Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Τι είδες πρώτα; Δες τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου!

Ποια είναι η δική σας απάντηση;

14 Σεπτεμβρίου 2019 18:55
Τι είδες πρώτα; Δες τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου!

Είναι αλήθεια πως η απάντηση που θα δώσετε μπορεί να αποκαλύψει πράγματα της προσωπικότητάς σας; Ελάτε να το διαπιστώσουμε μαζί. Τεστ προσωπικότητας: Εσύ ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις;

Ρίξτε μία ματιά στην εικόνα και πείτε μας ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε; Βλέπετε δέντρα, ρίζες ή χείλια;
1. Χείλια

Εάν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν χείλια, τότε είσαι απλός και ήρεμος άνθρωπος. Προτιμάτε μία μέτρια ζωή που δεν περιπλέκεται από αχρείαστες αναταραχές προκειμένου να νιώσετε γεμάτοι.

Είστε ευέλικτοι στις σκέψεις και την συμπεριφορά σας και πάντα πηγαίνετε με την ροή. Είστε σοφοί και μερικές φορές αφελείς καθώς οι σκέψεις σας δεν είναι μοχθηρές και πάντα έχετε καλή πρόθεση.

Προσωπικότητα

Πιθανώς να σας θεωρούν αδύναμους και πως χρειάζεστε βοήθεια αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε και μόνοι σας τα προβλήματά σας χωρίς την βοήθεια κανενός.

Δεν σας αρέσουν οι πολύπλοκες σχέσεις και προτιμάτε τους ειλικρινείς ανθρώπους. Έτσι, πολλοί ζητάνε την συμβουλή σας γιατί σας εμπιστεύονται.

2. Δέντρα

Αυτό πιθανώς να δείχνει πως είστε εξωστρεφείς. Είστε ευγενικοί αλλά δεν σας αρέσει να σας εκμεταλλεύονται ή να σας κοροϊδεύουν.

Είστε ευαίσθητοι και σας νοιάζουν οι γνώμες των άλλων. Παρόλο που έχετε κοντά σας πολλούς ανθρώπους που θεωρείτε φίλους, μόνο μερικοί από αυτούς είναι ειλικρινείς και αληθινοί.
Φαίνεστε μαλακοί και ευγενικοί εξωτερικά αλλά είστε πολύ δυνατοί άνθρωποι εσωτερικά. Είστε επίσης πολύ σοφοί και τείνετε να κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα.

Επίσης, έχετε πολύ υψηλά πρότυπα και δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους. Έχετε μία μυστηριώδη πλευρά που δυσκολεύει τους άλλους στο να σας «διαβάσουν» και να καταλάβουν τι σκέφτεστε.

Είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες του μέλλοντος για να εξασφαλίσετε πως θα πετύχετε σε ότι και να προσπαθήσετε.

3. Ρίζες

Εάν το πρώτο πράγμα που παρατηρήσατε ήταν οι ρίζες, τότε είστε εσωστρεφείς. Αποδέχεστε τα λάθη σας εύκολα και δέχεστε την κριτική προκειμένου να αλλάξετε και να γίνεται καλύτεροι για το μέλλον.

Όσοι σας γνωρίζουν για πρώτη φορά πιθανώς να νομίζουν πως είστε κάποιος συνηθισμένος χωρίς ιδιαίτερα ταλέντα. Ωστόσο, αυτό αλλάζει μόλις σας μάθουν καλύτερα και αρχίσουν να συνειδητοποιούν τις δυνατότητές σας.

Είστε επίσης πολύ πειθαρχημένοι και επιμελείς όταν βάλετε κάποιον στόχο στο μυαλό σας. Είστε ηθικοί άνθρωποι με αρχές, τις οποίες ακολουθείτε σε όλη σας την ζωή. Αυτό σας έχει κάνει να ξέρετε τι θέλετε και να γίνεστε πετυχημένοι.

Είστε επίσης ανεξάρτητοι και υπεύθυνοι. Πάντα θέλετε να βελτιώνεστε και πιστεύετε πως υπάρχει περιθώριο για εξέλιξη. Παρόλο που μερικές φορές έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση, είστε ξεροκέφαλοι και πολύ πεισματάρηδες.

Ανάλογα τα χρώματα που φοράτε αποκαλύπτετε τα πάντα για την προσωπικότητα σας!

Φοράτε κάθε μέρα συγκεκριμένα χρώματα στα ρούχα σας ή έχετε κάποιο συγκεκριμένο που δεν το αλλάζετε με τίποτα; Ότι και να επιλέγετε πάντως τα χρώματα αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα σας! Δείτε ακόμα: Τι αποκαλύπτουν για κάποιον τα δυο μπροστινά του δόντια;

Τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα που διαλέγουμε για το σπίτι μας ή το αυτοκίνητό μας, φανερώνουν το χαρακτήρα μας, άρα και κάποια στοιχεία της σεξουαλικότητά μας! Το κλειδί όμως σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι τα χρώματα που προτιμάμε.

