Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

To 2002 γεννήθηκαν τα πιο σπάνια δίδυμα σιαμαία. Σήμερα είναι δυο πανέμορφες κοπέλες που ζουν ξεχωριστά τη ζωή τους! (Video)

Σήμερα είναι δυο πανέμορφες κοπέλες...

19 Ιουλίου 2019 13:16
To 2002 γεννήθηκαν τα πιο σπάνια δίδυμα σιαμαία. Σήμερα είναι δυο πανέμορφες κοπέλες που ζουν ξεχωριστά τη ζωή τους! (Video)

To 2002 γεννήθηκαν τα πιο σπάνια δίδυμα σιαμαία. Σήμερα είναι δυο πανέμορφες κοπέλες που ζουν ξεχωριστά τη ζωή τους! Παρακάτω θα διαβάσετε μια συγκλονιστική ιστορία για αυτά τα δυο κοριτσάκια που μεγάλωσαν και ζουν μια κανονική ζωή..

Στις 26 Φεβρουαρίου 2002, τα δίδυμα Kendra και Maliyah Herrin γεννήθηκαν έχοντας κοινά το παχύ έντερο, την ουροδόχο κύστη, ήπαρ και ένα μόνο νεφρό. Διαβάστε ακόμα και για μια μανούλα που όταν γέννησε δίδυμα οι νοσοκόμες πάγωσαν!

Οι γονείς τους, η Erin και ο Jake, αντιμετώπισαν μια θλιβερή απόφαση: είτε να χωρίσουν τα κορίτσια, είτε να τα κρατήσουν μαζί. Και οι δύο επιλογές έθεταν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

«Ένας γιατρός μας είχε πει, πως νόμιζε ότι, τα πάντα από το στήθος των δίδυμων και κάτω ήταν διαλυμένα και δεν είχαν τα όργανα που χρειάζονταν, για να επιβιώσουν μόνα τους, έξω από τη μήτρα μου», εξήγησε η Erin.

«Ένας άλλος γιατρός, μας είπε να κάνουμε έκτρωση γιατί ήταν πολύ περίπλοκο. Αλλά είχα δει τα πρόσωπα των κοριτσιών μου, από μαγνητική τομογραφία και ένιωθα ερωτευμένη μαζί τους. Ήμουν αποφασισμένη να κάνω ό,τι χρειαστεί για να τους φέρω στον κόσμο με ασφάλεια, ακόμα κι αν σήμαινε να διακινδυνεύσω τη ζωή μου ».


Οι Erin και Jake αποφάσισαν στο τέλος να χωρίσουν τα δίδυμα όταν ήταν 4 χρονών, πιστεύοντας ότι θα τους έδιναν έτσι, περισσότερες ευκαιρίες για μια κανονική ζωή. Ήταν πραγματικά μια πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση και μια που μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

Δεδομένου ότι η Maliyah και η Kendra ήταν το πρώτο σετ διδύμων που μοιράζονταν ένα νεφρό και επρόκειτο να διαχωριστούν, η επικείμενη χειρουργική επέμβαση έγινε εθνική είδηση. Φυσικά, η Erin ήταν συναισθηματικά φορτισμένη μπροστά στις κάμερες, καθώς η Maliyah και η Kendra υπέστησαν αυτή την πρωτοποριακή διαδικασία.


Παρά το χαμηλό ποσοστό επιβίωσης, οι Kendra και Maliyah ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Χάρη σε μια απίστευτη ομάδα έξι χειρούργων, τα δίδυμα διαχωρίστηκαν επιτυχώς μετά από 26 ώρες. Η Kendra διατήρησε το κοινό τους νεφρό, ενώ ο Maliyah υποβλήθηκε σε αιμοκάθαρση, μέχρι να γίνει μεταμόσχευση νεφρού από τη μητέρα της.

