Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μια ζωή βίωνε τον εξευτελισμό για το σώμα της! 25 χρόνια αργότερα, έκανε τους πάντες να παραμιλούν με την εκδίκησή της!

Μια ιστορία που πρέπει να γίνει μάθημα σε πολλούς!

6 Σεπτεμβρίου 2019 14:29
Μια ζωή βίωνε τον εξευτελισμό για το σώμα της! 25 χρόνια αργότερα, έκανε τους πάντες να παραμιλούν με την εκδίκησή της!

Μια ζωή βίωνε τον εξευτελισμό για το σώμα της! 25 χρόνια αργότερα, έκανε τους πάντες να παραμιλούν με την εκδίκησή της! Μια ιστορία που πρέπει να γίνει μάθημα σε πολλούς!

To Bullying είναι μια μορφή συναισθηματικής κακοποίησης που μπορεί να αφήσει σημάδια για καιρό και μερικές φορές τα θύματα περνούν ολόκληρη την ζωή τους παλεύοντας με τα ψυχολογικά κατάλοιπα που κουβαλάνε.

Όταν η Sarah Sapora από την Νέα Υόρκη ήταν μόλις 13 ετών, είχε πάει για κάμπινγκ για πρώτη φορά. Μία μέρα, όταν όλοι έβαλαν τα μαγιό τους για να πάνε στην παραλία, κάποια παιδιά άρχισαν να την πειράζουν για το σώμα της. Την πόνεσε πολύ αυτή η εμπειρία και ορκίστηκε να μην εκθέσει ποτέ ξανά το σώμα της.

Ξεκίνησε να μισεί το σώμα της και δεν ήθελε να φορέσει μαγιό. Κουβαλούσε αυτά τα συναισθήματα ντροπής και θλίψης μαζί της μεγαλώνοντας. Όταν όμως έγινε 38, η οπτική της άλλαξε – είχε κουραστεί από αυτό το μαρτύριο.

Αποφάσισε να σταματήσει να κρύβει το σώμα της και ξεκίνησε να κάνει πράγματα που της αρέσουν, συμπεριλαμβανομένου και του να πηγαίνει για μπάνιο. Ξεκίνησε επίσης και το δικό της blog και γράφει για τις εμπειρίες της και το πώς αντιμετώπισε τον φόβο και την ανασφάλεια για το σώμα της και το πώς αντιμετώπισε όλο τον αρνητισμό από τους ανθρώπους.

Θέλοντας να δοκιμάσει τον εαυτό της, αντιμετώπισε τον μεγαλύτερό της φόβο – το να φωτογραφηθεί με μπικίνι και να ανεβάσει στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες της κοινοποιήθηκαν χιλιάδες φορές και πάρα πολλοί άγνωστοι την επαίνεσαν για το κουράγιο της.

Συγχαρητήρια Sarah! Ότι και να σου πούνε όσοι θέλουν να σε χτυπήσουν, μην δίνεις σημασία. Είσαι μια χαρά!

Το 2015 είχε το ιδανικό γυναικείο σώμα με βάση τους επιστήμονες, δείτε πως είναι σήμερα και πραγματικά θα ζηλέψετε

Πρόσφατα είπε πως είναι έτοιμη να πει “ναι” όποτε και αν αποφασίσει να της κάνει την μεγάλη ερώτηση ο φίλος της, Jeremy Parisi.

Και η Kelly Brook φαινόταν πιο ερωτευμένη από ποτέ την Πέμπτη, όταν βγήκε μαζί με τον όμορφο Γάλλο φίλο της και αντάλλαξε φιλιά μαζί του σε παραλία της Antigua.

Η 38χρονη καλλονή φορούσε ένα φλοράλ μπικίνι, που αναδείκνυε τις καμπύλες της και τόνιζε το όμορφο σώμα της.

Οι δυο τους φαίνονται να πλατσουρίζουν στο νερό, να μιλάνε, να γελάνε, να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται ενώ απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο.

Από όταν πήγε στο γραφικό νησί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Kelly κρατάει τους θαυμαστές της ενήμερους στο Instagram με αρκετές εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Στο μεταξύ, η Kelly πρόσφατα μίλησε για την σπαρακτική αποβολή της ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Thom Evans, το 2011.

Αποκάλυψε τι συνέβη τον Απρίλιο του 2011, εξηγώντας πως έχασε και ένα παιδί τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.

Είπε: “Νιώθω πως αν το ήξερα στα 20 τι δυσκολίες θα αντιμετώπιζα, θα είχα κάνει διαφορετικές επιλογές

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share