Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γαμπρός πέφτει στο ποτάμι μόλις είδε πόσο άσχημη ήταν η νύφη που του προξένευαν!

Δεν το άντεξε...

25 Ιουλίου 2019 10:56
Γαμπρός πέφτει στο ποτάμι μόλις είδε πόσο άσχημη ήταν η νύφη που του προξένευαν!

Τα προξενιά είναι αρκετά συνηθισμένα ακόμα και σήμερα. Σε κάποιους πολιτισμούς αυτή η παράδοση εξακολουθεί να υφίσταται και θεωρείται επιτακτική ανάγκη για τους γαμπρούς και τις νύφες να παντρευτούν αυτόν που θα εγκρίνει η οικογένειά τους. Αν και η συγκεκριμένη παράδοση είναι σεβαστή, σίγουρα είναι λάθος να παντρευτείς κάποιον, που δεν αγαπάς. Το παρακάτω παράδειγμα το αποδεικνύει περίτρανα.

Ο 33χρονος Κάνγκ Χου μετά από προτροπή των γονιών του έπρεπε να παντρευτεί την 30χρονη Να Σουνγκ. Κατά την διάρκεια της τελετής, ο γαμπρός εξέπληξε όλους τους παρευρισκομένους, όταν έφυγε τρέχοντας από τον χώρο που γινόταν το μυστήριο, επειδή η νύφη ήταν πολύ άσχημη και «θα έκανε κακό στην εικόνα του.»

Ο γαμπρός έπεσε στο ποτάμι, όταν είδε, ότι η κοπέλα που θα παντρευόταν μέσω προξενιού ήταν πολύ άσχημη.

Ένας φίλος του γαμπρού υποστήριξε, ότι έχει πολύ συγκεκριμένο γούστο στις γυναίκες και τον ανάγκασαν να προχωρήσει σε αυτόν τον γάμο. «Ήταν μια πολύ άβολη στιγμή για όλους. Η νύφη ήταν συντετριμμένη και η οικογένειά της οργισμένη. Η οικογένεια του ίδιου ήταν επίσης θυμωμένη και εμείς οι φίλοι του νιώθαμε ντροπή»,
αναφέρει ο Παλ Τσανγκ Γουάνγκ.
Απίστευτο: 11 Φωτογραφίες γυναικών πριν και μετά το νυφικό μακιγιάζ. Η 4η κοπέλα απλά μεταμορφώθηκε!


Αναστατώθηκε, όταν έφτασε στον χώρο της τελετής και είδε πόσο άσχημη ήταν η νύφη.
Ο Κανγκ εθεάθη να περπατάει κατά μήκος της όχθης του ποταμού ώρες μετά το συμβάν πριν πέσει, θέλοντας να δώσει τέρμα στην ζωή του. Οι περιστατικοί κάλεσαν την αστυνομία. Ο Κιάν Τσούι, ο οποίος τράβηξε την φωτογραφία, ανέφερε:


«Ήταν ντυμένος και επέπλεε μπρούμυτα στο νερό. Ήταν αναίσθητος και νόμιζα, ότι είχε πεθάνει. Όταν έφτασε η αστυνομία, ένας από αυτούς πήδηξε στο νερό και τον τράβηξε έξω μαζί με την βοήθεια περαστικών, που έδεσαν ένα σκοινί γύρω από στήθος του και τον έσυραν στην ακτή. Του έσωσαν την ζωή.»

Ήταν μια πολύ άβολη στιγμή για όλους.
Ο Κανγκ μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όταν τον ρώτησαν, γιατί το έκανε, απάντησε: «Νιώθω άσχημα για ό,τι έγινε, αλλά όταν την είδα, κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα και θα έκανε κακό στην εικόνα μου. Τον γάμο τον κανόνισαν οι γονείς μου και δεν μπορούσα να βρω κάποια άλλη λύση, εκτός από την αυτοκτονία.»


Οι διασώστες τον βρήκαν ντυμένο να επιπλέει στο νερό.
Ευτυχώς, η αστυνομία τον έσωσε πάνω στην ώρα.

Ο γαμπρός δεν κατάλαβε γιατί η νύφη στάθηκε ακίνητη! Μόλις την είδε να σηκώνει το χέρι της, ξέσπασε!

Ο γάμος είναι γενικά μια χαρούμενη περίσταση από μόνα τους, αλλά όταν συμβαίνουν χειρονομίες αγάπης, τους κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστούς.

Μια πανέμορφη νύφη με το όνομα Ελισάβετ, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό για το σύζυγό της, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Η ημέρα γάμου της Ελίζαμπεθ και του Σκοτ στις 27 Ιανουαρίου 2018, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός.

Καθώς η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή, που θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Scott είχε αρχίσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα έμεινε κωφός.

Καθώς η νύφη πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Christina Perri «A Thousand Years», άρχισε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από δύο χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, άρχισε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Μόλις ο Σκοτ συνειδητοποίησε τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη λέει ότι ο σύζυγός της έχει παρακολουθήσει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές μέχρι τώρα.

Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί πάνω από 400.000 φορές και το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share