Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκανε ενέσεις με σπέpμα για τον πόνο στην μέση του. Δείτε πώς έγινε…

Δεν το έχουμε ξανακούσει αυτό...

31 Αυγούστου 2019 19:46
Έκανε ενέσεις με σπέpμα για τον πόνο στην μέση του. Δείτε πώς έγινε…

Ένας Ιρλανδός έπαθε σοβαρή λοίμωξη του δέρματος επειδή έκανε ενέσεις με το δικό του σπέρμα, σύμφωνα με μια απίστευτη υπόθεση που δημοσιεύθηκε σε επιστημονική επιθεώρηση. Δώρισε σπέρμα στην ομοφυλόφιλη φίλη του και ανακηρύχθηκε...πατέρας!

Ο 33χρονος είπε στους γιατρούς ότι συνήθιζε να κάνει μηνιαίως ενέσεις με σπέρμα, “για να θεραπεύσει” τον μακροχρόνιο πόνο στην μέση του, αναφέρεται στην σχετική έκθεση.

Περιττό να πούμε ότι το σπέρμα δεν θεραπεύει τον πόνο στην πλάτη...!

Ο... παθών πήγε στο νοσοκομείο, ύστερα από έναν τραυματισμό που είχε στην μέση σηκώνοντας ένα βαρύ αντικείμενο, πριν από τρεις μέρες. Οι γιατροί τότε παρατήρησαν ότι το δεξί του χέρι ήταν κόκκινο και πρησμένο. Όταν τον ρώτησαν αν κάνει κάτι στο χέρι του, εκείνος παραδέχτηκε ότι έκανε τακτικά ενέσεις με το σπέρμα του!

Μάλιστα, τις τελευταίες τρεις... δόσεις σπέρματος, τις έκανε τόσο ενδοφλέβια, όσο και ενδομυϊκά. Το σπέρμα είχε συγκεντρωθεί στον μαλακό ιστό του χεριού του, προκαλώντας του βακτηριακή λοίμωξη (κυτταρίτιδα). Μέσα σε 24 ώρες, το πρήξιμο εξαπλώθηκε από το σημείο που είχε κάνει την ένεση και είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χεριού του.

Για τη θεραπεία της λοίμωξης, οι γιατροί χορήγησαν ενδοφλέβια αντιβιοτικά στον 33χρονο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ο πόνος στην πλάτη του μειώθηκε.

Οι συγγραφείς της έκθεσης γι' αυτή την απίστευτη ιστορία, σημειώνουν ότι δεν υπάρχουν άλλες παρόμοιες αναφορές στην ιστορία της ιατρικής βιβλιογραφίας, για άτομα που να έκαναν ενδοφλέβια έγχυση σπέρματος.

Αλλά ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί δεν μπόρεσαν να θυμηθούν οποιαδήποτε παρόμοια περίπτωση, ακόμα και αν δεν έχει συμπεριληφθεί σε σχετική έκθεση επιστημονικού περιοδικού.
Η απίστευτη αυτή περίπτωση δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου της επιστημονικής επιθεώρησης Irish Medical Journal.

Απίθανο: Κατάπιε το σπέρμα του φίλου της και παραλίγο να πεθάνει!

Ποιος θα το περίμενε ότι το ανδρικό σπέρμα εάν το καταπιεί γυναίκα μπορεί να της προκαλέσει μέχρι και θάνατο;

Και όμως, η επιστήμη το βεβαιώνει, εξαιτίας ενός πρωτοφανούς περιστατικού στην Ισπανία.

Πριν τρομοκρατηθούν οι γυναίκες οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει «φονικό» σπέρμα από μόνο του. Μπορεί όμως να γίνει τέτοιο.

Τι είχε μέσα το σπέρμα;
Έντονη φαγούρα, εμετό και δύσπνοια εκδήλωσε μία 31χρονη γυναίκα στην Ισπανία λίγο μετά το στοματικό έρωτα που είχε κάνει στον 32χρονο σύντροφό της.

Η γυναίκα διαγνώστηκε με αναφυλαξία, μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση που μπορεί να αποβεί μοιραία.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση στο περιοδικό Live Science η αντίδραση αυτή προκλήθηκε στη γυναίκα από το σπέρμα του συντρόφου της.

Η ίδια δεν ακολουθούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή ούτε είχε καταναλώσει κάποιο φαγητό που θα μπορούσε να της προκαλέσει αλλεργία.

Όμως ο σύντροφος της έπαιρνε αμοξικιλλίνη για μία μόλυνση που είχε πάθει στο αυτί του.

Η αμοξικιλλίνη συνδέεται με την πενικιλίνη και η γυναίκα ήταν αλλεργική σε αυτή την ουσία, που μπήκε στον οργανισμό της μετά την κατάποση του σπέρματος.

Στην 31χρονη χορηγήθηκε επινεφρίνη και μέσα σε έξι ώρες η αναπνοή της επανήλθε σε φυσιολογικό ρυθμό.

Μία εβδομάδα μετά το συμβάν η κοπέλα ανάρρωσε πλήρως.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share