Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα με σκύλο παρά με άνθρωπο σύμφωνα με έρευνα!

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα;

13 Σεπτεμβρίου 2019 12:35
Οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα με σκύλο παρά με άνθρωπο σύμφωνα με έρευνα!

Εάν είστε γυναίκα και θέλετε να κοιμηθείτε σαν πουλάκι, τότε θα πρέπει να στείλετε τον σύντροφό σας στον καναπέ και να κάνετε χώρο στο κρεβάτι για τον σκύλο σας. Εάν, πάλι, δεν έχετε σκύλο, καλό θα ήταν να φροντίσετε άμεσα να πάρετε.

Και όλα τα παραπάνω γιατί έρευνα που διεξήγαγε ομάδα επιστημόνων στο Canisius College της Νέας Υόρκης έδειξε πως οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα όταν έχουν στο πλάι τους ένα σκύλο παρά ανθρώπινο σύντροφο. Θα δακρύσετε: Αγόρι κρατάει αγκαλιά το σκυλάκο του που πεθαίνει και η μητέρα του του τραγουδάει!

Για τις ανάγκες της έρευνας εξετάστηκαν 962 γυναίκες από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Από αυτές, το 55% δήλωσαν πως μοιράζονται το κρεβάτι τους με τουλάχιστον ένα σκύλο, το 31% με τουλάχιστον μία γάτα και το 57% όλων αυτών ανέφεραν πως κοιμούνται και με ανθρώπινο σύντροφο. Οι συμμετέχουσες συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο καλέστηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για την ποιότητα του ύπνου τους και για το πόσο ασφαλείς αισθάνονται με την παρουσία του σκύλου ή της γάτας στο κρεβάτι τους.

Ύστερα από την ανάλυση των δεδομένων που συνέλεξαν, η επικεφαλής της έρευνας δρ. Christy L. Hoffman και η ομάδα της κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η παρουσία γάτας ή ανθρώπινου συντρόφου είχε κακό αντίκτυπο στον ύπνο των γυναικών αυτών, καθώς ξυπνούσαν αρκετά συχνά μέσα στη νύχτα, σε αντίθεση με την παρουσία του σκύλο

Όπως αντιλαμβάνεστε, εάν πάσχετε από αϋπνίες, η λύση βρίσκεται στον σκύλο που (δεν) έχετε και που θα πρέπει να μετακομίσει στο κρεβάτι σας στο εξής!

Απίστευτο: Έψαχναν για ώρες την μασέλα της γιαγιάς... ώσπου τη φορούσε ο σκύλος!

Θα κλάψετε από τα γέλια μόλις διαβάσετε αυτή την είδηση! Έψαχναν για ώρες την μασέλα της γιαγιάς... ώσπου τη φορούσε ο σκύλος! Σκύλος βλέπει ταινία τρόμου! Η αντίδραση του θα σας τρελάνει!

Η Αννα Καρολίνα Λίμα επισκέφθηκε μαζί με τη σκυλίτσα της Λούνα, την οποία πήρε από τους δρόμους της Βραζιλίας, την αγαπημένη της γιαγιά. Θέλοντας να κάνει μερικά ψώνια, η Αννα άφησε τον σκύλο της στη γιαγιά της και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε… Η ηλικιωμένη αποφάσισε να πέσει για ύπνο και όπως συνήθιζε έβγαλε τη μασέλα της και την έβαλε κάτω από το μαξιλάρι.

Αφού ξύπνησε, η γιαγιά άρχισε να ψάχνει τη μασέλα της αλλά δεν ήταν πουθενά. Τι και εάν αναζητούσε για ώρες τα δόντια της αυτά δεν ήταν πουθενά! Οταν επέστρεψε η Αννα και η Λούνα πήγε κοντά της, την κοίταξε και κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο σκύλος της φορούσε τη μασέλα της γιαγιάς της.

Μάλιστα, δεν ήθελε να την επιστρέψει, καθώς προέβαλε μικρή αντίσταση όταν πήγαν να της την βγάλουν.

Πανούργος σκύλος κάνει τον άρρωστο για να τον λυπηθούν και να του δώσουν φαγητό!

Ένας τρομερός σκύλος στην Ταϊλάνδη ανακάλυψε έναν απίθανο τρόπο, προκειμένου να πιάνει στο φιλότιμο τους περαστικούς -και να τσιμπάει μεζέδες.

Το εν λόγω… λαγωνικό, λοιπόν, έμαθε να κάνει τον τραυματία, σέρνοντας το αριστερό πίσω πόδι του!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ωστόσο, όταν τον πλησιάσει κάποιος τινάζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα, κουνώντας χαρούμενα την ουρά του και κάνοντας τον ανήξερο. Έκανε το σκύλο του κουμπάρο στο γάμο του επειδή ήταν η αιτία που γνώρισε τη γυναίκα του!

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής όπου… δρα ο πανούργος σκύλος, το κόλπο πιάνει και το χαριτωμένο τετράποδο έχει σχεδόν πάντα γεμάτη κοιλιά.

Και μπράβο του.

Ιδού:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share