Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Λίγες μέρες πριν πεθάνει ζήτησε από τη μαμά του μια τελευταία χάρη...

Σήμερα είναι ευτυχισμένος στον παράδεισο...

10 Αυγούστου 2019 11:45
Λίγες μέρες πριν πεθάνει ζήτησε από τη μαμά του μια τελευταία χάρη...

Η ιστορία του Keith Burkett έχει αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου. Ο 12χρονος από το Οχάιο πάλευε για 6 χρόνια με τον καρκίνο και ήταν γνωστός για το κουράγιο του. Να σας θυμίσουμε την ηρωική μάνα που λίγο πριν ξεψυχήσει έσωσε με την τελευταία της πνοή το μωρό της...

Ο Keith έγινε πρωτοσέλιδο τον Οκτώβριο όταν η κοινότητά του αφιέρωσε την 21η Οκτωβρίου σε εκείνον.

Λίγες μέρες πριν πεθάνει, ζήτησε από τη μαμά του μια τελευταία χάρη...

Αλλά ο Keith, που δεχόταν ιατρική βοήθεια στο σπίτι, ήθελε κάτι από την μητέρα και καλύτερη φίλη του, Taylore:

«Μαμά, θέλω να σε συνοδεύσω στον γάμο σου πριν πεθάνω.»

Παρόλο που η Taylore είχε ήδη κάνει πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της και η οικογένεια δεν είχε αρκετά χρήματα για έναν ακόμα γάμο, ήταν 100% αποφασισμένη να του πραγματοποιήσει την επιθυμία.

Χάρη σε δωρεές, η οικογένεια μάζεψε $3,500 μέσα σε λίγες μέρες και γρήγορα οργανώθηκε ο γάμος.

Λίγες μέρες πριν πεθάνει, ζήτησε από τη μαμά του μια τελευταία χάρη...

Ωστόσο, η υγεία του Keith χειροτέρευε γρήγορα και η Taylore ήξερε πως ότι σχέδια είχαν κάνει θα έπρεπε να τα προσαρμόσουν σε μεγάλο βαθμό.

Στο βίντεο που θα δείτε, ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε από την μικρή αλλά όμορφη τελετή που έγινε στις 9 Νοεμβρίου 2018.

Τρεις μέρες μετά, οι ακόλουθοι του έμαθαν πως είχε υποκύψει στον καρκίνο.

Ξύπνησε και το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές... Μετά από πέντε μέρες έμαθε την πικρή αλήθεια…

Συγκλονιστική είναι η ιστορία μίας 37χρονης γυναίκας από το Σραπσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία, μετά από μία νυχτερινή έξοδο, ξύπνησε γεμάτη μυστηριώδεις, τεράστιους μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα της.

Η Θία Ουίλσον ξύπνησε και διαπίστωσε πως το σώμα της ήταν καλυμμένο με ανησυχητικά πολλές και μεγάλες μελανιές. Να σας θυμίσουμε μια παρόμοια ιστορία με ένα παιδί!

 Όταν ξύπνησε, όλο το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές! Μετά από πέντε μέρες έμαθε την θλιβερή αλήθεια…

Η 37χρονη είχε περάσει μία βραδιά με φίλους αλλά γύρισε στο σπίτι της νηφάλια: Δεν είχε πιει, δεν είχε πέσει, δεν είχε χτυπηθεί από κάποιον ή με κάποιον τρόπο. Τα μωβ/κίτρινα σημάδια πάνω στο σώμα της ήταν ανεξήγητα

Όταν η νεαρή γυναίκα διαπίστωσε πως οι μώλωπες δεν είχαν υποχωρήσει μετά την τέταρτη ημέρα από την εμφάνισή τους, πήγε σε γιατρό. Στην αρχή, ο γιατρός κατέληξε πως επρόκειτο για μία διαταραχή αιμοπεταλίων, διαβεβαιώνοντάς τη, μάλιστα, πως δεν είχε λόγο να ανησυχεί. Ωστόσο, ευτυχώς, την έστειλε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και βιοψία Όταν ξύπνησε, όλο το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές! Μετά από πέντε μέρες έμαθε την θλιβερή αλήθεια…

Λίγο αργότερα, παρότι είχε επαναπαυθεί από τα λόγια του γιατρού, αν και εξακολουθούσε να αισθάνεται ανεξήγητα έντονη κόπωση, η γυναίκα βρέθηκε ενώπιον της σοκαριστικής αλήθειας: Έπασχε από μία τόσο σπάνια όσο και επιθετική μορφή λευχαιμίας, την οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία – μία σπάνια μορφή καρκίνου του αίματος που εμφανίζεται σε μόλις 100 ανθρώπους ετησίως.

 Όταν ξύπνησε, όλο το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές! Μετά από πέντε μέρες έμαθε την θλιβερή αλήθεια…

Αμέσως, η 37χρονη μπήκε σε δωμάτιο απομόνωσης για εντατική χημειοθεραπεία τεσσάρων κύκλων, η οποία – ως εκ θαύματος – απέδωσε καρπούς.

Έξι μήνες μετά, ο καρκίνος έχει υποχωρήσει. Όπως λέει, η όλη περιπέτεια ήταν ένα τεράστιο σοκ για την ίδια. Παραδέχεται πως τον τελευταίο καιρό αισθανόταν ατονία, ωστόσο, ουδέποτε είχε περάσει από το μυαλό της πως έπασχε από κάτι τέτοιο.

 Όταν ξύπνησε, όλο το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές! Μετά από πέντε μέρες έμαθε την θλιβερή αλήθεια…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share