Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο 13χρονος που επέστρεψε από τον Παράδεισο ενώ ήταν κλινικά νεκρός!

Μια συγκλονιστική ιστορία που θα σας καθηλώσει!

25 Αυγούστου 2019 18:05
Ο 13χρονος που επέστρεψε από τον Παράδεισο ενώ ήταν κλινικά νεκρός!

Μια συγκλονιστική ιστορία που θα σας καθηλώσει είναι και αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω! Ο 13χρονος που επέστρεψε από τον Παράδεισο ενώ ήταν κλινικά νεκρός!

Αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι η ζωή δεν σταματά στον θάνατο και ότι κύριος της ζωής είναι μόνο ο Θεός. Ο μικρός βεβαιώνει ότι, όσο ήταν αναίσθητος, ήταν στον παράδεισο.

Το 13χρονο παιδί είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό τραύμα, όταν η ρυμούλκα του αυτοκινήτου αναποδογύρισε και τον χτύπησε στο κεφάλι. Υπέστη επτά κρανιακά κατάγματα.

Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε πολλές κρανιοτομές, εμφάνισε νεφρική ανεπάρκεια και υπέστη καρδιακή προσβολή.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την μητέρα του, ο Τρέντον υπέστη ανακοπή πάνω στο χειρουργικό τραπέζι και επί 15 λεπτά η καρδιά του δεν λειτουργούσε. Έπειτα από αυτό οι γιατροί της είπαν ότι ο γιος της «δεν θα ξαναείναι ποτέ όπως πριν».

Τελικά οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του Τρέντον ότι ο γιος τους δεν θα συνερχόταν και ότι τα όργανά του ήταν συμβατά με πέντε παιδιών που χρειάζονταν επειγόντως μεταμόσχευση. Εκείνοι συμφώνησαν να υπογράψουν τα έγγραφα για τη δωρεά οργάνων.

«Δεχτήκαμε κι αυτό σήμαινε ότι θα συνέχιζαν να κρατούν μηχανικά στη ζωή τον Τρέντον ώστε να προετοιμάσουν τα όργανά του για τη δωρεά». «Την επόμενη μέρα ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί στο τελευταίο εγκεφαλογράφημα για να ανακοινωθεί η ώρα θανάτου του», εξηγεί η μητέρα του.

Και τότε άλλαξαν όλα. Μια ημέρα πριν τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη, ο μικρός έδωσε σημάδια επαφής με το περιβάλλον.«Ξαφνικά επανήλθαν οι ζωτικές λειτουργίες του και ματαιώθηκε η εξέταση».

Ο Τρέντον εξακολουθεί να έχει πόνους και να παθαίνει σπασμούς και θα χρειαστεί και νέα χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του μισού του κρανίου. Ωστόσο, περπατάει, μιλάει, ενώ διαβάζει και κάνει και ασκήσεις μαθηματικών, λέει η μητέρα του, που κάνει λόγο για «θαύμα».

Το παιδί είπε ότι νόμιζε πως είναι στον παράδεισο όσο ήταν αναίσθητος. «Βρισκόμουν σε έναν αγρό και περπατούσα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πέραν του Θεού». Η οικογένειά του τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα μέσω του Facebook για να μπορέσει να καλύψει τις νέες ιατρικές του δαπάνες.

Μάνα συναντάει για πρώτη φορά το παιδί στο οποίο μεταμοσχεύτηκαν οι πνεύμονες του 3 ετών γιου της που σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια οικογένεια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το νεαρό αγόρι, του οποίου η ζωή σώθηκε χάρη στα όργανα του 3χρονου γιου τους.

Ο γιος της Brooke και του Ibrahim Urasli, Zane, από το Σίδνεϊ χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο τον περασμένο Οκτώβριο, και μετά από 10 ημέρες στην εντατική φροντίδα, πήραν τη δύσκολη απόφαση να αποσυνδέσουν το παιδί τους από τη μηχανική υποστήριξη.

Η απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά του έσωσε τη ζωή πέντε άλλων μικρών παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του 6χρονου Mason. Σοκαριστική ιστορία: Μωράκι πέθανε λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία...

Η μητέρα του Mason, η Tatiana Johnson, προετοιμαζόταν για το χειρότερο όταν έλαβε μια κλήση με την οποία της έλεγαν ότι οι πνεύμονες που έψαχνε για το γιο της είχαν βρεθεί.


Αν και ήταν η είδηση ​​που τόσο απελπισμένα αναζητούσε, είπε ότι αισθάνθηκε τεράστια θλίψη για την οικογένεια που είχε χάσει το παιδί της.

“Μπορεί εγώ εκείνη τη στιγμή να χαμογέλασα αλλά ξέρω τι περνούσε η άλλη μάνα,” είπε στο 60 Minutes.


Σύμφωνα με την αυστραλιανή νομοθεσία, τα νοσοκομεία δεν επιτρέπεται να διαβιβάζουν στοιχεία δωρητών και παραληπτών οργάνων.

Αλλά ψάχνοντας στα social media, η μητέρα του Mason έπεσε πάνω σε ένα ειδησεογραφικό άρθρο που ανέφερε το θάνατο του Zane και την απόφαση των γονιών του να δωρίσουν τα όργανά του.

Έτσι, η Tatiana αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Zane και να την ευχαριστήσει για το δώρο που χάρισε σ’ εκείνη και το γιο της.

Είπε, επίσης, ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση.

“Ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω από τη μία, αλλά απ’ την άλλη δεν ήθελα να τους προσθέσω άλλο πόνο, αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω,” είπε.

Λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου η Brooke και ο Ibrahim Urasli έθαψαν το γιο τους, η Tatiana είχε στείλει μήνυμα.

Όταν έλαβε το μήνυμα, η Brooke είπε ότι ήταν «εντυπωσιασμένη».

“Μπορεί να είναι μόνο ένα μέρος του σώματός του αλλά είναι κάτι που μεγάλωνε μέσα μου για εννέα μήνες και ξέρω πού πήγε ένα μέρος του Zane,” είπε.

Οι δύο οικογένειες ανέπτυξαν γρήγορα μια στενή διαδικτυακή φιλία και συνέχισαν να βρίσκονται από κοντά.

Οι γονείς του Zane δήλωσαν ότι πάντα θα θρηνούν την απώλεια του γιου τους, αλλά το ότι το παιδί τους έσωσε τη ζωή ενός άλλου παιδιού απάλυνε τον πόνο τους.

“Χάρισε χαμόγελα σε πέντε άλλες οικογένειες. Το να ξέρουμε ότι πέντε άλλες οικογένειες είναι ευτυχείς μας κάνει ευτυχισμένους,” είπε ο Ibrahim.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share