Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Τα τελευταία 65 χρόνια ζει «φυλακισμένος» σε αυτό το μηχάνημα και είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσει!

Η ιστορία του σοκάρει!

24 Αυγούστου 2019 12:42
Τα τελευταία 65 χρόνια ζει «φυλακισμένος» σε αυτό το μηχάνημα και είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσει!

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία αυτού του άντρα, ο οποίος τα τελευταία 65 χρόνια ζει «φυλακισμένος» σε αυτό το μηχάνημα και είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσει!

Πολιομυελίτιδα : Είναι μια ασθένεια που οφείλεται στον αντίστοιχο ιό και συχνά, μπορεί να καταλήξει σε πολύ σοβαρή νόσο με επιπλοκές. Μπορεί η πολιομυελίτιδα να εξαλείφθηκε στην αρχή του αιώνα, όσοι χτυπήθηκαν από αυτήν, έπρεπε να ζήσουν με παράλυση. Και αναπνευστικά προβλήματα για το υπόλοιπο της ζωής τους.


Όπως για παράδειγμα, ο Paul Alexander από το Ντάλας του Τέξας, που κόλλησε πολιομυελίτιδα το 1952. Τότε ήταν μόλις 6 χρονών. Και τον άφησε εντελώς παράλυτο από τον λαιμό και κάτω.


Αυτό που τον κράτησε ζωντανό, παρά την παράλυση, ήταν ένα μηχάνημα που τον βοηθούσε να αναπνέει.

Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μια αληθινή ιστορία με έναν άντρα και ένα σκύλο όπου είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”και θα σας κιάνει να δακρύσετε!

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια αφοσιωμένη σκυλίτσα είπε το τελευταίο αντίο στο αφεντικό της. Τον περασμένο μήνα, ο Ryan Jessen από την Καλιφόρνια νόμιζε ότι είχε ημικρανία, αλλά νοσηλεύτηκε με εγκεφαλική αιμορραγία και δεν επανήλθε.

Οι αγαπημένοι του συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο για να του πουν το τελευταίο αντίο στις 30 Νοεμβρίου. Το προσωπικό του νοσοκομείου συμφώνησε να αφήσει το αγαπημένο του σκυλάκι, την Mollie, να του πει αντίο.

Η συγκινητική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο Facebook όπου άγγιξε τις καρδιές χιλιάδων χρηστών. “Το νοσοκομείο έκανε το πιο γλυκό πράγμα, μας άφησε να φέρουμε την σκυλίτσα του αδερφού μου για να του πει αντίο και να καταλάβει το γιατί δεν θα επέστρεφε ξανά ο σκύλος”, έγραψε η αδερφή του, Michelle Jessen, σε μια δημοσίευση στο Facebook την 1 Δεκεμβρίου.

undefined
“Αν γνωρίζατε τον αδερφό μου, θα ξέρατε ότι πραγματικά λάτρευε τον σκύλο του”. Με την ουρά στα σκέλια και τα αυτιά κατεβασμένα, η Mollie μύριζε τον ιδιοκτήτη της απελπισμένη.

Το βίντεο έχει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές και έχει κοινοποιηθεί 80.000 φορές. H δημοσίευση γέμισε με υποστηρικτικά σχόλια. “Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, αλλά δεν θα απαντήσω σε άλλους”, έγραψε η Michelle.

“Έχουμε ειλικρινά συγκινηθεί με τις ιστορίες σας, το γεγονός ότι μοιράζεστε την θλίψη μας και την ευγένεια όλων των ανθρώπων”.
“Μην ανησυχείς για τον σκύλο! Θα την κρατήσουμε! Είναι μέλος της οικογένειας.” Η μητέρα του Ryan ανέβασε στην συνέχεια μια φωτογραφία της Mollie να είναι ξαπλωμένη στον καναπέ. “Της λείπει ο μπαμπάς της”, είπε η μητέρα του Ryan, Laurie Ann Hickenlooper Jessen.

undefined

Η Michelle πρόσθεσε ότι οι γιατροί πιστεύουν ότι η αιμορραγία του αδερφού της προκλήθηκε από υψηλή πίεση, εικάζοντας ότι ευθύνεται η συχνή κατανάλωση ενεργειακών ποτών. Τα όργανα του δόθηκαν για δωρεά και η αδερφή του έγραψε την 1 Δεκεμβρίου ότι ένας 17χρονος από την Καλιφόρνια έλαβε την καρδιά του αδερφού της.

“Όσο στενάχωρο κι αν είναι που χάσαμε τον Ryan, ξέρουμε ότι η καρδιά του θα φέρει πολλή χαρά στην οικογένεια του αποδέκτη.” “Μακάρι να γνώριζε ο Ryan την διαφορά που έκανε η καρδιά του για τον νεαρό άντρα.” Η μητέρα του πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι ευγνώμων για την υποστήριξη που έλαβε.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share