Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκανε το σκύλο του κουμπάρο στο γάμο του επειδή ήταν η αιτία που γνώρισε τη γυναίκα του!

Να μας ζήσουν!

31 Αυγούστου 2019 20:29
Έκανε το σκύλο του κουμπάρο στο γάμο του επειδή ήταν η αιτία που γνώρισε τη γυναίκα του!

Και όμως συνέβη και αυτό. Ο σκύλος εκτός από καλύτερος φίλος μας μπορεί να μας κάνεις και προξενιό! Οπότε μετά δεν πρέπει να τον κάνουμε κουμπάρο στο γάμο μας; Μία νύφη συμπεριφέρθηκε σαν μανιακή την ημέρα του γάμου της. Όταν ο γιατρός κοίταξε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της έπαθε εγκεφαλικό!

Ο 69χρονος Christopher McCarron από τη Σκωτία όταν έχασε το γιο του, αποφάσισε να υιοθετήσει έναν σκύλο για να μην είναι μόνος του. Έτσι πήγε στο καταφύγιο Dog’s Trust της πόλης West Calder, στη Σκωτία, και έψαχνε να βρει ζωάκι. Η χημεία που είχε με ένα έξι ετών ροτβάιλερ, τον Jack, ήταν μοναδική. Ήξερε από την πρώτη στιγμή που τον είδε ότι αυτός θα γίνει η παρέα του στο σπίτι. Και έτσι αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Την ώρα που πήγε μια πρώτη βόλτα με το σκύλο στον εξωτερικό χώρο του καταφυγίου, είδε την 56χρονη Margaret, η οποία ήταν και εκείνη εκεί για τον ίδιο λόγο. Γνωρίστηκαν και ένιωσαν μια αμοιβαία λέξη. Έγιναν ζευγάρι και λίγο καιρό μετά αποφάσισαν να παντρευτούν.

Για κουμπάρο λοιπόν στο γάμο του ο McCarron επέλεξε τον καλύτερό του φίλο, τον Jack. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα είχε γνωρίσει τη γυναίκα του. Έτσι του έβαλε τα κατάλληλα ρούχα και τον πήρε δίπλα του την ώρα της τελετής. Ο ίδιος θα πει: “Μόλις τον είδα στο καταφύγιο μου έκανε κλικ. Και δεν φανταζόμουν φυσικά ότι λίγο πιο μετά θα γνώριζα εκεί, στον ίδιο χώρο, τη γυναίκα μου. Δεν θεωρώ ότι εγώ έσωσα τον Jack. Εκείνος με έσωσε. Είμαστε τρεις τώρα και αυτή είναι η οικογένειά μου”.

Το ζευγάρι κάλεσε στο γάμο του 15 άτομα, μεταξύ αυτών και μέλη από το καταφύγιο που πήρε τον Jack αλλά και που γνώρισε και τη γυναίκα του.

Αυτή η αντίδραση του γαμπρού όταν είδε την νύφη είναι πραγματικά επώδυνη...

Υπάρχει ένα ριάλιτι που λέγεται “Γάμος με την πρώτη ματιά”, που προβάλλεται στην Αυστραλία.

Μια τηλεοπτική παραγωγή όπου οι οι εμπειρογνώμονες ταιριάζουν τους συμμετέχοντες μεταξύ τους, ψάχνοντας το ιδανικό για τον καθένα ταίρι και μετά αυτοί παντρεύονται στην πρώτη τους συνάντηση. Γνωρίζατε ποια είναι τα 3 περίεργα πράγματα για τα κουφέτα;

Ιδανικός γαμπρός για τη Jo, κρίθηκε ο Sean, που- η αλήθεια είναι- δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν την είδε.
Αυτό που μουρμούρισε με το που την είδε είναι ενδεικτικό:

Αργότερα η Jo δήλωσε:”Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και με το παραπάνω. Από εδώ ως την αιωνιότητα. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Τζάκποτ! Είναι σαν να έχω κερδίσει το λόττο! Οι ειδικοί έπεσαν μέσα, είναι ο ιδανικός για μένα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος”.

Δεν είχε φυσικά ιδέα για την αντίδραση του γαμπρού και το “oh shit” του. Ο οποίος αργότερα εξήγησε ότι βρισκόταν σε δύσκολη θέση επειδή είχε έναν δύσκολο χωρισμό, που ήταν άλλωστε και η αιτία να πάρει μέρος στην εκπομπή.

Για την Jo είπε: “Δεν πιστεύω ότι υπήρχε εμμ, πως να το πω… χημεία μεταξύ μας”

Έκτοτε πήγαν μαζί ταξίδι του μέλιτος και χώρισαν πριν περάσει ένα καν επεισόδιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share