Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους γιατί το βρήκαν χτυπημένο...μετακόμισαν αμέσως μετά από αυτό που είδαν!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους...

12 Ιουλίου 2019 21:47
Έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους γιατί το βρήκαν χτυπημένο...μετακόμισαν αμέσως μετά από αυτό που είδαν!

Την απόφαση να μετακομίσουν άμεσα πήρε ένα ζευγάρι από το Michigan μετά από αυτό που ανακάλυψαν ότι συνέβαινε στο σπίτι τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν προσπάθησαν να εξηγήσουν πως βρέθηκε τραυματισμένο το μικρό τους κοριτσάκι. Η μικρή Lilly, μόλις ενός έτους, ξύπνησε ένα πρωί γεμάτη γρατζουνιές και μώλωπες. Αν όμως πιστεύεις στα φαντάσματα ΜΗ δεις αυτές τις φωτογραφίες!

Οι γονείς της μικρής, ο Joshua και η Heather, προσπάθησαν να βρουν μια λογική εξήγηση για το συμβάν αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, αποφάσισαν να κοιτάξουν τι είχε καταγράψει η κάμερα στο υπνοδωμάτιο της Lilly και αυτό που ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Ο Joshua σοκαρίστηκε μόλις είδε το βίντεο που έδειχνε την μικρή του κόρη. «Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγη στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση.

Η μητέρα της μικρής Lilly, Heather, έβαλε τα κλάματα, πανικοβλήθηκε και πήρε την ενός έτους κόρη τους και έτρεξε στο σπίτι της γιαγιάς της.


Η νύχτα τρόμου που έζησε η μικρή Lilly δεν ήταν η πρώτη.

Ένα βράδυ η Brough είχε ακούσει μια περίεργη ανδρική φωνή να ουρλιάζει αλλά δεν είχε δώσει σημασία.
Όταν είδαν το βίντεο από το υπνοδωμάτιο της μικρής Lilly τους κυρίευσε ο τρόμος.

Το ζευγάρι προσέλαβε μάλιστα και ειδικό για να ερευνήσει το σπίτι για τυχόν μεταφυσική δραστηριότητα.
Σαφείς απαντήσεις δεν δόθηκαν ούτε από τον ειδικό. Τα όσα κατέγραψε η κάμερα έμειναν ένα μυστήριο τρόμου.

Στο βίντεο φαινόταν μια φιγούρα να κάνει βόλτες μέσα στο δωμάτιο της ενός έτους κόρης τους.
Η μοναδική εξήγηση ήταν, σύμφωνα με το ζευγάρι, ότι η γυναίκα που έμενε στο σπίτι πριν το αγοράσουν το είχε στοιχειώσει αφού πέθανε μέσα σε αυτό.

Ξυπνούσε κουρασμένη το πρωί, αλλά δεν ήξερε το λόγο. Όταν τσέκαρε την κάμερα ασφαλείας, κατάλαβε τα πάντα.

Όλοι ξέρουμε την σημασία του καλού βραδινού ύπνου, ειδικά αν έχουμε μεγάλη μέρα μπροστά μας. Και όταν είσαι γονιός και έχεις πολλές υποχρεώσεις, τότε σίγουρα θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις ώρες αυτές!

Μία μητέρα με όνομα Melanie Darnell δεν είχε ιδέα γιατί ξυπνούσε τόσο κουρασμένη. Ακόμα και μετά τον «ύπνο» ένιωθε εξουθενωμένη. Έτσι, αποφάσισε να το ψάξει περισσότερο.

Η Melanie έβαλε μία κάμερα στο ταβάνι του δωματίου της και την έβαλε να καταγράφει. Πήγε για ύπνοόπως συνήθως με σκοπό να κοιτάξει το πρωί το βίντεο και να δει τι συμβαίνει τα βράδια.

Αυτό που είδε εξηγούσε τα πάντα (και επειδή πολλοί γονείς θα καταλάβουν), αποφάσισε να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο! Ξεκινάει με την Melanie να είναι στο κρεβάτι. Αλλά μετά τις 10.00 μμ όλα αλλάζουν…

Στο βίντεο βλέπουμε την Melanie να σηκώνετε από το κρεβάτι, να φεύγει από το δωμάτιο και όταν γυρνάει έχει το μωρό της στην αγκαλιά. Αφού τον έβαλε να κοιμηθεί δίπλα της, εκείνος ήταν πολύ ανήσυχος και δεν σταματούσε να κουνιέται.

Η Melanie φαίνεται να κοιμάται λίγο ακόμα αλλά ανοίγει συχνά τα μάτια της αφού ο γιος της δεν σταματάει να στροβιλίζεται τριγύρω.

Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή… Περιμένετε να δείτε τι συμβαίνει μετά, που δικαιολογεί εντελώς γιατί είναι τόσο κουρασμένη το πρωί.

Είναι ένα βίντεο που αποδεικνύει πόσο δύσκολη είναι στην πραγματικότητα η δουλειά του γονιού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share