Όταν κοιτάξτε στα ρούχα σας ή στις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο σπίτι σας, θα αντιληφτείτε, ότι - συνειδητά ή ασυνείδητα - επιλέγετε μια συγκεκριμένη γκάμα χρωμάτων.

Χρώματα προσωπικότητα

Ένα όμως χρώμα εμφανίζεται πιο έντονα και συχνά επάνω σας ή στους ζωτικούς σας χώρους, είναι το κυρίαρχο χρώμα και αυτό είναι το “σεξουαλικό σας χρώμα”. Κάθε απόχρωση προδιαθέτει και για τις τάσεις που έχετε στην σεξουαλική σας ζωή.

Το κάθε χρώμα, έχει τη δική του σημειολογία. Ας δούμε λοιπόν την σημασία των χρωμάτων και μέσα απ’ αυτό να γνωρίσουμε τη δική μας σεξουαλικότητα, αλλά κι αυτή των ανθρώπων γύρω μας.

ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι το χρώμα του πάθους και το αγαπούν κυρίως όσοι κρύβουν μέσα τους έντονο ερωτισμό. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κόκκινο μοιάζουν με μια τίγρη που είναι κλεισμένη σ’ ένα κλουβί. Οι “κόκκινοι” ερεθίζονται εύκολα και κυρίως επιδιώκουν να απολαμβάνουν μοναδικές ερωτικές στιγμές. Εάν αυτοί οι χαρακτήρες ερεθιστούν ξαφνικά, είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουν τη φλόγα… που νιώθουν μέσα τους.
Σ’ αυτήν την κατηγορία ανθρώπων οι εκρήξεις θυμού είναι συχνό φαινόμενο και οι φαντασιώσεις τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για το “εγώ” τους.

ΚΙΤΡΙΝΟ

Το κίτρινο χρώμα φανερώνει στοιχεία φωτεινότητας, και την τάση για δραστηριότητα και επέκταση. Συνήθως η σεξουαλικότητά αυτών των ανθρώπων είναι πολύπλευρη. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κίτρινο προσαρμόζονται εύκολα στις απαιτήσεις του συντρόφου τους και δύσκολα αποφασίζουν ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες. Περιμένουν ώσπου να γίνει το πρώτο βήμα από τον άλλο. Δύσκολα απολαμβάνουν το sex, αλλά δεν αρνούνται τον έρωτα.

ΡΟΖ

Οι άνθρωποι που αγαπούν το ροζ, αποφεύγουν τα «βαθιά νερά» που οδηγούν στην ουσιαστική και ώριμη ερωτική ζωή.

Οι “ροζ” γυναίκες, συνήθως είναι γεννημένες για να βασανίζουν τους συντρόφους τους. Έχουν μια έντονη τάση να προβάλλουν την ενίοτε ανύπαρκτη σεξουαλικότητά τους, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα αισθήματα μίσους που μπορεί ναι νιώθουν για τους άντρες.
Από την άλλη πλευρά, οι αρσενικοί “ροζ”, λατρεύουν το παιχνίδι της πολιορκίας του γυναικείου φύλλου. Συγκεντρώνουν μοιραία το ενδιαφέρον των γυναικών, αλλά συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια “πιστός”.

ΜΟΒ

Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, συνήθως δύσκολα συνεργάζονται τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις διαπροσωπικές τουςσχέσεις. Δεν είναι τυχαίο, που οι άλλοι γύρω, τους θεωρούν υπερφίαλους ή «ξερόλες».

Η “μοβ” γυναίκα, έχει συνήθως ισχυρή και συγκροτημένη προσωπικότητα. Εάν ο σύντροφός της καταφέρει να την κερδίσει πείθοντάς την για την αξία του, τότε αυτή μεταβάλλεται σε παντοδύναμο φρουρό της σχέσης τους, προσαρμόζοντας ανάλογα και την συμπεριφορά της.
Για τους άντρες “μοβ” από την άλλη, ο έρωτας είναι κάτι σαν το αναγκαίο κακό που λέγεται ”δουλειά”. Κυρίαρχο θέμα γι’ αυτούς, είναι η προσωπική τους εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

ΜΑΥΡΟ

Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει την δύναμη και τον πάθος. Οι “μαύροι” μπορεί να μοιάζουν με τους “κόκκινους”, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς την έντονη σεξουαλικότητα. Στην ουσία όμως, έχουν ουσιαστικές διαφορές.
Βαθιά μέσα τους, μπορεί να κρύβονται και στοιχεία σαδισμού ή και μαζοχισμού. Εξαιτίας λοιπόν αυτών των χαρακτηριστικών, μπορεί και να φτάσουν να κάνουν έρωτα χωρίς να βάζουν όρια. Αν και στην πρώτη ματιά μπορεί να φανούν κάπως ντροπαλοί, κάνοντας έρωτα εμφανίζουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Υπάρχουν τολμηροί χαρακτήρες και στα άλλα χρώματα, όμως μόνο αυτοί - κάνοντας έρωτα - καταφέρνουν να εκπλήξουν τόσο πολύ τους συντρόφους τους.

