκλα και είναι... συγκλονιστικά τρομακτικός! (photos)

Κάποια κινούμενα σχέδια θα πρέπει να παραμένουν... σχέδια και να μην γίνονται άνθρωποι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τρέλα» για τον «Greek Freak» στη Ν. Υόρκη (video)

Κι αν ο μακαρίτης Ρόμπιν Γουίλιαμς κατάφερε να μην γίνει ενοχλητικός ως ναύτης Ποπάι στην ταινία του 1980, αυτή η υπερ-ρεαλιστική φιγούρα που θα κυκλοφορήσει η Mezco μοιάζει βγαλμένη από τους χειρότερους εφιάλτες μας.

Σε κλίμακα 1:12, με υφασμάτινα ρούχα απεικονίζει τον γνωστό σε όλους ναύτη που πρωτοεμφανίστηκε ως στριπάκι στο περιοδικό Thimble Theatre το 1929. Όμως η Mezco τον φαντάζεται σαν κανονικό άνθρωπο, διατηρώντας το τεράστιο σαγόνι και τα υπερφυσικά φουσκωμένα χέρια.

Τα αξεσουάρ είναι πολλά: παλτό, εναλλακτικό κεφάλι, έξι διαφορετικές πίπες (οι 3 με καπνό), δύο επιπλέον καπέλα, επτά χέρια, πυξίδα, κυάλι και δύο κουτιά σπανάκι – ένα κλειστό, ένα ανοιγμένο.

Η φιγούρα θα κυκλοφορήσει στα τέλη του χρόνου, αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να την προπαραγγείλει, στην τιμή των 80 δολαρίων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share