Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστική ιστορία: Μωράκι πέθανε λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία...

«Μην αφήνετε να φιλάει ο οποιοσδήποτε τα μωρά σας»

31 Ιουλίου 2019 10:03
Σοκαριστική ιστορία: Μωράκι πέθανε λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία...

Δραματική έκκληση στους γονείς να μην αφήνουν να πιάνει ή να φιλάει ο οποιοσδήποτε τα μωρά τους, έκανε μια μητέρα από το Ντέβον της Αγγλίας. Δείτε όμως και άλλη μια συγκλονιστική ιστορία με το μωρό δεν έκλαιγε για δύο χρόνια γιατί...

Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, χάνοντας το 13 εβδομάδων μωράκι της.Η Φλερ Έντουαρντς, όπως λεγόταν το μωρό , ήταν υγιέστατη και λίγη ώρα αφού την έβγαλαν μια χαμογελαστή φωτογραφία, κοιμήθηκε στην κούνια της.

Όμως δεν ξύπνησε ποτέ… Την βρήκε νεκρή ο μπαμπάς της, ενώ η μητέρα της, Έμιλυ Βάντερμπουρκ, προσπάθησε να της κάνει τεχνητές αναπνοές, μήπως και επανέλθει.

Σοκαρισμένοι ανακάληψαν οτι το μωρό είχε πάθει λοίμωξη β-αιμολυτικού στρεπτόκοκκου ομάδας Β και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί πολύ μέσα σε λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Και οι γιατροί, που εξέτασαν το άψυχο σώμα της Φλερ, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι μόλυνσης που ίσως να είχε βοηθήσει τους γονείς να το σώσουν.

Τι είχε συμβεί; Το μωράκι είχε κολλήσει από κάποιον, που την κράτησε ή τη φίλησε, καθώς την προηγούμενη ημέρα, η οικογένεια είχε πάει σε μία εκδήλωση ενός συγγενούς τους.

«Εκείνη τη μέρα, πολλοί κράτησαν και φίλησαν τη Φλερ, μάλλον την κράτησε και κάποιος, που δεν είχε πλύνει τα χέρια του μετά την επίσκεψή του στην τουαλέτα.

Θέλω απλά να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην περάσει όσα περνάμε εμείς κάθε μέρα», δήλωσε η καταρρακωμένη μητέρα της Φλερ, Έμιλυ.

Μάλιστα, η οικογένεια και οι φίλοι διοργανώνουν μία εκδήλωση, «Τα πρώτα γενέθλια της Φλερ», προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για το β-αιμολυτικό στρεπτόκοκκο ομάδας Β.

Φρίκη: Βρήκε στο στόμα του μωρού της ένα τεράστιο μαύρο...

Η Darian Depreta από τις ΗΠΑ, έπαιζε με την μικρή της κόρη Bella, όταν παρατήρησε ένα τεράστιο μαύρο σημάδι μέσα στο στόμα της. Προσπάθησε να το σκουπίσει για να καθαρίσει, αλλά μόλις είδε ότι αυτό δεν βγαίνει, πανικοβλήθηκε.

Η Darian, αφού κάλεσε αμέσως τη μητέρα και το φίλο της, έκλεισε ραντεβού με την παιδίατρο, μισή ώρα αργότερα από όταν εντόπισε το μυστηριώδες σημάδι στον ουρανίσκο του μωρού. Μια ακόμα περίεργει ιστορία συνέβη σε ζευγάρι που έβαλε κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους γιατί το βρήκαν χτυπημένο...μετακόμισαν αμέσως μετά από αυτό που είδαν!

Όταν έφτασαν στο ιατρείο, η νοσοκόμα επιχείρησε επίσης να το καθαρίσει ανεπιτυχώς, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Οι γιατροί επέμειναν τότε ότι μπορεί να ήταν κάποιο σημάδι εκ γενετής, αλλά η μητέρα το αρνήθηκε κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας ότι ελέγχει καθημερινά το στόμα της κόρης της όταν το καθαρίζει.

Τότε οι γιατροί τής είπαν ότι θα το κοιτούσαν δύο ειδικοί, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο. Η μητέρα τούς είπε μάλιστα ότι το σημάδι ήταν λίγο πιο λευκό στη μία άκρη και ότι η κόρη της φαινόταν να προσπαθούσε να φτάσει το σημείο αυτό για να το ξύσει.

Τότε οι γιατροί συνειδητοποίησαν έκπληκτοι τι είχε συμβεί: ένα κομμάτι χαρτόνι, το οποίο το κορίτσι είχε μασήσει από μία κούτα, είχε κολλήσει στον ουρανίσκο της!

Ανακουφισμένη, η μητέρα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αν και ντράπηκε λίγο όπως εξομολογήθηκε, αισθάνθηκε ευγνώμων που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό.

Μετά το περιστατικό, η Darian ανέβασε μια φωτογραφία από το στόμα της μικρής στο Facebook και έγραψε: «Θα μπορούσε να είχε πνιγεί με αυτό και ευχαριστώ το Θεό που δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο μόνος λόγος που το ανέβασα ήταν γιατί, μετά το κλάμα και τον πανικό και την προσπάθεια να καταλάβουμε τι ήταν (ούτε οι γιατροί ήξεραν), είναι καλά».

«Δεν αφήνω το μωρό μου να μασάει κούτες, αλλά βγάζει δόντια και δοκιμάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Βρήκε το κουτί την ώρα που έβαζα πλυντήριο. Αμέσως της το πήρα, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ένα κομμάτι είχε κολλήσει εκεί πέρα. Είχα ελέγξει το στόμα της για μικρά κομμάτια αμέσως», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τα πιο σπάνια σιαμαία σήμερα είναι 2 πανέμορφες κοπέλες!]

Όταν είδε το παιδί της σε αυτή την κατάσταση, της κόπηκαν τα πόδια!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share