Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξύπνησε και το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές... Μετά από πέντε μέρες έμαθε την πικρή αλήθεια…

Συγκλονιστική ιστορία!

8 Αυγούστου 2019 13:05
Ξύπνησε και το κορμί της ήταν γεμάτο μελανιές... Μετά από πέντε μέρες έμαθε την πικρή αλήθεια…

Συγκλονιστική είναι η ιστορία μίας 37χρονης γυναίκας από το Σραπσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία, μετά από μία νυχτερινή έξοδο, ξύπνησε γεμάτη μυστηριώδεις, τεράστιους μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα της.

Η Θία Ουίλσον ξύπνησε και διαπίστωσε πως το σώμα της ήταν καλυμμένο με ανησυχητικά πολλές και μεγάλες μελανιές. Να σας θυμίσουμε μια παρόμοια ιστορία με ένα παιδί!

Η 37χρονη είχε περάσει μία βραδιά με φίλους αλλά γύρισε στο σπίτι της νηφάλια: Δεν είχε πιει, δεν είχε πέσει, δεν είχε χτυπηθεί από κάποιον ή με κάποιον τρόπο. Τα μωβ/κίτρινα σημάδια πάνω στο σώμα της ήταν ανεξήγητα

Όταν η νεαρή γυναίκα διαπίστωσε πως οι μώλωπες δεν είχαν υποχωρήσει μετά την τέταρτη ημέρα από την εμφάνισή τους, πήγε σε γιατρό. Στην αρχή, ο γιατρός κατέληξε πως επρόκειτο για μία διαταραχή αιμοπεταλίων, διαβεβαιώνοντάς τη, μάλιστα, πως δεν είχε λόγο να ανησυχεί. Ωστόσο, ευτυχώς, την έστειλε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και βιοψία

Λίγο αργότερα, παρότι είχε επαναπαυθεί από τα λόγια του γιατρού, αν και εξακολουθούσε να αισθάνεται ανεξήγητα έντονη κόπωση, η γυναίκα βρέθηκε ενώπιον της σοκαριστικής αλήθειας: Έπασχε από μία τόσο σπάνια όσο και επιθετική μορφή λευχαιμίας, την οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία – μία σπάνια μορφή καρκίνου του αίματος που εμφανίζεται σε μόλις 100 ανθρώπους ετησίως.

Αμέσως, η 37χρονη μπήκε σε δωμάτιο απομόνωσης για εντατική χημειοθεραπεία τεσσάρων κύκλων, η οποία – ως εκ θαύματος – απέδωσε καρπούς.

Έξι μήνες μετά, ο καρκίνος έχει υποχωρήσει. Όπως λέει, η όλη περιπέτεια ήταν ένα τεράστιο σοκ για την ίδια. Παραδέχεται πως τον τελευταίο καιρό αισθανόταν ατονία, ωστόσο, ουδέποτε είχε περάσει από το μυαλό της πως έπασχε από κάτι τέτοιο.

5χρονος καλεί την αστυνομία για να βρει τη μαμά του στον παράδεισο και το διαδίκτυο καταρρέει!

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας κάνει να κλαίτε όλο το βράδυ! 5χρονος καλεί την αστυνομία για να βρει τη μαμά του στον παράδεισο και το διαδίκτυο καταρρέει!

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα μπορούσε κανείς να περιγράψει με λόγια την εικόνα και ειδικά το συναίσθημα το οποίο σου προκαλεί.

Πώς να μιλήσεις και τι να πεις στη θέα ενός μικρού παιδιού να καλεί την Αστυνομία για να βρει τη μαμά του που τον άφησε μερικές ημέρες πριν για να πάει στο νοσοκομείο;

«Μείνε εδώ με τον αδερφό σου και να με περιμένετε», ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσε ο 5χρονος Jerry από τη μητέρα του. Και την περίμενε. Εκείνη όμως δεν γύρισε… Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, αυτή η μικρού μήκους ταινία της Kingston Technology έκανε τον γύρο του διαδικτύου και κοινοποιήθηκε εκατομμύρια φορές.

Παρότι μετρά αρκετούς μήνες κυκλοφορίας, κάποιες μέρες πριν έκανε και πάλι έντονη την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των ημερών και… γέμισε με δάκρυα τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων. Η υπόθεση θέλει τον μικρό Jerry να καλεί το 911 ζητώντας βοήθεια να βρει τη μαμά του που βρίσκεται πλέον στον Παράδεισο. «Θέλω απλά να μου δώσει μια αγκαλιά», αναφέρει. Και η συνέχεια είναι ανεπανάληπτη…

Ο Jerry χάρη στον αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν στην άλλη γραμμή θα κατάφερνε μετά από λίγο να βρει τη μαμά του. Με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο, ωστόσο.

Με φόντο τη μοναδική σχέση μητέρας και παιδιού, η παρούσα ταινία κατόρθωσε να καταρρακώσει όλους όσους πάτησαν το play.

Εντούτοις, κανείς δεν κατάφερε ούτε να τη δει μόνο μία φορά, ούτε να την ξεχάσει εύκολα…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share