Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Ιερουσαλήμ: Η εμφάνιση αλεπούδων ζωντανεύει μια παλιά προφητεία!

Τι ακριβώς έχει συμβεί;

11 Αυγούστου 2019 18:49
Συναγερμός στην Ιερουσαλήμ: Η εμφάνιση αλεπούδων ζωντανεύει μια παλιά προφητεία!

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι παρατηρητές προφητειών μετά την εμφάνιση αλεπούδων στο Όρος του Ναού της Ιερουσαλήμ, που πιθανόν προοιωνίζονται την έγερση Εβραϊκού Ναού σύμφωνα με τις παλιές προφητείες. Βρήκαν ένα μυστηριώδες πλάσμα βουτηγμένο στη λάσπη. Όταν το καθάρισαν και είδαν τι ήταν, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν…

Οι αλεπούδες εμφανίστηκαν πριν την ημέρα νηστείας του Tisha B’av, που ξεκινά στις 10 Αυγούστου και μνημονεύει την καταστροφή των δύο ναών στην Ιερουσαλήμ, από τους Βαβυλώνιους και αργότερα τους Ρωμαίους.

«Κανείς δεν μπορεί να μην κλάψει μπροστά στην εκπλήρωση της προφητείας ότι “αλεπούδες θα προχωρήσουν σε αυτόν”» αναφέρει ο Σμιούελ Ραμπίνοβιτς, ραβίνος στο Δυτικό Τείχο και τους ιερούς τόπους. Αναφερόταν στο Βιβλίο των Θρήνων, σε εδάφιο που λέει την ιστορία της καταστροφής του πρώτου ναού από τους Βαβυλώνιους και την προφητεία ότι το σημείο κάποια μέρα θα κατοικηθεί από αλεπούδες.

Το συγκεκριμένο εδάφιο συνδέεται με την προφητεία του Προφήτη Ζαχαρία όπως εξηγείται από το Ταλμούδ ότι ο ναός κάποια μέρα θα ξαναχτιστεί.

«Μέχρι την εκπλήρωση της προφητείας του Ουριά για την καταστροφή της πόλης, φοβόμουν ότι η προφητεία του Ζαχαρία δεν θα εκπληρωνόταν καθώς οι δύο αυτές συνδέονται» διαβάζει.

Η ομάδα των περίπου 12 αλεπούδων εθεάθη στα νότιο-δυτικά του δυτικού Τείχους πριν μερικές ημέρες. Πρόκειται για τη μόνο τμήμα του Δεύτερου Εβραϊκού Ναού που παραμένει έως σήμερα. Το Βιβλίο των Θρήνων (Book of Lamentations) διαβάζεται παραδοσιακά εν όψει της νηστείας.

Το Όρος των Ναών είναι από τα πιο ιερά σημεία της Ιερουσαλήμ και επίκεντρο για Εβραίους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους.

"Οι πτωχοί θα πεθάνουν": Ανατριχιάζει η προφητεία του Πατροκοσμά!

Τι γνώριζαν οι άγιοι γέροντες και προσπάθησαν να μας προειδοποιήσουν; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια, όταν μελετά τις προφητείες. Ωστόσο, ανατρέχοντας κανείς στα λόγια του Πατροκοσμά, δε μπορεί παρά ν’ αναγνωρίσει τα όσα συμβαίνουν στους καιρούς μας! Θα ανατριχιάσετε μόλις διαβάσετε τι λέει! "Οι πτωχοί θα πεθάνουν..."

Πολλές διηγήσεις, ακόμη περισσότερα τα περιστατικά που έχουνε μαθευτεί, καταμαρτυρούν τον χαρισματικό Πατροκοσμά ως σύγχρονη μορφή της εκκλησίας που θέλησε με τις προφητείες του να μας ειδοποιήσει γι αυτά που έρχονται. Διαβάστε επίσης την ανατριχιαστική προφητεία για τον τρίτο πόλεμο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share