Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

Έκανε θεραπείες γονιμότητας από τότε που ήταν 21 ετών - Αυτό που έγινε όμως μερικά χρόνια μετά, της άλλαζε για πάντα τη ζωή!

Μια αληθινή ιστορία!

14 Αυγούστου 2019 10:22
Έκανε θεραπείες γονιμότητας από τότε που ήταν 21 ετών - Αυτό που έγινε όμως μερικά χρόνια μετά, της άλλαζε για πάντα τη ζωή!

Για κάποιες γυναίκες, η τεχνητή γονιμοποίηση είναι ο μόνος τρόπος να κάνουν παιδιά. Το 2009, η Natalie Suleman από την Καλιφόρνια πήρε την απόφαση να κάνει θεραπεία γονιμότητας. Αλλά σε αντίθεση με άλλες γυναίκες σε παρόμοια κατάσταση, ήταν ήδη μητέρα 6 παιδιών με τον ίδιο τρόπο και επίσης άνεργη.


Επειδή οι γιατροί ήθελαν να σιγουρέψουν πως η διαδικασία θα ήταν επιτυχής, της έβαλαν 12 γονιμοποιημένα ωάρια. Εκείνη, όχι μόνο έμεινε έγκυος, αλλά παρά τις προσδοκίες κυοφόρησε οκτάδυμα! Λόγω του μεγάλου αριθμού εμβρύων και του γεγονότος πως δεν ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση, οι φωτογραφίες της σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

undefined
Τώρα, η ανύπαντρη και άνεργη μητέρα θα έπρεπε να μεγαλώσει 14 παιδιά. Λογικό να σκέφτεστε πως δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει. Για να τα βγάλει πέρα, μπήκε στον χώρο της βιομηχανίας του πopvό και δούλευε επίσης σαν χορεύτρια. Όπως και πολλές άλλες γυναίκες στον χώρο, ξεκίνησε να παίρνει ηρεμιστικά για να μουδιάσει τον εαυτό της και να μην νιώθει την ζοφερή πραγματικότητα

Αλλά τον Μάρτιο του 2013, αποφάσισε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στη ζωή της. Έπιασε μία από τις κόρες της, που ήταν μόλις 10, να δοκιμάζει κάποια από τα ρούχα της και να περπατάει στο σπίτι με ψηλοτάκουνα.


Η Natalie ντρέπεται τόσο πολύ για το παρελθόν της που δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν. Έπρεπε να κάνει βήματα για να σώσει τον εαυτό της και να προσφέρει στα παιδιά της μία καλύτερη ζωή.

Σήμερα, η Natalie δουλεύει σαν σύμβουλος οικογενειών, είναι ακόμα ανύπαντρη και δεν νομίζει αυτό να αλλάξει. “Είμαι παντρεμένη στην οικογένεια και τα παιδιά μου και δεν έχω χρόνο για κάποιον άγνωστο,’είπε.

Η μητέρα των 14 φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω το παρελθόν, θέλει να γίνει το παράδειγμα για τα παιδιά της και να τους δείξει πως παρά τα λάθη, είναι πάντα πιθανό να χτίσεις ένα νέο μέλλον.

Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομερό!

Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομερό!

Είναι απίστευτο αυτό που πέρασε μια νεαρή κοπέλα! Στην προσπάθεια της να μείνει έγκυος έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης αλλά τίποτα! Και τότε ανακάλυψε κάτι φοβερό! Φοβερή ιστορία: Λίγες μέρες πριν πεθάνει ζήτησε από τη μαμά του μια τελευταία χάρη...

Η Louise ήταν 25 ετών όταν άρχισε να νιώθει τρομερούς πόνους στο κάτω μέρος της κοιλιάς της. Όταν παρατήρησε ασυνήθιστη αιμορραγία μεταξύ των περιόδων της, ο σύζυγός της την ενθάρρυνε να επισκεφθεί τον γιατρό της. Για να είναι σίγουρη, η Louise πήρε ένα τεστ εγκυμοσύνης πριν το ραντεβού της, αλλά βγήκε αρνητικό. Στο γιατρό, της ζήτησαν να κάνει ένα ακόμη τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε ξανά αρνητικό.

Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομερό!

Όμως τα συμπτώματά της γίνονταν όλο και χειρότερα. Πόνοι στην πλάτη, συχνοουρία, απώλεια όρεξης. Η Louise πήρε και τρίτο τεστ, το οποίο βγήκε επίσης αρνητικό. Οι γιατροί μπερδεύτηκαν, δεν ήξεραν τι να υποθέσουν. Επέμεναν να συνεχίσει η Louise τα τεστ εγκυμοσύνης καθώς προσπαθούσαν να βρουν τι προκαλούσε το φούσκωμα και τη δυσφορία της. Ένας από τους γιατρούς είπε, «Υπάρχει σίγουρα κάτι εκεί μέσα». Εντέλει, οι γιατροί έβαλαν τη Louise να κάνει επτά τεστ εγκυμοσύνης στο σύνολο. Η Louise, παρ’ όλα αυτά, ήταν πεπεισμένη πως τα συμπτώματά της δεν είχαν να κάνουν σε καμιά περίπτωση με εγκυμοσύνη. Δεν σταμάτησε όμως, συνέχισε με μεγάλη υπομονή μέχρι να πάρει απαντήσεις.

Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομερό!

Τελικά, ένα υπερηχογράφημα έδειξε κάτι που οι γιατροί αρχικά θεώρησαν πως ήταν μια καλοήθης κύστη. Η βιοψία όμως αποκάλυψε τη σοκαριστική αλήθεια. Η Louise είχε ανώριμο τεράτωμα βαθμού δύο, ένα σπάνιο είδος καρκίνου των ωοθηκών, το οποίο κατέλαβε ολόκληρο το στομάχι και πίεζε τα όργανά της. Αυτά τα σπάνια καρκινικά κύτταρα συχνά εντοπίζονται σε κορίτσια και νεαρές γυναίκες μεταξύ 20 με 25 ετών. Ο τεράστιος όγκος της Louise ήταν ξεφουσκωμένος και έτσι οι γιατροί θα μπορούσαν να τον αφαιρέσουν, καθώς και την ωοθήκη και τη σάλπιγγά της. Ευτυχώς, το τεσσάρων ωρών χειρουργείο στέφθηκε με επιτυχία και δεν επηρέασε τη γονιμότητά της.

Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομερό!

Ο Καθηγητής Hani Gabra, Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Δράσης για τον Καρκίνο των Ωοθηκών, λέει, «Τα συμπτώματα του φουσκώματος ή ενός εξογκώματος στο στομάχι μπορεί να είναι απολύτως λανθασμένα για εγκυμοσύνη, αλλά μπορούν να είναι επίσης ένας όγκος ή πολλά άλλα πράγματα. Έτσι μετά από ένα ή δυο αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης πρέπει να εξεταστείτε για οτιδήποτε άλλο». Η περιπέτεια της Louise είναι ένα μάθημα για κάθε γυναίκα. Πρέπει να επιμένουμε όταν νιώθουμε πως κάτι δεν πάει καλά και να το ψάχνουμε μέχρι να πάρουμε τελικά απάντηση. Ελπίζει πως το επόμενο τεστ εγκυμοσύνης που θα κάνει θα είναι θετικό.

Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομερό!

Η Louise ήταν 25 ετών όταν άρχισε να νιώθει τρομερούς πόνους στο κάτω μέρος της κοιλιάς της και ασυνήθιστη αιμορραγία μεταξύ των περιόδων της. Πήρε ένα τεστ εγκυμοσύνης αλλά βγήκε αρνητικό. Τα συμπτώματά της γίνονταν όλο και χειρότερα.

Στο γιατρό, της ζήτησαν να κάνει ένα ακόμη τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε ξανά αρνητικό. Η Louise άρχισε να έχει πόνους στην πλάτη, συχνοουρία και απώλεια όρεξης. Οι γιατροί επέμεναν να συνεχίσει η Louise τα τεστ εγκυμοσύνης.

Εντέλει, οι γιατροί έβαλαν τη Louise να κάνει επτά τεστ εγκυμοσύνης στο σύνολο. Η Louise, παρ’ όλα αυτά, ήταν πεπεισμένη πως τα συμπτώματά της δεν είχαν να κάνουν σε καμιά περίπτωση με εγκυμοσύνη. Δεν σταμάτησε όμως, συνέχισε με μεγάλη υπομονή μέχρι να πάρει απαντήσεις

Τελικά, η βιοψία αποκάλυψε τη σοκαριστική αλήθεια. Η Louise είχε ανώριμο τεράτωμα βαθμού δύο , ένα σπάνιο είδος καρκίνου των ωοθηκών. Ο τεράστιος όγκος της Louise ήταν ξεφουσκωμένος και έτσι οι γιατροί θα μπορούσαν να τον αφαιρέσουν, καθώς και την ωοθήκη και τη σάλπιγγά της. Ευτυχώς, το τεσσάρων ωρών χειρουργείο στέφθηκε με επιτυχία και δεν επηρέασε τη γονιμότητά της.

Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομερό!

Αυτά τα σπάνια καρκινικά κύτταρα συχνά εντοπίζονται σε κορίτσια και νεαρές γυναίκες μεταξύ 20 με 25 ετών. Ο Καθηγητής Hani Gabra, Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Δράσης για τον Καρκίνο των Ωοθηκών, λέει, «Τα συμπτώματα του φουσκώματος ή ενός εξογκώματος στο στομάχι μπορεί να είναι απολύτως λανθασμένα για εγκυμοσύνη, αλλά μπορούν να είναι επίσης ένας όγκος ή πολλά άλλα πράγματα. Έτσι μετά από ένα ή δυο αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης πρέπει να εξεταστείτε για οτιδήποτε άλλο.»

Η περιπέτεια της Louise είναι ένα μάθημα για κάθε γυναίκα. Πρέπει να επιμένουμε όταν νιώθουμε πως κάτι δεν πάει καλά και να το ψάχνουμε μέχρι να πάρουμε τελικά απάντηση. Η Louise και ο σύζυγός της έχοντας αφήσει πίσω τους αυτόν τον εφιάλτη, ελπίζουν πως το επόμενο τεστ εγκυμοσύνης που θα κάνει θα είναι θετικό.

Η ιστορία αυτή μπορεί να βοηθήσει να σωθούν ζωές και είναι κάτι που πρέπει να διαβάσουν όλες οι γυναίκες!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share