Πώς θα βρεις το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου!

ΠΡΑΣΙΝΟ

Χρώματα προσωπικότητα

Το χρώμα της φύσης, προδιαθέτει για εμπιστοσύνη. Γι 'αυτό ο σύντροφός σας, αν του αρέσει το πράσινο, σημαίνει ότι είναι ο κατάλληλος για σας. Η σεξουαλικότητα των ανθρώπων αυτών, χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ζωντάνια.
Οι “πράσινες” γυναίκες είναι συνήθως αφοσιωμένες στη σχέση τους. Αν και έχουν ανομολόγητα πάθη, καταφέρνουν να μην τα δείχνουν στους άλλους.
Οι “πράσινοι” άντρες, έχουν πολύ συχνά ακατανόητες συμπεριφορές που συνήθως εντυπωσιάζουν τις γυναίκες γύρω τους.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, έχουν ερωτικές ανησυχίες. Κατά κανόνα, θεωρούν ότι η ερωτική πράξη είναι ένα έργο που είναι γραμμένο αποκλειστικά γι’ αυτούς. Τα γλυκόλογα και οι επινοήσεις τους, κάνουν την ερωτική πράξη συναρπαστική, αν και μερικές φορές μπορεί να υπερβάλουν με θεατρινισμούς. Έτσι είναι ικανοί για το καλύτερο, αλλά μαζί τους θα πρέπει να έχεις και τον φόβο για το χειρότερο.

ΚΑΦΕ

Αν σας αρέσει αυτό το χρώμα, είστε ένας θησαυρός για τους συντρόφους σας. Οι άνθρωποι αυτοί, είναι συνήθως ζεστοί και ευαίσθητοι και διακριτικοί. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες, είναι ζεστοί και ρομαντικοί. Η ανάγκη τους για έρωτα διαρκεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Θέλουν διαρκώς να αγκαλιάσουν τρυφερά τους συντρόφους τους, τους μαγεύουν οι στιγμές μπροστά στο τζάκι, να περπατούν αγκαλισμένοι στην βροχή ή στην παραλία. Εάν όμως κάποια σας λέξη ή πράξη, διαταράξει αυτήν τους την νιρβάνα, σε δευτερόλεπτα μπορούν να το κάνουν “κόλαση”.

ΓΚΡΙ

Είναι κυρίως το αγαπημένο χρώμα των αναποφάσιστων ανθρώπων. Η ερωτική πράξη γι’ αυτούς, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερα συγκινητικό.
Οι άντρες, βασικά κάνουν έρωτα για να ικανοποιηθούν και μοιραία γι' αυτούς το sex, είναι απλά ένα μέσο που εξυπηρετεί το σκοπό τους.
Οι γυναίκες σπάνια συμμετέχουν στο παιχνίδι της σεξουαλικής πράξης και επιδιώκουν κυρίως μόνο την δική τους ευχαρίστηση. Κάνουν έρωτα με σκοπό την εγκυμοσύνη ή για να ευχαριστήσουν τυπικά τους συντρόφους τους.

ΜΠΛΕ

Οι θιασώτες του μπλε, είναι κατά κανόνα υπέροχοι σύντροφοι. Στην καρδιά τους και στις συμπεριφορές τους κυριαρχεί η αγάπη για τον άνθρωπο που είναι δίπλα τους και τους αρέσει να την προσφέρουν απλόχερα. Η ερωτική πράξη αποτελεί γι’ αυτούς μια μορφή τέχνης και την αντιμετωπίζουν σαν καλλιτέχνες.
Οι “μπλε” άντρες μοιάζουν με τους πιανίστες, κάνουν έρωτα κομψά όπως παίζουν ένα κλασικό κομμάτι στο πιάνο.
Οι “μπλε” γυναίκες ξέρουν να δίνουν και να απολαμβάνουν την ερωτική πράξη.

ΑΣΠΡΟ

Ναι σωστά, το χρώμα της αγνότητας και γι' άλλους της αθωότητας!
Όμως οι άνθρωποι που τους αρέσει το άσπρο προτιμούν να κοιμηθούν με τους συντρόφους τους παρά να κάνουν έρωτα. Στη φύση τους, κυριαρχεί κυρίως η συντηρητικότητα. Ακόμα και το γαλλικό φιλί, για τους “άσπρους”, είναι ένα καθαρά ανήθικο φιλί. Προτιμούν να κάνουν έρωτα στα σκοτεινά. Το sex γι αυτούς, είναι μια δουλειά της νύχτας... Οι γυναίκες συνήθως βγάζουν τα ρούχα τους κρυφά, κάτω από το βάρος της ντροπής γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share