Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυναίκα 317 κιλών κάνει έρωτα 7 φορές την ημέρα για να χάσει βάρος!

Έχει βάλει...στόχο!

21 Ιουλίου 2019 12:52
Γυναίκα 317 κιλών κάνει έρωτα 7 φορές την ημέρα για να χάσει βάρος!

Η Πολίν Πότερ ζυγίζει 317 κιλά. Εξαιτίας αυτών, δεν μπορεί να περπατήσει και γι’ αυτό κινείται με ένα αμαξίδιο.

Εχει προσπαθήσει να χάσει βάρος, κάνοντας ασκήσεις σε πισίνα, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Μια συνάντηση με τον πρώην άνδρα της που κατέληξε σε σεξ, όμως, την έκανε να χάσει λίπος και έτσι βρήκε τη λύση στο πρόβλημα των κιλών της.


Ζήτησε από τον πρώην να κάνουν 7 φορές την ημέρα σaξ, για να χάσει κιλά. Και έπιασε, όπως υποστηρίζει. Από τη στιγμή που έβαλε σε εφαρμογή τη συγκεκριμένη πρακτική έχει χάσει 44 κιλά. Αυτό που θέλει να καταφέρει η Πολίν είναι να χάσει κιλά, για να πάει για ποδήλατο με τον γιο της.

Αληθινή εξομολόγηση: «Έτσι έχασα 60 κιλά, σταματώντας να τρώω αυτό το ένα πράγμα»

Διαβάστε την αληθινή εξομολόγηση της γυναίκας που, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που προέκυψαν από το γεγονός ότι ήταν υπέρβαρη, οι γιατροί δεν της επέστρεψαν να χειρουργηθεί.

Η Davina Bywater, ήταν υπέρβαρη εξαιτίας ενός μικρού εθισμού:

«Σε κάθε γεύμα, έτρωγα τουλάχιστον δύο φέτες ψωμί, επειδή ήμουν εθισμένη στα σάντουιτς. Συνόδευα κάθε γεύμα με ένα σάντουιτς και είχα φτάσει τα 140 κιλά! Αυτή είναι η δίαιτα που θα σε κάνει να χάσει εύκολα 5 κιλά!

Όταν αποφάσισα πώς έπρεπε να κάνω κάτι για αυτό, ο γιατρός μου απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επέμβασης, εξαιτίας της υψηλής μου πίεσης και της κατάστασης των νεφρών μου.»

«Όταν έμαθε τι ακριβώς περιλαμβάνει η καθημερινή μου διατροφή, μου επέβαλε να κόψω το ψωμί και όλους τους περιττούς υδατάνθρακες. Παρά τον εθισμό μου ήξερα πώς δεν είχα επιλογή.»

«Έτσι, έκοψα τελείως τα πολλά καθημερινά σάντουιτς που έτρωγα και η διαφορά ήταν ορατή πολύ γρήγορα.» Μήπως ο δείκτης μάζας - σώματος λέει ψέματα;

«Όταν είδα ότι όντως έχαν κιλά με αυτή τη μικρή αλλαγή στη δίαιτά μου συνέχισα και έτσι, έφτασα στα κιλά που είμαι τώρα, αδύνατη, υγιής και ευτυχισμένη!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share