Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε το μωράκι που δέχθηκε επίθεση από την ίδια του τη μάνα; Δείτε πως είναι σήμερα και θα δακρύσετε!

Οι φωτογραφίες που συγκλόνισαν όλο τον κόσμο...

1 Αυγούστου 2019 11:15
Θυμάστε το μωράκι που δέχθηκε επίθεση από την ίδια του τη μάνα; Δείτε πως είναι σήμερα και θα δακρύσετε!

Ήταν οι φωτογραφίες που συγκλόνισαν όλο τον κόσμο. Η 8 μηνών Evie McMahon έμεινε με μαύρα μάτια και πρησμένο πρόσωπο αφού την χτύπησε άγρια η μητέρα της με ένα σκεύος της κουζίνας.

Η Lorien Norman, τώρα 28, έφυγε ελεύθερη από το δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας με παρατήρηση και $500 πρόστιμο, παρά την βιαιότητα της επίθεσης ενάντια στην κόρη της, τον Οκτώβριο του 2016.

Τώρα, μερικές εβδομάδες αφού γιόρτασε τα 2α γενέθλιά της, ο πατέρας της Evie, Shane McMahon, είπε πως το κοριτσάκι του μόνο πρόσφατα άρχισε να να ανοίγεται. Τραγικό περιστατικό: μωρό 10 μηνών μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του!

«Είναι πολύ όμορφη και φανταστική. Έχει περάσει άλλος ένας χρόνος από την φρίκη και πρόσφατα άρχισε να ανοίγεται και να βγαίνει από το καβούκι της.»

«Ακόμα δεν έχει γίνει η ψυχολογική αξιολόγηση γιατί είναι πολύ μικρή, αλλά σωματικά είναι μια χαρά.»Ο McMahon είπε πως η κόρη του ακόμα στοιχειώνεται από την επίθεση και μαζεύεται και σηκώνει τα χέρια όποτε κάποιος πλησιάζει πολύ κοντά στο πρόσωπό της, αλλά σωματικά έχει αναρρώσει.

Η Norman είχε δηλώσει ένοχη για πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση αφού χτύπησε επανειλημμένα την Evie με ένα κουτάλι. Σοκαριστική ιστορία: Δηλητηρίαζε εσκεμμένα το μωρό της βάζοντας ισχυρά παυσίπονα στο μητρικό γάλα...

Παρόλο που η μέγιστη ποινή είναι τα 13 χρόνια, εκείνη δεν πήγε φυλακή αλλά υποχρεώθηκε να πληρώσει $500 ως πρόστιμο.

Ο McMahon τώρα θέλει να ξεκινήσει μία καμπάνια για να αλλάξουν οι ποινές για τις επιθέσεις σε παιδιά, αφού εξοργίστηκε με την ποινή που δόθηκε στην Norman.

Ξεκίνησε μία ηλεκτρονική αναφορά για να συγκεντρώσει υπογραφές και μέχρι τώρα έχει μαζέψει 340,000.

Στο δικαστήριο είχε ειπωθεί τον Οκτώβριο του 2016 πως η Norman είχε απειλήσει να ρίξει την κόρη της από το μπαλκόνι. Όταν έφτασε η αστυνομία βρήκαν το κορίτσι γεμάτο μελανιές και μετέφεραν μητέρα και κόρη στο νοσοκομείο.

Η Norman αρχικά ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε χτυπήσει όταν είχε πέσει στην παιδική χαρά αν και μετά παραδέχτηκε πως την είχε χτυπήσει η ίδια.

Koρίνα Τσοπέη: Πώς είναι σήμερα στα 73 της η Μις Υφήλιος του 1964!

Μπορεί να είναι πλέον 73 ετών αλλά συνεχίζει να είναι πανέμορφη και γεμάτη λάμψη με μια καλοσύνη να φαίνεται στο πλατύ χαμόγελό της. Πώς είναι σήμερα στα 73 της η Μις Υφήλιος του 1964;

Η Κορίνα Τσοπέη που ζει μόνιμα στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια, στέφθηκε Μις Υφήλιος το 1964 και από τότε έζησε μια όμορφη ζωή σαν μυθιστόρημα! Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μας πόσο έχει αλλάξει; Θυμάστε την Ελένη του “Ρετιρέ” - Δείτε πως είναι σήμερα 27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Η Κορίνα έζησε το απόλυτο παραμύθι αλλά και πολλές στεναχώριες στη ζωή της. Ο πρώτος της γάμος έγινε το 1968. Παντρεύτηκε τον πλαστικό χειρουργό Στίβεν Ζαξ. Η γνωριμία τους ενθουσιάσε τη νεαρή Κορίνα. Μέσα σε τρεις μήνες παντρεύτηκαν και έκαναν μαζί 3 γιους. Ωστόσο γρήγορα εκείνος άλλαξε και της ζήτησε διαζύγιο.

Μάταια η Κορίνα προσπάθησε να τον κρατήσει κοντά της να μην χαλάσουν το γάμο τους… Εκείνος έφυγε και ήταν ο χωρισμός από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Μετά όμως γνώρισε τον δεύτερο άντρα της κινηματογραφικό και θεατρικό μάνατζερ Φρέντι Φιλντς με τον οποίο έζησε ευτυχισμένη μέχρι το θάνατό του το 2007. Τώρα είναι μια όμορφη και πολύ ευτυχισμένη γιαγιά!

Η Κορίνα ζει μόνιμα στην Αμερική αλλά επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα. Αυτές τις ημέρες ήρθε για τις γιορτές στην Αθήνα και βρέθηκε στο σπίτι του βετεράνο δημοσιογράφο του κοσμικού ρεπορτάζ Δημήτρη Λυμπερόπουλου όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί. Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος έχει ζήσει τις πιο μεγάλες στιγμές του κοσμικού ρεπορτάζ και γνώρισε διασημότητες όπως η Γκρέις Κέλλυ, ο Ωνάσης και πολλούς πολλούς άλλους

«Και πως πέρασαν οι γιορτές…
σαν την επίσκεψη ενός προσώπου στη μοναξιά μου που έφερε αναμνήσεις και νοσταλγία… Και να έχουν φύγει χρόνια, γεγονότα, άνθρωποι και μείναμε εμείς να θυμόμαστε… Και μιά ακόμη φωτογραφία, απίστευτο γιά μένα ότι έφτασα σε μιά ηλικία που με θαυμάζουν ή με λυπούνται… Και εσείς εδώ που ίσως με βαρiόσαστε με τις αναρτήσεις μου…

Αχ ρε Κορινάκι, έχω εδώ μιά λίστα με δεκάδες διασημότητες που γνωρίσαμε στη ζωή μας – έπρεπε να μπούμε στο Γκίνες»…έγραψε ο δημοσιογράφος κάτω από τις φωτογραφίες τους χαρούμενος για την επίσκεψη της Κορίνας

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος με την Κορίνα Τσοπέη και την Ρίκα Διαλυνά πολλά χρόνια πριν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share