Μετά από τέσσερα χρόνια ζωής, η Kendra και η Maliyah είχαν πλέον ως αποστολή τους, να μάθουν να ζουν ως ξεχωριστά άτομα.
«Τα κορίτσια ήταν στην ευχάριστη θέση να είναι πλήρως ανεξάρτητα, αλλά μερικές φορές τις βλέπω να παίζουν και να περπατούν γύρω από το σπίτι με πατερίτσες, ενώ μερικές άλλες φορές, κρατούν το ένα το άλλο όπως γινόταν τη περίοδο που ήταν ενωμένες ακόμα», είπε η Erin.

Τραγικό: Δίδυμα αδελφάκια παντρεύτηκαν γιατί οι γονείς πιστεύουν πως ήταν εραστές σε προηγούμενη ζωή!

Δύο δίδυμα αδέρφια 6 ετών από την Ταϊλάνδη παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή επειδή οι γονείς τους πιστεύουν πως υπήρξαν εραστές σε μια προηγούμενη ζωή τους και πως το «κάρμα» θέλει να είναι μαζί. Το αγόρι, που ονομάζεται Guitar και η αδερφή του, Kiwi, γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι γονείς τους αμέσως κατάλαβαν πως θα έπρεπε να τα παντρέψουν.

undefined

Οι βουδιστές πιστεύουν πως όταν τα δίδυμα είναι διαφορετικά φύλου έχουν «κάρμα» από σχέσεις σε μια προηγούμενη ζωή οπότε γεννήθηκαν ξανά μαζί, επειδή το «χρέος» τους δεν έχει τακτοποιηθεί. Σύμφωνα με αυτήν την δοξασία, αν δεν παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν όταν μεγαλώσουν αρκετά, τότε θα έχουν κακοτυχία στο μέλλον.

undefined

Οι γονείς των διδύμων, ο 31χρονος Amornsan Sunthorn Malirat και η 30χρονη Phacharaporn, ετοίμασαν μια λαμπερή και πανάκριβη γαμήλια τελετή για τα παιδιά τους στο Samut Prakan, που βρίσκεται στα προάστια της Μπανγκόκ. Στον γάμο ήταν καλεσμένοι δεκάδες φίλοι, γείτονες και συγγενείς της οικογένειας. «Ο λόγος για τον γάμο είναι επειδή πιστεύουμε πως τα δυο τους υπήρξαν ζευγάρι σε μια προηγούμενη ζωή. Είναι κάτι που έχουμε κληρονομήσει από τους αρχαίους προγόνους μας. Πρέπει να κάνουμε ένα γάμο για τα δίδυμα ως λύση σε όλα τα προβλήματα που είχαν πριν ξαναγεννηθούν. Αν παντρευτούν, θα έχουν υγεία και καλοτυχία στην ζωή τους», δήλωσε ο πατέρας των παιδιών. Στην παραδοσιακή τελετή, που ξεκίνησε με μια πομπή στον δρόμο, ακολούθησε ένα «παιχνίδι» στο οποίο ο γαμπρός κλήθηκε να περάσει από εννέα «πύλες» πριν συναντήσει την νύφη. Στη συνέχεια έπρεπε να πληρώσει 200.000 μπατ σε μετρητά και χρυσό αξίας περίπου 1.000 δολαρίων πριν παντρευτεί την νύφη. Μετά από όλα αυτά, τα δυο αδέρφια πόζαραν μαζί για τις γαμήλιες φωτογραφίες.

undefined

Να σημειωθεί πως παρόλο που τα δυο αδέρφια θεωρούνται παντρεμένα σύμφωνα με την παράδοση, η τελετή δεν τα δεσμεύει νομικά, οπότε θα μπορέσουν μελλοντικά να αναζητήσουν τους συντρόφους τους. Δείτε το βίντεο «Ήταν και τα δυο τους τόσο γλυκά στην διάρκεια της τελετής. Θα είναι οι καλύτεροι φίλοι για το υπόλοιπο της ζωής τους. Κι όταν μεγαλώσουν θα βρουν το ταίρι τους. Αλλά αυτή η τελετή ήταν πολύ σημαντικό να γίνει», σχολίασε η μητέρα τους.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share