Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Δώρισε σπέρμα στην ομοφυλόφιλη φίλη του και ανακηρύχθηκε...πατέρας!

Μια απίστευτη ιστορία!

30 Ιουνίου 2019 20:51
Δώρισε σπέρμα στην ομοφυλόφιλη φίλη του και ανακηρύχθηκε...πατέρας!

Ενας άνδρας που, πριν από τουλάχιστον μια δεκαετία, έγινε δότης σπέρματος για να μπορέσει να αποκτήσει παιδί μια ομοφυλόφιλη φίλη του έχει γονικά δικαιώματα σχετικά με την κόρη τους, έκρινε σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι επειδή ο δότης αναφερόταν στην ληξιαρχική πράξη γέννησης και είχε "υπερβολικά στενή" σχέση με το κορίτσι είναι ο πατέρας και έχει δικαίωμα λόγου για το αν θα μεταφερθεί στη Νέα Ζηλανδία για να ζήσει μόνιμα.

Το 2006 ο εν λόγω άνδρας, που αναφέρεται με το ψευδώνυμο "Ρόμπερτ" για νομικούς λόγους, συμφώνησε να γίνει δότης σπέρματος για μια φίλη του που θα υποβαλλόταν στη συνέχεια σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Σπέρμα Αυστραλία

Παρότι δεν ζούσαν μαζί, ο Ρόμπερτ είχε έναν "διαρκή ρόλο" στη ζωή του παιδιού και συμμετείχε σε αυτήν οικονομικά, ενώ είχε λόγο για την υγεία, την εκπαίδευσή του και την γενική ευημερία του, ανέφεραν οι δικαστές.

Προβλήματα εμφανίστηκαν όταν η μητέρα του κοριτσιού και η σύντροφός της θέλησαν να εγκατασταθούν στη Νέα Ζηλανδία το 2015.

Η δικαστής Μάργκαρετ Κλίρι ανακοίνωσε ότι ένα κατώτερο δικαστήριο κακώς είχε κρίνει εναντίον του πατέρα και κατέληξε ότι το παιδί θα πρέπει να παραμείνει στην Αυστραλία ώστε ο πατέρας να μπορεί να το επισκέπτεται.

Δεν είναι σαφές, λόγω της ιδιαιτερότητας της σχέσης, αν η υπόθεση θα αποτελέσει δεδικασμένο για το μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νεαρή «ανάπηρη» ζητιάνα το πρωί μετά τη δουλειά πετάει τα ρούχα και γίνεται μοντέλο! (Video)

Ανάπηρη μοντέλο

Η αλήθεια είναι ότι όταν βλέπουμε έναν ζητιάνο στο δρόμο να παρακαλάει για μερικά ψιλά επειδή πεινάει, μας πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά αλλά από την άλλη σκεφτόμαστε και πιο πονηρά και το ενδεχόμενο να μας κοροϊδεύει. Μια ζητιάνα όμως που την συνέλαβε ένα αμερικανικό κανάλι να ζητιανεύει στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, ξεπερνάει κάθε όριο και κάθε έννοια απάτης και να παριστάνει την ανάπηρη.

Η νεαρή ζητιάνα έχει στηθεί με δύο πατερίτσες στην ακριβότερη λεωφόρο της Νέας Υόρκης, και παρακαλάει τους περαστικούς που κοιτάνε τις βιτρίνες με τα πανάκριβα ρούχα, για μερικά ψιλά.

Οι περισσότεροι πείθονται και της δίνουν κάτι, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει το πλαστικό κυπελάκι της. Μόλις ωστόσο, ολοκληρώσει τη βάρδιά της και έχει δει ότι έχει βγάλει αρκετά, η κάμερα την συλλαμβάνει να απομακρύνεται, να αλλάζει ρούχα και να μπαίνει σε ένα υπέροχο τζιπ,σαν μοντέλο!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share