Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η γάτα "Χάτσικο" που περιμένει ένα χρόνο στο ίδιο σημείο τους ιδιοκτήτες της!

Την εγκατέλειψαν κι εκείνη ακόμα τους περιμένει!

18 Αυγούστου 2019 15:53
Η γάτα

Μπορεί ο σκύλος να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά και οι γάτες μένουν πιστές στα αφεντικά τους.. Μια ιστορία που θα σας θυμίσει εκείνη του Χάτσικο είναι και αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω! Η γάτα που θα δείτε περιμένει ένα χρόνο στο ίδιο σημείο τους ιδιοκτήτες της!

Συνήθως ακούμε και διαβάζουμε για σκύλους που περιμένουν μάταια τους ιδιοκτήτες τους στο σημείο που αυτοί τους εγκατέλειψαν. Αυτή τη φορά, θύμα της ανθρώπινης αδιαφορίας έπεσε μια πανέμορφη και αρχοντική γάτα. Δείτε ακόμα: H απεγνωσμένη προσπάθεια μιας γάτας να πιάσει ψάρι σε παγωμένη λίμνη έγινε viral! (Video)

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της όταν αυτοί μετακόμισαν. Όπως μάλιστα αποκάλυψαν κάτοικοι περιοχής στη Ρωσία, από όπου και η φωτογραφία, στον άνθρωπο που ζήτησε πληροφορίες στο VKontakte (ρωσική έκδοση του facebook), η γάτα έτρεξε να τους προλάβει όταν απομακρύνονταν με το αυτοκίνητο, αλλα...

Από τότε και για περίπου ένα χρόνο, παραμένει στο ίδιο σημείο και τους περιμένει. Αν μη τι άλλο έχει κάνει αρκετούς φίλους που την ταϊζουν σε καθημερινή βάση.

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα: Μπορείτε να καταλάβετε τι δείχνει η φωτογραφία;

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να καταλάβουν με την πρώτη ματιά τι ακριβώς απεικονίζει!

Το ερώτημα που τέθηκε είναι τι βλέπει κάποιος στη φωτογραφία με τους περισσότερους να απαντούν ότι πρόκειται για ένα κοράκι. Μια από τις ομορφότερες φωτογραφίες που έχουμε δει! Κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Εσείς τι βλέπετε;

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια μαύρη γάτα της οποίας η στάση την κάνει να μοιάζει με κοράκι. Αν αρχικά είδατε και εσείς ένα κοράκι, παρατηρήστε την καλύτερα...

Έγινε έτσι από βακτήριο που του μετέδωσε η γάτα του! Τι πρέπει να προσέχετε αν έχετε γάτα στο σπίτι!

Απίστευτο! Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή με αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω! Έγινε έτσι από βακτήριο που του μετέδωσε η γάτα του!

Ένας 68χρονος άνδρας από το Μιζούρι των ΗΠΑ πήγε σε κλινική πρωτοβάθμιας φροντίδας με ιστορικό μίας εβδομάδας συνεχούς πυρετού, ακολουθούμενη από 2 μήνες προοδευτικού, οδυνηρό οιδήματος στην δεξιά πλευρά του λαιμού του.

Περίπου δύο ημέρες πριν από την εμφάνιση των συμπτωμάτων του ασθενούς, η οικόσιτη γάτα του πέθανε από κάποια ασθένεια.

Ο κτηνίατρος, που την είχε εξετάσει, απεφάνθη ότι η γάτα είχε λευχαιμία αιλουροειδών και, χωρίς καμία εργαστηριακή εξέταση, την υπέβαλε σε θεραπεία με πρεδνιζόνη, την οποία χορήγησε στο κατοικίδιο ο ίδιος ο ασθενής.

Αδενική τουλαραιμία!
Η φυσική εξέταση του ασθενούς αποκάλυψε τρεις ερυθηματώδεις και ευαίσθητους λεμφαδένες. Το υπόλοιπο της φυσικής εξέτασης ήταν φυσιολογικό. Ο ορολογικός έλεγχος έδειξε ότι είχε μολυνθεί από το βακτήριο Francisella tularensis, το οποίο προκαλεί αδενική τουλαραιμία (Glandular Tularemia).

Η αδενική τουλαραιμία είναι ο δεύτερος πιο συνηθισμένος τύπος τουλαραιμίας μετά την αδενο-ελκώδη (Ulceroglandular Tularemia) μορφή. Επειδή η καλλιέργεια απαιτεί συνθήκες επιπέδου βιοασφάλειας 3, η διάγνωση συχνά επιβεβαιώνεται ορολογικά.

Οι οικόσιτες γάτες μπορούν να μολυνθούν μέσω της κατανάλωσης μολυσμένων θηραμάτων (π.χ. τρωκτικά, πτηνά κ.α.) και να μεταδώσουν τα βακτήρια στους ανθρώπους.

Ο ασθενής υποβλήθηκε σε θεραπεία με δοξυκυκλίνη για 4 εβδομάδες. Οι βλάβες βελτιώθηκαν εντός 5 ημερών και υποχώρησαν εντός 3 εβδομάδων.

Ο άντρας της έκανε φασαρία για τα σημάδια στον πισινό..Η αιτία όμως ήταν..

Ποιος μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο.. Σίγουρα όχι ο άντρας της που έβλεπε τα σημάδια και το μυαλό του ταξίδευε σε θεωρίες απιστίας. Αυτός ο γάτος τελικά θέλει πολύ ξύλο!

Και όμως μια γάτα μπορεί να τρομάξει μια αρκούδα... (Video)

Μπορεί να φαίνεται απίθανο αλλά τελικά δεν είναι... Στο παρακάτω βίντεο είναι φανερό ποιός έχει το πάνω χέρι... Στο δικό μας μυαλό ίσως είναι αδυναόητο να φοβάται μια τεράστια αρκούδα ένα μικρό γατάκι...αλλά δεν είναι! Περίεργοι είναι και οι φόβοι των γατών βέβαια...

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share