Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Όταν ξύπνησα από την καισαρική είδα πως μου είχαν κόψει τα πόδια, δεν μπορούσα να πιστέψω τι έχει γίνει»

Απίστευτη ιστορία...

21 Ιουλίου 2019 13:27
«Όταν ξύπνησα από την καισαρική είδα πως μου είχαν κόψει τα πόδια, δεν μπορούσα να πιστέψω τι έχει γίνει»

Όταν αυτή η γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο ξύπνησε από μια καισαρική τομή ρουτίνας ανακάλυψε συγκλονισμένη ότι οι γιατροί είχαν ακρωτηριάσει τα πόδια της.

Η Ella Clarke ήταν έγκυος στην 36η εβδομάδα στο 8ο παιδί της όταν αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο λόγω αιμορραγίας. Οι γιατροί εκεί της ανέφεραν ότι το μωρό ήταν μια χαρά αλλά θα έπρεπε να κάνει μια καισαρική τομή για να το φέρει στη ζωή σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.


Όταν συνήλθε, αντί να υποδεχθεί το μωρό της, ενημερώθηκε ότι η ζωή της είχε αλλάξει για πάντα. «Θυμάμαι τη στιγμή. Νόμιζα ότι είχα ξυπνήσει από καισαρική τομή. Περίμενα το όμορφο κοριτσάκι μου να έρθει σε μένα. Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν σε κώμα. Αντ’ αυτού οι γιατροί μού είπαν ότι είχαν ακρωτηριάσει τα πόδια μου. Ήμουν ακόμη υπό την επήρεια του φαρμάκου» αναφέρει η ίδια.


Τώρα η γυναίκα που είναι μητέρα 8 παιδιών ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη δικαστική οδό εναντίον του νοσοκομείου το οποίο ζήτησε συγγνώμη. Η 31χρονη και ο σύζυγός της θεωρούν ότι ο ακρωτηριασμός θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί καθώς το προσωπικό, όπως παραδέχτηκε το νοσοκομείο, αμέλησε να ελέγχει τα πόδια της κάθε μία ώρα, ως όφειλε όταν μπήκε σε κώμα. Η κυκλοφορία του αίματος είχε σταματήσει και είχε μπει πλέον σε κίνδυνο η ζωή της σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δύο χειρουργοί προσπάθησαν να αναστρέψουν την κατάσταση αλλά ήταν αργά και έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Η οικογένεια προσπαθεί τώρα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, ιδιαίτερα για τα παιδιά και το ζευγάρι στρέφεται κατά του νοσοκομείου για να δικαιωθεί.

19χρονος πέθανε με τον πιο άδικο τρόπο - Σήμερα η μητέρα του προειδοποιεί όλα τα νέα παιδιά για αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο!

O 19χρονος, Connor Reid Eckhardt πριν έρθει αυτή η θανατηφόρα ασθένεια, ζούσε μία πολύ χαρούμενη ζωή. Ήταν ένας δραστήριος νέος που αγαπούσε την καθημερινότητά του και ζούσε μαζί με μία οικογένεια που τον λάτρευε.

Είχε μία πολύ καλή σχέση με τους γονείς και τις δύο μικρότερες αδερφές του, με τις οποίες περνούσε πολύ χρόνο.

Αλλά η καλή του τύχη θα τελείωνε εξαιτίας μίας λάθος επιλογής.

Μαζί με φίλους, πήρε το νόμιμο ναρκωτικό «Spice.» Πωλείται σε μικρές συσκευασίες που θυμίζουν γλυκά, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο. Περιέχει συνθετική μαριχουάνα.
Ο Connor έπεσε σε κώμα και έμεινε σε μηχανική υποστήριξη για 4 μέρες, αλλά η τύχη του είχε αποφασιστεί.

Μετά από αυτές τις 4 μέρες, ανακηρύχτηκε πως ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Η οικογένειά του έπρεπε να τον αποχαιρετήσει για μία τελευταία φορά.

Μετά, έκλεισαν την μηχανική υποστήριξη.

Οι γονείς του όμως δεν θέλουν ο θάνατός του να είναι μάταιος και θέλουν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για τους κινδύνους των νόμιμων ναρκωτικών.

Πάνω από όλα, θέλουν να γίνει παράνομη η πώληση του προϊόντος αυτού στις ΗΠΑ. Είναι σίγουροι πως ο γιος τους δεν θα το είχε δοκιμάσει εάν δεν ήταν τόσο εύκολο να το βρει.

Για τον Connor είναι πολύ αργά, αλλά μπορούν να σωθούν πολλές άλλες ζωές.

Επειδή κάτι δεν είναι παράνομο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και επικίνδυνο. Γι’αυτό είναι σημαντικό να μοιραστείτε αυτή την ιστορία. Η γνώση και η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share