Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πήγε σε πρωινή εκπομπή και ζήτησε να την «σουλουπώσουν». Κανείς δεν πίστευε ότι είναι η ίδια γυναίκα…

Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!

16 Σεπτεμβρίου 2019 10:14
Πήγε σε πρωινή εκπομπή και ζήτησε να την «σουλουπώσουν». Κανείς δεν πίστευε ότι είναι η ίδια γυναίκα…

Μια γυναίκα που είχε ένα τρομερό ατύχημα στην ηλικία των 11 ετών που της άφησε ένα πρόσωπο εντελώς παραμορφωμένο, ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, όταν υποβλήθηκε στο πρώτο της makeover.

Η απίστευτη μεταμόρφωση της ανώνυμης γυναίκας, ήταν έργο του makeup artist Ανάρ Ανγκασκίσειφ, ο οποίος είναι γνωστός για τις συγκλονιστικές μεταμορφώσεις του, ειδικά στις μεγαλύτερες γυναίκες.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα με σκύλο παρά με άνθρωπο σύμφωνα με έρευνα!

Ο 32χρονος καλλιτέχνης από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, μοιράστηκε ένα πρόσφατο βίντεο με τη μεταμόρφωση μιας γυναίκας με σοβαρά σημάδια καψίματος στο πρόσωπο, αποκαλύπτοντας πως άλλαξε εντελώς την εμφάνισή της με τη βοήθεια καλλυντικών.


Το συγκινητικό βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από τέσσερα εκατομμύρια προβολές και έχει αγγίξει τις καρδιές πολλών – συμπεριλαμβανομένων των διάσημων καλλιτεχνών μακιγιάζ!

Κατά την ανάρτηση του βίντεο, ο Anar έγραψε για τη μεταμόρφωση, «Η πιο δύσκολη και πιο συγκινητική δουλεία που είχα ποτέ. Είχε ένα ατύχημα όταν ήταν 11 ετών, επομένως, δεν είχε κάνει ποτέ μακιγιάζ.

«Η πρώτη φορά στη ζωή της έκανα μακιγιάζ και αποφάσισα να κλείσω τον καθρέφτη. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να την κάνω τόσο χαρούμενη».

Το βίντεο ξεκινάει με τη γυναίκα, η οποία ήταν θύμα ενός σοβαρού ατυχήματος, να κάθεται σε μια καρέκλα. Όλες οι ουλές της είναι ευδιάκριτες και μια αργή και θλιβερή μουσική παίζει από πίσω από το βίντεο.

Κλείνει τα μάτια της και όταν τα ανοίγει, έχει μετατραπεί σε ένα εκπληκτικό μοντέλο με ένα πλήρες μακιγιάζ στο πρόσωπο και τέλεια μαλλιά.

Το μακιγιάζ της είναι άψογο με χρυσή smokey σκιά ματιών, γεμάτα φρύδια και φωτεινό πρόσωπο. Τα μαλλιά της έχουν τέλειες μπούκλες σε κύματα με χωρίστρα στο πλάι. Αφού είδε τον εαυτό της μετά το makeover, το μοντέλο έμεινε άφωνο από την έκπληξη!

Δεν ήταν μόνο η γυναίκα που εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή της, αλλά χιλιάδες κόσμος που άφησε τα σχόλιά του.

«Αυτό είναι το πιο όμορφο βίντεο που έχω δει ποτέ! Θέλω να την αγκαλιάσω και να της πω πόσο πανέμορφη είναι», έγραψε κάποιος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share