Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Πονούσε δέκα χρόνια αλλά δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στο έντερό της!

Αδιανόητο!

8 Αυγούστου 2019 17:31
Πονούσε δέκα χρόνια αλλά δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στο έντερό της!

Μία γυναίκα στην Κίνα υπέφερε από πόνους στο στομάχι για περισσότερα από 10 χρόνια. Ξύπνησε και το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές... Μετά από πέντε μέρες έμαθε την πικρή αλήθεια…

Η 41χρονη γυναίκα είχε επισκεφθεί αρκετούς γιατρούς για να ανακαλύψει την αιτία του πόνου της η οποία όμως έμεινε αδιευκρίνιστη μέχρι το χειρουργείο. Εκεί οι γιατροί ανακάλυψαν πως υπεύθυνος ήταν ένας παρασιτικός σκώληκας, μήκους σχεδόν 30 εκατοστών, στο έντερό της.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου», δήλωσε ο Δρ. Li Juan, ο χειρουργός της γυναίκας. «Το έντερό της είχε τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του παράσιτου αλλά εξακολουθούσε να είναι μία τεράστια έκπληξη το να δω αυτή την περίπτωση με τα ίδια μου τα μάτια».

Μετά την πραγματοποίηση περισσότερων εξετάσεων ο Δρ. Juan βρήκε ότι η γυναίκα έπασχε από ασκαρίαση, μία παρασιτική μόλυνση που συμβαίνει όταν ένας άνθρωπος καταναλώσει φαγητό ή νερό μολυσμένο από αυγά παρασίτων.

Αν και ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον Δρ. Juan να εντοπίσει πώς μολύνθηκε η γυναίκα, είναι πιθανό να έφαγε κάτι που δεν είχε πλυθεί επαρκώς ή να ήπιε νερό που περιείχε αυγά παρασίτων, τα οποία είναι μικρά και μη ορατά. Ακολούθως κατά πάσα πιθανότητα, ο παρασιτικός σκώληκας μπόρεσε να μεγαλώσει εντός του εντέρου της.

Συνήθως η ασκαρίαση δεν έχει συμπτώματα αλλά σε περίπτωση που εκδηλωθούν συχνά περιλαμβάνουν τον πόνο στο στομάχι, καθώς και τον βήχα.

Κάποιες φορές, ένας άνθρωπος που έχει μολυνθεί είναι πιθανό να αποβάλει το παράσιτο είτε μέσω των κοπράνων είτε μέσω βήχα.

Τις περισσότερες φορές οι μολύνσεις από παράσιτα δεν προκαλούν προβλήματα υγείας. Το πλύσιμο των χεριών και o καλός καθαρισμός των τροφίμων μπορεί να αποτρέψει τη διασπορά των παρασιτικών μολύνσεων.

Απίστευτο: Ήταν παγιδευμένος επί 3 μέρες σε βυθισμένο πλοίο και βγήκε ζωντανός!

Απίστευτο: Ήταν παγιδευμένος επί 3 μέρες σε βυθισμένο πλοίο και βγήκε ζωντανός!

Ένας 29χρονος μάγειρας πλοίου, ο Χάρισον Οκέν από τη Νιγηρία ήταν ο μόνος που επέζησε από τους 12 άνδρες του πληρώματος όταν το πλοίο βυθίστηκε.

Ο 29χρονος παγιδεύτηκε επί περίπου τρεις μέρες στο βυθισμένο πλοίο 30 μέτρα κάτω στον Ατλαντικό ωκεανό μέχρι που τον βρήκανε ζωντανό! Να σας θυμίσουμε το Βίντεο ντοκουμέντο: Τροχόσπιτο προσγειώνεται σε φέρι μποτ!

Ο άνδρας κατάφερε να παραμείνει ζωντανός χωρίς τροφή και νερό, περνώντας 60 ώρες μέχρι να τον βρουν σε ένα χώρο του πλοίου όπου είχε κενό αέρος.

Μάλιστα γλίτωσε την αφυδάτωση, πίνοντας κόκα κόλα που βρήκε στο πλοίο.

Η δραματική διάσωση του άνδρα που καταγράφηκε σε βίντεο έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Όταν το πλοίο άρχισε να βυθίζεται, ο άνδρας, ο οποίος φοράει μόνο το μποξεράκι του, παγιδεύτηκε ενώ πήγαινε το πρωί στη τουαλέτα.

Ένας δύτης βρίσκει αρχικά το χέρι του 29χρονου που τον είχε για νεκρό. Τότε διαπιστώνει ότι είναι ζωντανός και μετά την αρχική έκπληξη προσπαθεί να οργανώσει τη διάσωσή του. Έτσι έχει συνεχή επικοινωνία με γιατρό για να ανέλθει στην επιφάνεια σώος. Ο 29χρονος μετέβη σε ειδικό θάλαμο για λήψη υπερβαρικού οξυγόνου για να αποφύγει τη νόσο της αποσυμπίεσης, ενώ στον οργανισμό του είχε μεγάλη ποσότητα αζώτου και έπρεπε σταδιακά να ρίξουν τη πίεση.

"Ήμουν στο νερό χωρίς φως σκεπτόμενος ότι ήρθε το τέλος. Περίμενα το νερό να πλημμυρίσει το χώρο όπου βρισκόμουν αλλά τελικά δεν έγινε αυτό. Πείναγα τόσο πολύ αλλά κυρίως διψούσα τρομερά. Τρεις άνδρες ήταν μπροστά μου οι οποίοι παρασύρθηκαν πιο πέρα, και ήξερα πως ήταν νεκροί...Μύριζα τα πτώματα και άκουγα τα ψάρια να τους τρώνε....ήταν φρικιαστικό", είπε ο ίδιος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share