Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Θυμάστε την μητέρα που είχε “λιώσει” από τα ναρκωτικά και της πήραν το παιδί; Δείτε πως είναι σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Η ιστορία της έχει γίνει viral!

28 Ιουλίου 2019 12:07
Θυμάστε την μητέρα που είχε “λιώσει” από τα ναρκωτικά και της πήραν το παιδί; Δείτε πως είναι σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Θυμάστε την μητέρα που είχε “λιώσει” από τα ναρκωτικά και της πήραν το παιδί; Δείτε πως είναι σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας! Η ιστορία της έχει γίνει viral!

Μία μητέρα που έχει σταματήσει τα ναρκωτικά ανέβασε φωτογραφίες πριν και μετά για να προειδοποιήσει άλλους για τους κίνδυνους των εθισμών. Να σας θυμίσουμε: 19χρονος πέθανε με τον πιο άδικο τρόπο - Σήμερα η μητέρα του προειδοποιεί όλα τα νέα παιδιά για αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο!

Η Melissa Lee Matos από την Δυτική Virginia μοιράστηκε φωτογραφίες που την δείχνουν στα χειρότερα της λέγοντας πως είναι καθαρή για πάνω από έναν χρόνο και πέντε μήνες.

Ιστορία ναρκωτικά

“Αυτό έβλεπαν οι συγγενείς και οι φίλοι μου όταν έφευγα από το σπίτι σε σπάνιες περιπτώσεις. Ήμουν ΆΡΡΩΣΤΗ. ΠΕΘΑΙΝΑ. Είχα φτάσει σε σημείο που δεν περίμενα να αναρρώσω.”

Οι εικόνες την δείχνουν να παλεύει να κρατήσει ανοιχτό το στόμα της και να έχει σημάδια στο πρόσωπο.

“Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να φανταστώ την ζωή χωρίς να κάνω την χρήση ουσιών. Ήθελα απλά να πεθάνω. Δεν μπορούσα να καταλάβω σε τι κατάσταση είχα φτάσει.”

“Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με εθισμούς, αυτή είναι η έκκληση μου προς τα εσάς. Κοιτάξτε αυτές τις εικόνες. Τις εικόνες ενός νεκρού κοριτσιού. Ενός κοριτσιού που έδινε ότι είχε για να ξεχάσει τα παιδιά της και να κοιμάται στο πάτωμα της τουαλέτας. Ενός κοριτσιού που ήταν τόσο άρρωστο που δεν περίμενε να βρει τρόπο να σωθεί, μέχρι που το έκανε.”

Ιστορία ναρκωτικά

“Εάν το διαβάζετε αυτό και περνάτε τον ίδιο πόνο που περνούσα, σας παρακαλώ να ζητήσετε βοήθεια. Πέθανα περισσότερες από μία φορές. Τώρα όμως έχω βρει νέα νόημα. Σας το υπόσχομαι, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ. Υπάρχει σωτηρία. Υπάρχει ελευθερία και ηρεμία και την αξίζετε. Σας παρακαλώ, ζητήστε βοήθεια. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε άλλο. Δεν είστε μόνοι. Απλά ζητήστε βοήθεια.”

Λίγες μέρες μετά το αρχικό της μήνυμα, η Matos απάντησε σε όσους την κατέκριναν επειδή μοιράστηκε την ιστορία της, λέγοντας πως είναι πολύ απασχολημένη με το να βοηθάει άλλους.

Την έβαλαν να κάνει εξετάσεις ούρων για να δουν αν παίρνει ναρκωτικά, μόλις είδε η μητέρα της τα αποτελέσματα, πάγωσε!

Οι γονείς μας έχουν τις καλύτερες προθέσεις, αλλά μερικές φορές το παρακάνουν άθελά τους. Μερικές φορές, μπορεί να συνειδητοποιήσουν και τότε βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους, για να πούνε συγγνώμη. Η μητέρα αυτής της ιστορίας το έδειξε έμπρακτα με μια τούρτα, και πιο συγκεκριμένα με το μήνυμα που ήταν γραμμένο πάνω της.

Η Rachel Gelmis έπρεπε να κάνει ένα τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στο σχολείο της, και τα αποτελέσματα θα στέλνονταν στη συνέχεια στους γονείς. Ήξερε ότι δεν είχε να ανησυχεί, αλλά όταν επέστρεψε σπίτι την ίδια μέρα, η μητέρα της είχε άλλη άποψη.

undefined

Αν και οι γονείς της ακόμα δε το ήξεραν, το σχολείο κατά λάθος έστειλε λάθος αποτελέσματα, και τα πράγματα ξέφυγαν.

"Την περασμένη εβδομάδα, μου έκαναν τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο σχολείο. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα τέτοιες εξετάσεις, και ήξερα ότι ήμουν καθαρή, φυσικά. Ωστόσο, όταν ήρθαν τα αποτελέσματα, μου είπαν ότι είχα ίχνη από THC, κοκαΐνη, ηρωΐνη, μεθαμφεταμίνη, βενζοδιαζεπίνες και βαρβιτουρικά στον οργανισμό μου.

Ήξερα ότι αυτό δεν ίσχυε. Η μητέρα από την άλλη μεριά, το πίστεψε. Μερικές ώρες αργότερα, το σχολείο επικοινώνησε με τη μητέρα μου και της είπαν ότι έγινε κάποιο λάθος και ήμουν αρνητική σε όλες αυτές τις ουσίες. Έτσι, για να μου απολογηθεί, η αγαπητή μητέρα μου μου έφτιαξε μια τούρτα. Σε συγχωρώ. Τέλος."

Οι γονείς της ήταν έξαλλοι και τρομοκρατημένοι, και η μητέρα της άρχισε να ψάχνει κέντρα απεξάρτησης στη περιοχή!

Η Rachel ζήτησε από τη μητέρα της να απολογηθεί που αμφέβαλλε για την ίδια, φτιάχνοντάς της μια τούρτα. Η μητέρα της έγραψε το παρακάτω μήνυμα πάνω στην τούρτα: «Συγγνώμη που πιστέψαμε ότι κάνεις μεθαμφεταμίνη… και κοκαΐνη και χασίς και ηρωΐνη.»

Η Rachel πλέον σπουδάζει Πληροφορική στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, και αναφέρει ότι πλέον γελάνε όταν θυμούνται αυτό το περιστατικό!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share